سلام
من الان 300 تومن دارم حدودا؛حالا میخوام یک دوربین بخرم : د ی
تو مارک های canon یا سونی...
کیفیت عکسا برا مهمه،با همون ظاهر!
فقط اگه زود کمک کنین ممون میشم : د ی...تا چند روز ممکنه نت نداشته باشم آخه
سلام
من الان 300 تومن دارم حدودا؛حالا میخوام یک دوربین بخرم : د ی
تو مارک های canon یا سونی...
کیفیت عکسا برا مهمه،با همون ظاهر!
فقط اگه زود کمک کنین ممون میشم : د ی...تا چند روز ممکنه نت نداشته باشم آخه
PLEASE HELP ME
به نظر من دوربين canon SX110 رو بگيريد و خيال خودتونو راحت كنيد . بابت خدماتش هم زياد نگران نباشيد و اين قدر هم به اين گارانتي ها دل خوش نكنيد . قيمتش هم الان بازار تهران 259000 تومان . كه بايد براش باطري قلمي قابل شارژ و يه شارژر خوب هم بگيريد . مطمئن باشيد با اين دوربين از عكاسي لذت مي بريد .
سلام دوستان
من هفته آینده می خوام برم بانکوک، کسی آدرس و شماره تلفن نمایندگی پاناسونیک اونجا رو می دونه؟
می خوام یه مدل جدید دوربین که فعلا به ایران نیومده رو از اونجا بگیرم...
با تشکر
به احتمال زیاد فروشنده محترم خیلی گرون فروش بودن.در تهران قیمتها خیلی معقولتره. در تهرا ن باید حدود 300 تا 350 باشه. با قیمت 400 اصلا بصرفه نیست.اگه دوربنی می خواهید که بنسبت قیمت قابلیت خوبی داشته باشه کنن sx110 را مد نظر قرار بدید . قیمت این دوربین 260 در تهران.به نظر من اگه عکاسی معمولی میخواین انجام بدین نیازی نیست دوربین گرون قیمت بخرین. همین SX110 که دوستمون مثال زد خوبه. W230 سونی و F100fd فوجی و FX37 پاناسونیک هم در نظر داشته باشین.
FS7 هم خوبه ولی لنزش زیاد واید نیستمن بنا به دلايلي ناگفتني روي برندهاي sony و panasonic تاكيد دارم بنابراين ترجيح ميدم بين اين برندها مدلي در حد بودجه من (200 تا 300 هزار تومان) به بنده پيشنهاد كنيدمن اين قيمتو از نمايندگي مركزي پاناسونيك پرسيدم! تازه بعضيهاشون كه ميگفتن اين ديگه چه مدليه؟
مگه نمايندگيها نبايد يه قيمت واحد داشته باشند حالا يه ذره پس و پيش، ولي نه ديگه اينقدر تفاوت قيمت!
بعد از اين همه دل دل كردن چشممون يه دوربيني را گرفت كه آخر هم خورد توي ذوقمون
اگه ميشه چند تا دوربين كامپكت تو رنج قيمتي 200 هزار تا 300 هزار (يه خورده بالا پايين بشه اشكالي نداره) ترجيحا بين برندهاي Sony و Panasonic به من معرفي كنيد.( اگه ميشه همراه با قيمت)
راستي قيمت اين FX37 چقدره؟(به نظرم دوربين خوبي بايد باشه) اگه ميشه يه خورده بيشتر دربارش توضيح بديد
با تشكر
با تشكر
Last edited by setayesh_mj; 26-07-2009 at 14:43.
من بنا به دلايلي ناگفتني روي برندهاي sony و panasonic تاكيد دارم بنابراين ترجيح ميدم بين اين برندها مدلي در حد بودجه من (200 تا 300 هزار تومان) به بنده پيشنهاد كنيد
در ضمن اگه ميشه يكمي زودتر به من مشاوره بديد * با تشكر فراوان *
Last edited by setayesh_mj; 26-07-2009 at 14:50.
ای کاش دلایل خودتونو می گفتید. خوب شما برند را فدای کیفیت می کنید؟ مثلا اگه دورین سونی بخرید بعد متوجه بشید در شب و فضای بسته خوب عکس نمیگیره , فلاش ضعیفی داره عکس هاش نویزیه و... آن وقت صرف سونی بودن از خیر این قضایا می گذرید؟
اگه اینطوره که نیازی به مشاوره نیست. بروید بازار هر دوربینی با برندهای دلخواه که بدلتون نشست وبا بودجه شما متناسب بود بخرید
اینهمه برند و مدل چطوری بهترین انتخاب رو باید انجام داد؟
خوب حالا سوني بده ميذاريمش به كنار
در مورد دوربينهاي پاناسونيك چي؟ اونا هم همشون بد هستن؟ يعني يه دوربين با كيفيت در حد بودجه ما توي مدلهاش پيدا نميشه؟
ولي دوستان توي همين تاپيك گفتن كامپكتهاي برند پاناسونيك با كيفيت هستند.
در ضمن من گفتم بين سوني و پاناسونيك و همينطور براي عكاسي شخصي
Last edited by setayesh_mj; 26-07-2009 at 16:04.
راستي قيمت اين FX37 چقدره؟ (به نظرم دوربين خوبي بايد باشه) اگه ميشه يه خورده بيشتر دربارش توضيح بديد
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)