خوش خبر باشی دیوید جونم......ایول............به افتخار رئال همه دستا بالا......آهان دِ....!!!
ولی خداییش چی میشه ها........ایول!
خوش خبر باشی دیوید جونم......ایول............به افتخار رئال همه دستا بالا......آهان دِ....!!!
ولی خداییش چی میشه ها........ایول!
اقا سلام اول که باید بگم نه بابا وظیفه است رفقا ما چاکر همه دوستان هستیم و دوم اینکه اومدن کریس رو تبریک میگم......... و چهارم اینکه دوستان باز هم اومدن کریس رو تبریک میگم.......... و پنجم هم طرفداری خودم رو از تیمهای 1:پرتقال 2:هلند 3:اسپانیا اعلام میکنم و به این دلیل سوم اسپانیا چون اول از اراگونس مث اشغال بدم میاد و دوم اینکه وقتی سلطان داخل اون نباشه یعنی زنبور بی عسل......
رائول جان منم بهت تبریک میگم -
درباره اسپانیا بگم که در یورو گرانترین بازیکنارو داره از نظر دستمزد
ومن در یورو با اینکه از نبودن رائول ناراحتم ولی با اینکه بازو بنده کا پیتانی بر روی بازوی ایکر بسته شده 1 اسپا نیا 2 هلند 3 - پرتغال - و خوشحالم در پرتغال دو ملی پوش داریم
رونالدو فصل 2008-2009 می آد یا بعد اون ؟
گرد وحشت بر اردوي اسپانيا پاشيده شد
خبرگزاري فارس: ماتادورهاي آراگونس در شرايطي وارد اتريش شدند كه هيچ كارشناسي آنها را يك مدعي جدي نمي داند.
به گزارش خبرنگار گروه فوتبال خارجي فارس از يورو 2008، بازيكنان تيم ملي فوتبال اسپانيا در پي پيروزي يك بر صفر برابر امريكا با تك گل ژاوي ارناندس در دقيقه 79، راهي اتريش و شهر اينسبروك شدند تا خود را براي رويارويي با روسيه و سوئد آماده كنند.
بر اردوي اسپانيا گرد غم پاشيده شده است؛ اين، عنوان بيشتر روزنامه هاي اتريش و سوئيس بود چرا كه داويد ويا، اميد اول گلزني آراگونس، از ناحيه ران پا دچار گشيدگي عضله شده است. ژاوي ارناندس نيز مصدوم است و بايد استراحت كند.
تيره روزيهاي اسپانيا تا اين حد متوقف نمي شود؛ بلكه تورس نيز در تمرينات روز گذشته آسيب ديد. اكنون آراگونس نمي داند با اين مهره هاي كليدي اما مصدوم، چه كند؟
حالا یه خبر خوب
رونالدو: رفتن من به رئال مادريد قطعي است.
خبرگزاري فارس: مهاجم مورد علاقه رئال مادريد در حاشيه تمرين تيم ملي پرتغال از علاقه قلبي خود براي پيوستن به اين باشگاه خبر داد.
به گزارش خبرنگار گروه فوتبال خارجي فارس از يورو 2008، كريستيانو رونالدو، مهاجم تيم ملي پرتغال در نشست خبري كه در ژنو برگزار شد، اظهار داشت: اگر مسئولان باشگاه رئال مادريد به وعده هاي خود عمل كنند، بايد بگويم كه رفتن من به اين تيم اسپانيايي قطعي است.
وي ادامه داد: اكنون فقط به يورو 2008 فكر مي كنم. ما حريفان بزرگي داريم و بايد تركيه، سوئيس و جمهوري چك را شكست بدهيم.
ایول بر و بچ..........! منم ضمن اعلام تنفّر و انزجار از آراگونس غاصب(!) اعلام میکنم که: 1_ اسپانیا 2_ هلند 3_ پرتغال
البته اگه زیزو بازی میکرد که اول باید میگفتم فرانسه!
امیدوارم ایتالیای لجن و عوضی هم تو گروهش آخر بشه و اون ماتراتزی [.................................................. .......] هم تو سانحه ی هوایی از هواپیمای حامل بازیکنا بیفته پایین و منفجر بشه!!!
.
.
.
چیه....؟!خیلی هم جدّی گفتم!
ایشالا همین فصل داداش![]()
منم از ماتراتزی بدم می اد .......................
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)