تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 338 از 1045 اولاول ... 238288328334335336337338339340341342348388438838 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,371 به 3,380 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    پاي آن کاج بلند

پيش فرض

سلام
    من تو قسمت eqution نميتونم اعداد رو فارسي بنويسم
    البته تو word اعداد فارسي نوشته ميشن ولي وقتي مي خوام يه معادله بنويسم اعداد انگليسي ميشن و اصلا چند روزه كه زبان پيش فرض ويندوزم فارسي شده.از همون موقع هم اين مشكل پيش اومد،چه كنم؟؟؟؟؟
    ببينيد در مورد office 2007 :
    کافيه به دايره ي بزرگي که علامت ويندوز روي اون هست رفته و در پايين اون کنار دکمه cancel ، گزينه ي word option رو انتخاب کنين . در سمت چپ صفحه اي که باز شد ، در قسمت advance ، کليک کرده و به قسمت پايين صفحه ايجاد شده برويد. در يک قسمتي است که فکر مي کنم Numeral نام داشته باشد ، انتخاب گزينه به صورت کشويي است و مي توانيد کلمه Hindi را انتخاب کنيد تا تمامي اعدادتان فارسي شود.
    در office 2003 :
    بعد از باز شدن equation ، منوي style ، رفته و در قسمت number يک قلم فارسي مانند B-titr انتخاب مي کنيد
    البته اين راه حل در 2007 هم وجود دارد به شرطي که از طريق سربرگ insert ، به جاي اينکه مستقيم به گزينه ي equation برويد ، به گزينه ي object برويد و سپس اين کار ها را انجام دهيد.
    موفق باشيد.

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

چه جوری می تونیم توی Word2003 حاشیه عمودی رو تنظیم کنیم.هر کار می کنم نمیشه.می خوام مثل حاشیه افقی بشه

؟؟؟
    شما با ماوس بين خط كش افقي و لبه افقي كاغد كليك كنيد تا مشكل حل بشه

3. این کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

خیر مشکل حل نشده بدتر شده

وفتی در داخل جدول تایپ میکنم و در یک خانه دیگرش کلیک میکنم زبان به طور اتوماتیک به انگلیسی بر میگردد و دیگر هم فارسی نمیشود عدد ها را نیز درست تایپ نمیکند

پس این روش مناسبی نیست

راهی دیگری وجود ندارد.
    روش استاندارد همينه كه اشاره كردم

شما چون د رخانه هي جدول زبان انگليسي براش انتخاب شده اينجوري ميشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه alex110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من قبلا چند متن با ورد سيو كردم ولي وقتي بعد از عوض كردن ويندوز انها رو باز مي كنم پيغام file convertion مي ياد و وقتي گزينه اي انتخاب مي كنم حرفهاي عجيب غريب مي ياد ايا راهي براي درست كردنش هست
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من وقتی با word 2003 تایپ می کنم خطها صاف نیستند و به سمت بالا متمایل می شه علت چینه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    پاي آن کاج بلند

پيش فرض

نوشته شده توسط gog2000
    خیر مشکل حل نشده بدتر شده
    شما بايد قبل از ايجاد جدول ، ابتدا Right to left کنيد و Align right نيز کنيد سپس Insert/table ، آنگاه هم جهت حرکت خانه ها در جدول از راست به چپ است و هم قلم تمامي سلولها فارسي است. اما اگر بعد از ايجاد جدول دو گزينه ي مربوطه را کليک کنيد فايده اي ندارد و اگر علامت انتخاب کننده ي جدول که در جداول فارسي در بالاي سمت راست (شمال شرقي)‌ و در جداول انگليسي در بالاي و سمت چپ (شمال غربي) جدول قرار دارد.
    براي اين کار توصيه مي کنم در صفحه ي بعد پس از مراحل گفته شده جدول ايجاد کنيد و تک تک ستون ها را از بالاي ستون به طوري که فلش سياه رنگ به سمت پايين ظاهر شود ، انتخاب کنيد و درون ستون جدول جديد paste کنيد و اين کار را براي تک تک ستون ها که معمولاً در صفحات word چندان زياد نيست ، تکرار کنيد. و از آن پس با خيال راحت کارتان را انجام بدهيد.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

من با پرینت این صفحه ها مشکل دارم . توی ورد اون قسمت که توی عکس با خط قرمز نشون دادن اعداد کسری رو انتخاب میکنم و ویرایششون میکنم . یعنی اعداد خودشون رو پاک میکنم و اعداد خودم رو مینویسم ولی متاسفانه پرینت نمیشه و کاغذ سفید تحویلم میده !

یه مشکل دیگه اینکه در قسمت page color رنگ صفحه رو هم تغییر میدم اونم پرینت نمیشه ! حتی توی پرینت پریویو هم نشون نمیده که کاغذ تغییر رنگ داده ! سفیده !

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

من قبلا چند متن با ورد سيو كردم ولي وقتي بعد از عوض كردن ويندوز انها رو باز مي كنم پيغام file convertion مي ياد و وقتي گزينه اي انتخاب مي كنم حرفهاي عجيب غريب مي ياد ايا راهي براي درست كردنش هست
    ممنون
    سلام

معمولا نبايد اينطوري بشه

ولي شما اين نرم افزار رو دانلود كن و استفاده ببين مشكلت حل ميشه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

من وقتی با word 2003 تایپ می کنم خطها صاف نیستند و به سمت بالا متمایل می شه علت چینه ؟
    يه عكس از اون حالتي كه ميگي اتفاق ميفته بذار تا چك كنيم

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

من با پرینت این صفحه ها مشکل دارم . توی ورد اون قسمت که توی عکس با خط قرمز نشون دادن اعداد کسری رو انتخاب میکنم و ویرایششون میکنم . یعنی اعداد خودشون رو پاک میکنم و اعداد خودم رو مینویسم ولی متاسفانه پرینت نمیشه و کاغذ سفید تحویلم میده !

یه مشکل دیگه اینکه در قسمت page color رنگ صفحه رو هم تغییر میدم اونم پرینت نمیشه ! حتی توی پرینت پریویو هم نشون نمیده که کاغذ تغییر رنگ داده ! سفیده !
    يه نمونه فايلت رو بذار تا چك كنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •