تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 338 از 1081 اولاول ... 238288328334335336337338339340341342348388438838 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,371 به 3,380 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

داره خودمونی میشه Metallica84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

الان چند روزی هست که هر بار که کامپیوتر رو روشن میکنم ,بعد از بالا اومدن ویندوز قسمت windows securtiy center باز میشه و اخطار میده که آنتی ویروس فعال نیست و Virus protection به صورت قرمز و روی OFF میره. و برای فعال کردن این بخش و حذف اخطاری که میده مجبورم که کاسپرسکی رو پاز کنم و دوباره فعالش کنم تا مشکل برطرف بشه. لطفا راهنمایی کنید که مشکل از کجاست چون تا چند روز پیش به این شکل نبود .

kaspersky internet securtiy 2009 (ورژن 8.0.0.357)

ویندوز xp sp2

ممنون

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

دوست عزيز اگر مشكل كليد و بلك ليست شدن را نداريد تنظيماتي را كه در زير با تصوير خدمت شما نشان ميدم را انجام بديد و مجدد آپديت كنيد.اميدوارم مشكل شما هم حل بشه:

ممنون دوست عزیزم ولی مشکل من همچنان باقی هستش و آپدیت بیشتر از 9.8 کیلوبایت نمیشه و مشکل کلید و بلک لیست رو هم ندارم
    حتی برای مطمئن شدن روی تریال رفتم و یک کلید رایگان 30 روزه گرفتم ولی باز هم همون مشکل هستش و آپدیت از 9.8 کیلوبایت بیشتر نمیشه و چراغ اختار کاسپر روی حالت زرد میره و روی Fix که میزنم میگه اپدیتش کنم ولی نمیشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه hsj110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام

اساتید اگر لطف کنند پاسخ سوال منو در پست 4385 بدند ممنون میشم .

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

ممنون دوست عزیزم ولی مشکل من همچنان باقی هستش و آپدیت بیشتر از 9.8 کیلوبایت نمیشه و مشکل کلید و بلک لیست رو هم ندارم
    حتی برای مطمئن شدن روی تریال رفتم و یک کلید رایگان 30 روزه گرفتم ولی باز هم همون مشکل هستش و آپدیت از 9.8 کیلوبایت بیشتر نمیشه و چراغ اختار کاسپر روی حالت زرد میره و روی Fix که میزنم میگه اپدیتش کنم ولی نمیشه
    شما از پروك سي استفاده ميكنيد؟چون كاسپر در تنظيمات ديفالت خودش اين قابليت رو داره كه بطور اتومات پروك سي را تشخيص ميده و زمانيكه شما به هر دليل اون برنامه را غيرفعال كنيد ممكنه كاسپر نتونه به اينترنت وصل بشه و عملا هم آپديتي صورت نميگيره چرا كه براي آپديت روي ------ ست شده.البته اين يك احتماله ولي خوب بايد بررسي بشه.

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام

اساتید اگر لطف کنند پاسخ سوال منو در پست 4385 بدند ممنون میشم .

شما quick format كرديد؟

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

شما از پروك سي استفاده ميكنيد؟چون كاسپر در تنظيمات ديفالت خودش اين قابليت رو داره كه بطور اتومات پروك سي را تشخيص ميده و زمانيكه شما به هر دليل اون برنامه را غيرفعال كنيد ممكنه كاسپر نتونه به اينترنت وصل بشه و عملا هم آپديتي صورت نميگيره چرا كه براي آپديت روي ------ ست شده.البته اين يك احتماله ولي خوب بايد بررسي بشه.

نه hamilton جان از ------ استفاده نمیکنم فعلا پاکش کردم دوباره نصبش میکنم شاید مشکلش برطرف بشه نتیجه رو میام میگم
    ممنونم

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

الان چند روزی هست که هر بار که کامپیوتر رو روشن میکنم ,بعد از بالا اومدن ویندوز قسمت windows securtiy center باز میشه و اخطار میده که آنتی ویروس فعال نیست و Virus protection به صورت قرمز و روی OFF میره. و برای فعال کردن این بخش و حذف اخطاری که میده مجبورم که کاسپرسکی رو پاز کنم و دوباره فعالش کنم تا مشکل برطرف بشه. لطفا راهنمایی کنید که مشکل از کجاست چون تا چند روز پیش به این شکل نبود .

kaspersky internet securtiy 2009 (ورژن 8.0.0.357)

ویندوز xp sp2

ممنون
    اگه از اين اخطار خسته شدين مي تونيد به windows security center بريد و در بخش resources وارد پايين ترين گزينه يعني Change the way security center alert بشين و تيك سه گزينه رو بردارين و ok كنين
    اما زماني اين اتفاق ميفته كه ديتابيست بروز نباشه يا اينكه تيك مربوط به بالا اومدن آنتي ويروس همراه ويندوز برداشته بشه و يا اينكه موقع Exit كردن، كسپر در حالت Pause Protection باشه يا اينكه همزمان از دو آنتي ويروس استفاده كني كه ديتابيس يكي بروز نباشه

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با این متن هنگامی رو به رو میشم که وقتی وارد قسمت حسابداری الکترونیک بانک ملی ایران میشم !
    میخواستم بدونم این آیا به انتی ویروس ربطی داره ؟ اگه داره چطور میتونم رفعش کنم ؟ قبلا میتونستم استفاده کنم ! البته NOD32 داشتم ولی از وقتی که نورتورن رو نصب کردم و بعد کاسپر این مشکل رو دارم !

اگه نباشه جاش خالی می مونه hsj110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نه hamilton عزیز فرمت کامل هم کردم .

از چند رم استفاده کردم همین مشکل وجود داره حتی با یک فلش هم امتحان کردم ولی این مطلب تکرار میشه

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

hamilton جان پاکش کدم دوباره نصبش کدرم فعلا که درست کار میکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •