ممنون جناب layken بابت این متن مفید...
.ولی ما که زبانمون مو در آورد بس که گفتیم این موجودات زامبی نیستن
موجودات شماره 4 یک اسم بخصوصی داشتن و این موجودات در شماره پنجم بازی به ماجینی معروف هستن
ممنون جناب layken بابت این متن مفید...
موجودات شماره 4 یک اسم بخصوصی داشتن و این موجودات در شماره پنجم بازی به ماجینی معروف هستن
اسمشونو نوشتم دیگه ، پلاگا . به ترتیب اسماشون این هاست :
لاس پلاگاس : اسم انگل
گانادوس : که شامل هر کسی که شکل آدمه میشوند که سه دسته دارند ( روستایی ها - زئالوتس یا همون کشیش ها و نظامی ها)
کولمیلیوس : همون گرگ های سالازار
نویستادور : سه نوع در بازی هستند ، همون هایی که میتونند نامرئی بشوند
گارادور : همون کور ها که چنگک دستشونه باید با تیر بزنید پشتشون
آرمادورا : همان شوالیه های فلزی .
ریجنریتور : اون سیاه ها که هر چی تیر میزنی باز خودشو میسازه
آیرون میدن : همون سیاه ها ولی تیغ دارش
دل لاگو : همون جانور توی دریاچه
ال گیگانته : همون گنده خرکی ها
وردوگو : بادیگارد های سالازار
یو 3 : نسل پیشرفته پلاگا که خودش میتونه خودش رو کنترل کنه ، رئیس های بازی از این نوع هستند .
موفق باشید .
Last edited by sonixax; 04-10-2009 at 02:11.
خیلی ممنون نقد خوبی بود فقط از بازی کردن اویل5 منصرف شدم
گرچه re5 نسبت به re4 ضعيف تره . ولي باز هم يكي از بازي هاي ماندگاره . من كه از بازي خوشم اومد ، حيف كه معما نداشت.
در ضمن با شوا هم بازي كنيد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by kamran2000; 04-10-2009 at 02:50.
اما صرف نظر از همه اینها بازی میبایستی در محیط تقریبا تاریک و نه زیر نور آفتاب تا
جایی که چشمهایتان کور بشه باشه و در ضمن اگر چه تجربه داشتن یک Partner
بسیار شیرین بوداما به تنهایی جنگیدن حس ترس بیشتر و لذت بیشتری به
آدم میده و این یک سنت شکنی در سری بازیهای اویل بود که زیاد به مزاج اویل
بازها خوش نیومد .
![]()
از layken عزیز برای زحمتی که برای اپلود فایل کشید تشکر میکنم
اما دوستانی که از boysteam بازی گرفتنو مشکل دارن با نبود فایل..چون این بازی 700 مگ فایل مثل اینکه کم داره من یه پچ با حجم 700 مگ تو نت پیدا کردم که کل فایل های گم شده بازی اون تو هست اگه خواستین بگین ادرسشو بدم
توي دفتر خاطرات جيل (اويل 3) نوشته بود كه كريس ميخواد بره به اروپا. حالا چطور شده كه از آفريقا سر در آورده؟
درسته ولی چون بیشتر به زامبی معروف بودن من اینطور نوشتم..ممنون جناب layken بابت این متن مفید...
رفیق من شرمنده اپش رفت بالای 2 ساعت ...خیلی طول میکشید...از layken عزیز برای زحمتی که برای اپلود فایل کشید تشکر میکنم
اما دوستانی که از boysteam بازی گرفتنو مشکل دارن با نبود فایل..چون این بازی 700 مگ فایل مثل اینکه کم داره من یه پچ با حجم 700 مگ تو نت پیدا کردم که کل فایل های گم شده بازی اون تو هست اگه خواستین بگین ادرسشو بدم
نسبتا نقد جالبي بود
ولي متوجه اون قضيه استفاده از گياه نشدم
خب در اين نسخه هم اسپري ها و گياه هاي سبز قابليت Use دارن!!!!!!!!!!
اين بازي بيشتر اكشن شده
همونطور كه اگه رو خوده سايت كپكام هم بريد
سبك بازي رو ترسناك نزده، نوشته اكشن ماجرايي!
ولي خداييش بازي هايي مثل كنستانتين، سايلنت هيل(با اون نماهاي تاريك و آهنگ خفن ترسناكش)، Alone In The Dark و رزيدنت اويل 3 خيلي حس ترس بيشتر رو القا ميكردن
دوستان این آیتمهای آبی رنگ که تو هر چپتر ظاهرا وجود داره معمولا کجاها هستند ؟ من که هنوز یکی هم نتونستم پیدا کنم .
ضمنا احتمالا سوالم تکراریه اما می خوام بدونم این امتیازهایی که تو بازی باید بگیریم رو چه جوری باید بگیریم ؟ با همون آیتمهای آبی رنگ؟ همینطور این علامت سوالا که تو منو وجود داره چه جوری باز میشه ؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)