تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 338 از 416 اولاول ... 238288328334335336337338339340341342348388 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,371 به 3,380 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

عجب بابا چه شیر تو شیری شده این مانگا !!!

من فک نکنم میناتو پسر سوناده باشه راستی به چه سندی میگید میناتو پسر سوناده بوده
    قبلا یادمه توی همین فروم یه پشت نوشتم که سوناده مادر میناتو بوده .. هر وقت جیرایا ازش حرفی می زده چهره سوناده در هم می شده ..همه می دونن که دان و سوناده با هم جیک جیک می کردند مثل داستان آسوما و کورانای !!! عکس هم موجوده که بعد از جلسه اون شب سوناده و دان همدیگه رو روی پل می بینن و دان سوناده رو ماچ می کنه و بقیش سانسور میشه !! حتی کاکوتزو هم می دونه که دان و سوناده با هم بودن ..
    دان میمیره و سوناده هم از دهکده میره بیرون .. جیرایا هم میره ولی بعدش جیرایا بر می گرده و یه پسر بچه رو به شاگردی قبول میکنه ( در صورتی که به جز ناروتو نشنیدیم توی دهکده بچه دیگه ای باشه مه شاگرد جیرایا باشه ) از لحاظ قیافه میناتو تقریبا ترکیبی از دان و سوناده هستش .. یه رویای مشترک هم داشته .. هوکاگه شده ( مثل رویای دان و رویای برادر کوچک سوناده !) وقتی ناروتو به سوناده می گه مادر بزرگ با این که سوناده روی سنش خیلی حساسه ولی چیزی به ناروتو نمی گه .. ( به دفعات ناروتوبهش گفته ))
    اخرش هم اینکه وقتی پین به دهکده حمله می کنه و سوناده میره جلو با حال نزار و بعدش ناروتو می پره وسط سوناده چهره دو نفر رو می بینه .. جیرایا و میناتو !! حالا جیرایا رو میشه گفت چون هم تیمیش بوده وتازه مرده بود و سوناده هم براش ناراحت بود ولی چرا دیگه میناتو .. سوناده که اصلا میناتو رو درست و حسابی ندیده !! احتمالا به ناروتو گفته بشه که مادر بزرگت سوناده بود و باز جوگیر بشه .. مثل موقعی که شنید پدرش کیه ( زن پین را راسنگانیزه کرد !!) یا مادرش کیه کیوبی رو مهر کرد !! شاید اون موقع ریکودو بشه !!+
    .................................................. .................
    اقا سوال اساسی :
    این رین تنسه یا اصلا ادو تنسه در مورد سن اشخاص هم کاربرد داره .. مثلا کسی که با ادو تنسی به صورت زامبی برگرده اون احضار کننده می تونه سن احضار شونده رو هم ایجاد کنه یا نه زمانی که مردن قبل از مرگشون رو احضار می کنه ( اگه اینجوریه چرا این مادارا اینقدر ترو تمیز احضار شده ؟؟) در صورتی که دیدیم اخرای زندگیش را با اوبیتو توی زیر زمین گذروند و احیانا به مرگ طبیعی مرد ..
    در صورتی که دیدیم کسایی که با ادو تنسی زنده شده بودند به همون سن قبل از مرگ بودن ..
    مثل ایتاچی ؟؟
    مثل ناگاتو ( حتی پاهاش هم مشکل داشت و ایتاچی رو دوشش حمل می کرد !)
    مثل مادربزرگ چیو ؟؟
    مثل آسوما ؟؟
    مثل کاگه های قبلی ؟؟
    این ها همش سوتی بوده داده این کیشیموتو ؟؟ گند زده این اخراش به دنیای نینجاها .. مجبور بود کلی ادم رو زنده کنه ؟؟
    تازه اگه قرار بود این مادارا به رین تنسه و به صورت جوون زنده بشه چطور حافظه دوران پیریش و داشت و از نقشه های با اوبیتو حرف می زد .. از آینده که نمیشه بیاد ..
    الان این دوتا تکنیک اینقدر توی این مانگا مهم شدن اونوقت هیچی از این دوتا تکنیک درست و حسابی نیست .. ؟!؟!
    Last edited by kortol; 30-10-2012 at 19:35.

2. 2 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

همه هم از اخر عمرشون نیامدن مثلا رایکاگه که قبل از مرگ 3 روز مقاومت کرده خب مطمئنا درب و داغونش کردن که مرده مثلا قطع عضوی چیزی ولی سالم اومده! همه اینطور بودن تو بهترین فرمشون اومدن! کلا خاصیت ادو تنسه اینه که ادم ها رو سالم برمیگردونه نه اینکه تو سن خاصی بیارتشون

در مورد میناتو هم این همه که گفتی اخه دلیل نمیشه سوناده مادر میناتو باشه! پس چرا میگن نامیکازه؟ مثلا میگفتن سنجو میکشتنش؟ از ظاهر هم اخه نه به سوناده رفته نه به دان! دان یه ادم کوتاه و مو آبی سوناده عظمت اسلام و بلوند!

4. 2 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

در مورد میناتو هم این همه که گفتی اخه دلیل نمیشه سوناده مادر میناتو باشه! پس چرا میگن نامیکازه؟ مثلا میگفتن سنجو میکشتنش؟ از ظاهر هم اخه نه به سوناده رفته نه به دان! دان یه ادم کوتاه و مو آبی سوناده عظمت اسلام و بلوند!
    پس چرا توی پارک وقتی جیرایا داشت با سوناده صحبت می کرد قبل از اینکه بره به جنگ پین ها سوناده همش اخماش تو هم بود در مورد میناتو ... تازه ما فامیلی دان رو هم نمی دونیم .. دان فامیلیش چی بود ؟؟ شاید نامیکازه بوده .. نگفتن که معلوم نشه میناتو بچه اون بوده ..بعدشم این کاگه ها این همه در مورد پدر و مادرشون گفتن و یا از بچه هاشون ..ولی این میناتو هیچی در مورد ننه و باباش معلوم نیست .
    ب نظر نم هنوز این مانگا یه شوک حسی خفن داره .. مثل همین شوک توبی و اوبیتو !! یا زنده شدن مادارا ...

6. 2 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

فکر نکنم میناتو پسر سوناده باشه . اینجوری میشه فیلم هندی و همه آشنا از آب درمیان !
    مانگا هم اگه شوک احساسی داشته باشه فکر نکنم به روابط خانوادگی مربوط بشه . بهتره ساکورا بمیره تا یک شوک مثبت به همه بده .
    راستی این ارتش متحد فکر کنم مسیر رو اشتباه رفتن ! من موندم فاصله اونا با میدان مبارزه ناروتو چقدر بوده که هنوز نرسیدن !

8. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

مانگا هم اگه شوک احساسی داشته باشه فکر نکنم به روابط خانوادگی مربوط بشه . بهتره ساکورا بمیره تا یک شوک مثبت به همه بده .
    به نظر من قوی ترین شوک حسی که می تونه مانگا وارد کنه اینه که مادارا دخل کیلر بی و ناروتو رو میاره و ساسوکه هم میاد کمکشون ولی کاری از پیش نمی برن..دیگه خیلی لوس میشه این ساسوکه پی زوری بیاد مادارا رو بزنه !!!
    من موندم اخرش که مادارا پیروز شد کی رئیس کلی میشه ؟؟ مادارا یا اوبیتو ؟؟ بالاخره یکی باید اون تسوکایومی نهایی رو روی همه مردم دنیا اجرا کنه دیگه .. خودش که گنجوتسو نمی شه ولی کی این مار رو می کنه مادارا یا اوبیتو ؟؟
    نهایتش مادارا 10 دم رو احظار میکنه اما نمی تونه درست کنترلش کنه و نارتو که یه اوزوماکی هستش و مثل ننه اش پوست کلفت بنده میشه و میگه این راه نینجایی منه و هیچ وقت تسلیم نمی شم ! بعدشم هم ه 10دم دو مهر میکنه ولی چون نیاز به یه فدا کاری هستش این وسط یا ناروتو می میره به خاطر مهر 10 دم یا ساسوکه کور میشه و چشم هاش رو میده به نارتو !!! میشه یکی مثل ریکودو .. ولی ریکودو نمیشه !!!

10. 2 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

عمرا اگه کیشی بیاد و مادارا و اوبیتو رو پیروز نبرد کنه ! وگرنه من که خیلی دلم میخواد که توبی بزنه همه رو له و لورده کنه (بعلاوه مادارا)
    ولی اینطوری که مانگا داره پیش میره یک پایان خوش و خرم و شاد و باحال در انتظارمونه !

12. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ms368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من تقریبا تمامی قسمتای naruto 2002 رو دیدم
    الان یه سرچ تو نت زدم ، شیپودن از مرز 200 قسمت گذشته

واویلا

شما از کجا دانلود میکنید قسمتای جدید رو ؟
    لینک مستقیم ؟
    اگه نداره خودم برم تو کارش مستقیم کنم واسه بچه ها روی سرور خودم

14. 2 کاربر از ms368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

واویلا

لینک مستقیم ؟
    ای بابا کی دیگه انیمه نگاه می کنه .. مانگا فقط.. انیمه که همش فیلر شده رفته !!!! ولی خوب سایت های انیمه که لینک میدن زیاد و ما هم مثل دزد های با کلاس از تورنت میگیرم ..

16. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه yanin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

واویلا

لینک مستقیم ؟

این بهترین سایت دانلوده از نظر من

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی به نظر من اگه این کیشی نویسنده است میاد با راسنگان مادارا و ابیتو رو میفرسته اون دنیا ولی یه حسی میگه کاکاشی اوبیتو رو میزنه با فن خدای رعد و چیدوری چون تو اخرین جنگ میناتو روش علامت گذاشت و حس میکنم کاکاشی بعد از کلی تمرین فن خدای رعد رو یاد گرفته
    حالا معلوم نیست شایدم ناراتو با راسنگان ولی اینو مطمعنم ناراتو از کسی چشمی چیزی قبول نمیکنه یعنی امرن اونم چشمای ساسکه
    این نظرم که ساکورا بمیره و جارو برا هیناتا باز کنه موافقم اصلا ازش خوشم نمیاد تا همینجاشم زیادی زنده مونده
    نمیدونم این کیشی از این ساکورا چی دیده این قد زندش نگه داشته خاندانشم نامعلومه هارنو

18. این کاربر از yanin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کاکاشی و خدای رعد !!!! یک چیزی بالاتر از غیرممکنه ! حالا به فرض که کاکاشی خدای رعد رو هم یاد گرفته باشه از کجا میدونه که میناتو روی توبی سیل گذاشته ؟!
    ناروتو اگه قرار باشه این وسط از کسی قدرت بگیره همون ریکودوست . یک دیداری با اون میکنه و ریکودو هم یک قدرت جدید به اون میده.
    مادارا با اوبیتو گفت به تو جوتسوهای ممنوعه و جوتسوهای ریکودو رو یاد میدم . خیلی دوست دارم بدونم این جتسوها چی هستن !

20. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •