تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 338 از 413 اولاول ... 238288328334335336337338339340341342348388 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,371 به 3,380 از 4127

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بارسلونا: FC Barcelona News

پروفشنال khashi87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

زمانی حدود 1 ماه گفتم 3 جام ... یه نفر مسخره کرد.
    اما الآن میگم یه جام چون 2 تای دیگه رو گرفتیم .
    از خدا. مردم .تیم و بازیکنان کاتالان این در خواست و دارم رکوردی و ثبت کنن که هیچ تیمی توی دنیا قادر به ثبتش نباشه...

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

بارسا شایسته قهرمانی بود

پروفشنال khashi87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

آنری شاید در فینال رم

او هیچ قولی نداده است ولی به نظر می رسد که ستاره فرانسوی بارسا به دیدار فینال لیگ قهرمانان خواهد رسید.

سایت گل: تیری آنری ایمان دارد که می تواند تیم کاتالان را در دیدار فینال رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا که در رم برگزار خواهد شد همراهی کند.او در جریان دیدار بارسلونا مقابل رئال مادرید از ناحیه زانوی راست مصدوم شد و تاکنون نتوانسته به میادین فوتبال بازگردد.
    تمرکز اصلی آنری برای بازگشت به موقع به دیدار فینال لیگ قهرمانان اروپا مقابل منچستریونایتد خواهد بود. او در گفت و گو با مطبوعات انگلیسی در این رابطه گفت:«هیچ کس نمی تواند مرا از رسیدن به فینال بازدارد. من نهایت تلاشم را به کارمی گیرم تا بتوانم شانس حضور در فینال را داشته باشم و هر روز بهتر از قبل می شوم. بسیار خوش بینم و حضور در فینال رم برای من به منزله یک رویا خواهد بود. چرا که زمانی که در آرسنال توپ می زدم هم به دلیل مصدومیت شانس رویارویی با بارسلونا را از دست دادم.»
    آنری در سال 2006،تنها فینالی که در آن حاضر بود را نیز به دلیل مصدومیت از دست داد و این تنها عنوانی است که او در کارنامه خود کم می بیند. بارسلونا روز بیست و هفتم ماه می در رم به مصاف منچستریونایتد خواهد رفت.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

تبریک رائول به بارسا

درحالی که عنوان قهرمانی رقابتهای این فصل به تیم کاتالان تعلق یافت، اسطوره فوتبال باشگاه ماریدی زبان به تحسین از تیم کاتالونیایی گشوده است.

سایت گل: رائول اسطوره حال حاضر باشگاه مادریدی قهرمانی بارسا دررقابتهای این فصل را به آنها تبریک گفته و از شکست تیمشان در دیدار مقابل ویارئال ابراز تاسف کرد.
    اودرپایان دیدار رئال مقابل ویارئال گفت:« ما عملکرد بهتری را به نمایش گذاشتیم ولی در دقیقه پایانی این ویارئال بود که به پیروزی رسید.در هر صورت می بایست به بارسلونا تبریک بگوئیم، چرا که آنها قهرمان شایسته رقابتهای این فصل هستند.البته اصلا این طور نبود که ما کار را برای آنها آسان کرده باشیم. »
    او در ادامه در مورد هفتصدمین حضورش در ترکیب تیم مادریدی گفت:« بسیار خوشحالم که 700 بار برای رئال به میدان رفته ام ولی بهتر بود که این هفتصدمین دیدار با پیروزی تیم ما برگزار شود.»

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

لاپورتا: امسال بهترین فصل تاریخ باشگاه بارسا بود

" خوان لاپورتا " رئیس باشگاه بارسلونا با خوشحالی از قهرمانی تیمش سخن می‏گوید...

با شکست 3-2 رئال مادرید برابر ویارئال، بارسلونا در کمتر از 4 روز دومین قهرمانی این فصل خود را جشن گرفت و " لاپورتا " در گفتگو با Barca TV احساسات خود را نسبت به این قهرمانی بروز داد.

" لاپورتا " گفت: « این یکی از بهترین فصل‏های تاریخ باشگاه ما بود. با قهرمانی در پایان فصل، زجرهایی که کشیده‏ایم با ارزش می‏شوند. »
    « گل اینیستا در چلسی و پیروزی 6-2 در مادرید همه چیز را جبران کرد. این‏ها در کنار پیروزی 5-0 بارسا مقابل رئال در برنابئو در سال 1974 و یا گل باکرو در کایزرسلاترن در سال 1992 قرار خواهند گرفت. »

" لاپورتا " در ادامه این قهرمانی را به مربیان و بازیکنان بارسا تبریک گفت: « به پپ گواردیولا تبریک می‏گویم، همچنین با کارلس پویول هم گفتم که تبریک مرا به همه بازیکنان تیم انتقال دهد. »
    « همه چیز سریع اتفاق افتاد اما این موفقیت حاصل برنامه‏ریزی صحیح بود. به همین خاطر می‏خواهم تشکر ویژه‏ای از تیکسی بگیریستین(مدیر ورزشی) انجام دهم. »

" لاپورتا " در مورد دیدار فینال لیگ قهرمانان اروپا نیز گفت: « تیم به این باور رسیده که می‏تواند هر 3 جام را فتح کند و پپ به من گفت که زمان کافی برای آماده‏سازی تیم خواهد داشت. همه این فینال را می‏خواستند، یک فینال رویایی با دو سبک مختلف، اما هر دو تیم سزاوار قهرمانی‏اند. ما به فلسفه، هویت و سبک بازی خودمان ایمان خواهیم داشت. »

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

پيش بيني ستاره روس آرسنال: بارسلونا قهرمان ليگ قهرمانان اروپا مي‌شود/آرزویم پیوستن به بارسای رویایی است

بازيكن جوان آرسنال پيش‌بيني كرد بارسلونا با پيروزي قاطعانه برابر منچستريونايتد قهرمان ليگ قهرمانان اروپا مي‌شود.

به گزارش اسپورت كاتالونيا، آندري آرشاوين بازيكن ملي پوش آرسنال گفت: شك ندارم بارسلونا با قاطعيت شياطين سرخ منچستر را تحقير مي‌كند.
    وي تصريح كرد: از باشگاه بارسلونا زماني كه بازيكن زنيت بودم پيشنهاد رسمي دريافت كردم. هنوز هم اميدوارم روزي عضو تيم بزرگ و رويايي بارسلونا باشم اما نمي‌خواهم مانند هلب به يك نيمكت نشين در اين تيم تبديل شوم. بنابراين بهتر است به فكر درخشش در آرسنال باشم و در اوج به سمت تيم رويايي خود پرواز كنم.
    وي در مورد مقايسه خود با ليونل مسي گفت: مسي بزرگتر از من است و تكنيك ناب او براي من يك الگو است. تلاش مي‌كنم روزي مانند او به يك بازيكن كليدي تبديل شوم.

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

بارسا حالا میتونه تمرکزش رو بزاره رو فینال لیگ قهرمانان... فقط خدا کنه اینیستا و آنری به اون بازی برسن.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نتیجه نیمه اول - بارسا 1 مایورکا 0

گل از اتوئو - دقیقه 10

تیم دوم بارسا

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گل زده بارسا فعلا 104 ولی همون بهتر که تمرکزشون روی فینال قهرمانان باشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •