اینم یه عکس که کار خودمه
وبا دوربین خودم کانن SX210 گرفتم![]()
![]()
لطفآ راهنمایی کنید و بگید ایراد کارم کجاست
![]()
اینم یه عکس که کار خودمه
وبا دوربین خودم کانن SX210 گرفتم![]()
![]()
لطفآ راهنمایی کنید و بگید ایراد کارم کجاست
![]()
ایرادش اینه که D90 نه SX210همین
![]()
از عکس اولم تعریف کردینمنم پررو شدم،از این به بعد هی میام پیشتون
SX210
ISO : 80
Focal length:5mm
Exposure Time:1/640 S
باغ بهادران
بچه ها 1دفعه فعال شدند کلی عکس گذاشتند این 3 صفحه ی آخری واقعا عکسهای خوبی بودند![]()
Last edited by ramin1986; 19-10-2010 at 17:31.
دوست عزيز سوژه عكستون اگه اون جناب زنبور باشه كه اومده آفتاب بگيره خيلي در حقش كم لطفي كردي . بايد تو حالت ماكرو و نزديك تر عكسو مي گرفتي . المان هاي اضافه هم در عكس زياد ديده ميشه . كادربندي هم كه خب بايد بهتر از اينا باشه . به اميد عكسهاي بهتر .![]()
Last edited by Samin_System; 19-10-2010 at 18:21.
علي جان اين عكست خيلي قشنگ شده . پس زمينه به خوبي محو شده و رنگ زيبايي داره . فقط كمي افزايش روشنايي و يه پله هم بالا بردن شفافيت به نظر مياد نتيجه بهتري ميده . امتحان كردم بد نشد . شما هم امتحان كن . در ضمن اگه عرض قاب رو بيشتر در نظر بگيري جلوه خوبي پيدا مي كنه . موفق باشي .
Last edited by Samin_System; 19-10-2010 at 18:33.
عكس خوبي شده ولي با اجازه تون چند تا پيشنهاد داشتم . اول اينكه با بستن دياف سعي مي كردي به عمق ميدان بيشتري برسي تا جلوي نهر آب محو نشه . تغيير زاويه برداشت و اصلاح كادربندي هم ضروري به نظر مياد و كنترل بهتر نور براي جلوگيري از سفيد شدن جاهايي كه آفتاب مستقيم تابيده . ( به اصطلاح جلوگيري از اور over شدن ) . موفق باشي .
Last edited by Samin_System; 19-10-2010 at 18:46.
نمیدونم چرا D90 نشون میده شاید با نرم افزار اینجوری شده
آخه این دوربینی که دست منه SX210 هستش
یعنی مخوای بگی دروغ میگم![]()
بفرما تخم مرغ
SX210
Last edited by pooria-ir; 21-10-2010 at 11:56.
عجب نیمرویی زدی به بدن پوریا جان
نیمروت که خیلی داغ و خوشمزه شده فقط یکمی سایز عکسات بزرگه
اگر بتونی حداکثر روی 800در 600 و حجم رو نهایتآ 300 کیلو بایت بذاری تخم مرغت خوشمزه تر میشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)