سرعت نامحدود :
512 برنزی= حدوده 65
1024 برنزی = 122
2048 برنزی = 185
1024 طلایی = 250
بقیه رو هم به همین نسبت اصافه و کم کنید
سرعت نامحدود :
512 برنزی= حدوده 65
1024 برنزی = 122
2048 برنزی = 185
1024 طلایی = 250
بقیه رو هم به همین نسبت اصافه و کم کنید
سلام دوستان مودم های وای فای که خود شرکت میده چطورن؟ خودم مودم بگیرم بهتره یا از اینا بگیرم![]()
ممنون
مودم هایی که تمام شرکت ها در کنار بسته های مختلف به کاربر میدن اکثرا محصولات شرکت های گمنام چینیه. بعنوان یه مودم کار میکنه و مشکلی هم نداره ولی معمولا طول عمر کمی دارند و قدرت آنتن دهیشون پایینه. میتونی با هزینه حداقل 65 تومنی یه مودم ساده وایرلس DLink بخری که مطمئنی بیشتر از 3 سال بدون هیچ مشکلی برات کار میکنه. با حدود 110-120 هم میتونی از همین شرکت یه مودم بگیری که امکانات بیشتری مثل USB هم در اختیارت بذاره.
سلام. از دوستان، کسی از شهر بندرعباس از سرویس 1 مگ نامحدود فن آوا استفاده میکنه؟ هزینهی ماهیانهش چقدره؟ سرعتش خوبه؟ من سرویس 2 مگ مخابرات دارم. مدتیه شبانه رو ورداشتن. امروز 40 گیگ شارژ کردم، 100 تومن.![]()
یک سوال این سرویس نا محدودش واقعا نا محدوده ؟ یا نامحدود که بعد چند گیگ......سرعت میاد پایین ؟؟ در کل راضی هستید ؟؟
کلا نامحدود است بدون محدودیت حجمی و محدودیتی .
از زمانی که اینجا گفتم سرعت تک کانکشنم عالی،
چشمم زدن. ای بترکه چشم ....![]()
DLink تایوانی هست ولی بهتره Linksys و یا Netgear خریده بشه چون هر دو آمریکایی هستن.
در اینکه لینک سیس یکی از بهترین برندهای تولید کننده است شکی نیست و حتی امکان نصب فرمویرهای جانبی مثل WRT رو هم داره ولی قیمت بالاتری هم داره. در ضمن، بهترین مودم حال حاضر بازار فریتس باکس 7390 و بعد از اون نت گیر 3700 البته اگه بتونی گیر بیاری. دی-لینک بخاطر نسبت خوب قیمت به کیفیت و وجود نمایندگی رسمی توی ایران، انتخاب خوبیه. درسته که محصول تایوانه ولی از محصولات درجه یک این کشوره که حتی توی اروپا و خود آمریکا هم فروش خوبی داره. بعد از اون هم تی پی لینک که محصول چینه ولی کیفیت و دوام خوبی داره گزینه مناسبیه.
با سلام
من مخابرات دارم و میخوام بیام این شرکت..مخابرات خطوط نامحدودش اصلا نوسان سرعت نداره و با سرعت 256 کیلو=32 دان میکنه که من 60 گیگ ماهی میگیرم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(کیس کامل روشنهتو ماه)
میخوام بیام اینجا و 512 نامحدودش رو بگیرم ..سرعت چجوریاس؟؟؟65فیکس هستش ؟؟و محدودیت دان نداره؟؟
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)