تو قسمت 3 نقطه ( توی قسمتی که عکس مبل و چراغ داره ( اسمش رو یادم نیست ) )؛ یک عکس ماشین هست روی اون کلیک کنی لیست ماشین ها برات می یاد.
___
سؤال :
چجوری میشه حداکثر تعداد کارمندهای فروشگاه رو بالا برد ؟؟؟ مثلا بتونی 20 تا کارمند استخدام کنی .
تو قسمت 3 نقطه ( توی قسمتی که عکس مبل و چراغ داره ( اسمش رو یادم نیست ) )؛ یک عکس ماشین هست روی اون کلیک کنی لیست ماشین ها برات می یاد.
___
سؤال :
چجوری میشه حداکثر تعداد کارمندهای فروشگاه رو بالا برد ؟؟؟ مثلا بتونی 20 تا کارمند استخدام کنی .
Lamborghini Gallardo
دانلود با حجم 1.4 مگابایت ( در چندین رنگ مختلف ) :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و البته بايد پك nightlife رو داشته باشن![]()
هر چقدر كه دوست داري ميتوني كارمند استخدام كني ، اما از نظر من فايده نداره چون همون يكي 2 نفر هم كار خاصي نميكنن
لطفا پست پشت سر هم نزنيد
ممنون
مرضیه خانم از شما بعیده !
کی گفته نمیشه با The Sims 2 شهر ساخت؟
![]()
ميشه عزيزممرضیه خانم از شما بعیده !
میشه
ولی به وسعت و اپشن های فراوان مثل simcity نمیشه
در حقیقت شهری میسازی برای زندگی simها
نه برای زندگی و کنترل شهر
یا بهتر بگم شما neighberhood میسازی تا شهر
فکر کنم مظورشون این بوده![]()
Last edited by Big-Boss; 15-08-2008 at 23:29.
همچنان منتظر جواب/کمکتون هستم![]()
نه بازم ميگم نميشه! شما توي اون قسمت فقط شهر رو انتخاب ميكنيد نميسازيد
مرضیه خانم از شما بعیده !
ولي توي سيم سيتي ميتوني هر جوركه ميخوايد خيابون ها رو بكشيد و زمين رو بزرگ و كوچيك كنيد و ...
ولي بازي سيمز اين خصويت رو نداره فقط شهرهايي رو كه خودش از اول داشته انتخاب ميكنيم![]()
نه دقيقا در واقع شهر ميسازيم![]()
سلام.
من همه پستارو خوندم.
حوصله ندارم از همشون نقل قول بگيرم:دي
از خود thesims2 ما ميتونيم يك شهر رو انتخاب كنيم كه خود بازي جاده ها و خيابوناشا كشيده ما ميتونيم مثلا توش چند تا خونه بذاريم-قطار بذاريم و اين جور چيزا.
خب حالا در sim city شما ميتونين خودتون شهرو واقعا بسازين.خيابوناشو بكشين-هر جور ساختمون و...
______
تشكر ميكنم از محمدرضا عزيز براي فايل هاي دانلوديش
خوش آمد ميگم به maggy عزيز كه دوباره برگشتن
و از تك تك شما عزيزان ممنونم كه تاپيكو باز راه انداختين.
پس مسابقه برگزار ميشه؟
باتشكر...
امير
نه !!! من فقط می تونم 8 نفر رو استخدام کنم !!!! چه کار کنم زیاد بشه ؟؟؟؟ مثلا 10 نفر ؟؟؟ ( خیلی لازم دارم آخه یک فروشگاه بزرگ زدم نیاز به کارمند های زیادی دارم )
___
و البته یک سؤال دیگه :
با چه نرم افزاری آیتم برای سیمز درست کنم ؟؟؟ ( ببخشید برای بار هزارم می پرسم آخه سرچ کردم چیزی پیدا نکردم ( شاید هم کلمه ی مناسبی رو سرچ نکردم ) )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)