Medal of Honor Pacific Assault(tm) بچه ها سلام كسي سيو اين بازي رو داره ؟؟؟؟؟؟
Medal of Honor Pacific Assault(tm) بچه ها سلام كسي سيو اين بازي رو داره ؟؟؟؟؟؟
كد چيزي باشه مرحله اموزشي اول كه گروهبان داره رو رد كنه اگه كسي كمكم كنه ممنون ميشم
دوست عزیزم اینم سیو گیمش...
فقط یه کم حجمش زیاده ها....
File size: 64.7 Mb
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه خواستی میتونم سیو گیم BootCamp (قسمت دوم) رو واست بذارم...
موفق باشی....
سلام من بازیم تراینر بازی stronghold2 v1.4 رو می خوام.هیچ کدوم از تراینر های تاپیک برای این کار نمی کنه.لطفا بذارید برام.
تراینر بازی Battlefield 1942 v1.0 رو هم می خوام.با تشکر.
دوست عزیز اینو امتحان کن واسه Battlefield
واسه ُStronghold هم پیدا کنم میذارمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
کسی می دونه سیو بازی Call Of Duty: World At War کجا ریخته میشه ؟
توی یکی از مراحل dont send میزه و میپره بیرون .خواستم کرکم رو عوض کنم که یه کرک با حجم 5.23 برای این بازی نیست که مال من هم با این مشکل داره.
سیوهاش رو هم اگر کسی داره بده و بگه کجا باید ریخته بشه.
Last edited by behnammazi; 15-11-2008 at 14:48.
سلام نوكرتم اگه بزاري يه دنيا ممنون ميشم
اگه بگي سيو بازي رو كجا بريزم بازم ممنون ميشم
مرسی دوست عزیز.فقط یه سوال کدومشو رایت کنم بازی که نصب کردم والان بازی میکنم یا بازی که از روی dvd از حالت زیپ خارج شده واماده نصب هست؟
از دوستان کسی هست که بدونه چه جوری میشه فایلهایی که بصوت عکس هستند مانند لوگوی تیم ها یا نمایش کفش ها رو تبدیل به پسوند bin کنه؟
ممنون همون راهنمای اولی کار خودشو کرد ویدئوها رو گشتم کدشو نوشته بود همین کدش بود 5744 بعدش هم کلی جلو رفتم.
بفرما اینم سیو BootCampسلام نوكرتم اگه بزاري يه دنيا ممنون ميشم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر اینجا ریخته میشه دوست عزیزم
My documents\EA Games\Medal of Honor Pacific Assault™\save\unnamedsoldier\
موفق باشی
اینم محل ذخیره سیو گیم COD: Waw
C:\Users\(your username)\AppData\Local\Activision\CoDWa...
ترینر Dead Space
که نمیره
ممنون
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)