بلندی صدا دلیل بر بهتری نمیشه. چون شاید نوع آمپ و باند مصرفی فرق کنه.
بلندی صدا دلیل بر بهتری نمیشه. چون شاید نوع آمپ و باند مصرفی فرق کنه.
[IMG][/IMG]
راننده یک زن هست که پمپ را از جای درآورده
تو خارج خود مسئول جايگاه براى رانندهها بنزين مىزنه.
خانوم هم متوجه نشده كه طرف نازل رو برنداشته، گازشو گرفته رفته!
◙
رام جان
ببینید . نوع ف یلتر هوا نمیتونه ان چنان در مکش خودرو و تنفس اون به تنهایی نقش داشته باشه .
اگه شما بخوای کاری کنید تنفس خودرو به راحتی صورت بگیره باید کاری کنی که بازدم خودرو هم به راحتی انجام شه .
من در یکی از پست هام برای یکی از بچه ها که سیناد داشت توضیح دادم از اولین مرحله تقریبا تا اخرش . همین 2 یا 3 صفحه قبل ه . حتما اون رو بخون . خیلی به دردت میخوره . اگه پیدا نکردی بگو برات پست کنم .
شما اگه بخوای کلا سیستم مکش و تخلیه رو در حد انفجاری تیونسنگ کنی باید این کار ها رو انجام بدی :
1- ف یلتر هوا / 2- ورتکس / 3- برداشتن کاتالیزور / 4- نصب هدرز / 5- برداشتن انباری های فابریک و نصب انواع اسپرتی .
که فقط همون مورد 4 و 5 برای یه 405 در حد تاپ بخوای بندازی حدود8001 تومن حداقلش آب میخوره و حداکثر 1 میلیون و نیم .
اما در حد 200 یه بهتر بگم زیر 200 با نصب ف یلتر و اگه ورتکس باشه ( که بعضی ها میگن سایکلون ) هر چند سایکلون اصل چیزی دیگر بوده که پست هایی که در موردش داده بودم رو دیدی / و برداشتن کاتالیزور میتونی به 30% بهتر شدن تنفس کمک کنید .
منتها مارک ف یلتر مهم نیست ولی 2 تا فاکتور مهمه : 1- فی لتر مخروطی باشه . 2- محل نصب ف یلتر خیلی مهمه . بهترین جا برای 405 اینی هست که بهت میگم .
اگر مارك فيلترت تاپ آر يا سيموتا مخروطي شكل هست بهترين جا براي نسبش كه هم ماشين نفسش باز بشه هم صداي قشتگي بده اينه كه درپوش محفظه ----- فابريكت ( كه رو سر موتوره) رو باز كني و فيلترو در بياري و در پوشوهم كامل بر داري و اون لوله اي كه از درپوش ميره به طرف پشت راديات و هواكش انژكتور فيلترو نسب كني سر اون اگرم برات مهم نيست كه ميتوني اون لوله و تا جايي كه جا داره ببري و كوتاهش كني تا نزديكاي جلوپنجره و فيلترو اونجا نسب كني البته فيلترا سرش بيزي هست كه بايد يه تبديل براش درست كني كه به سر لوله فابريكي بخوره و اگر تونستي يه نوع ----- هست تو بازار كه مخروطي هست ولي خيلي كوچيكه و ميتوني مستقيم وصلش كني سر هواكش انژكتور كه پشت راديات قرار داره كه در اون صورت نفس ماشينت فوقالعاده زياد ميشه
این ورتکس یا سایکلون جدیدی هست که همه به اشتباه بهش میگن سایکلون و برخلاف سایکلون اصلی به بهیود تنفس کمک میکنه با چرخش پروانه هاش و معمولا بیش از یکی استفاده میکنند برای عملکرد بهتر .
این از ف یلتر و ورتکس . کاتالیک برداشتن هم کاری نداره ! میری صافکاری و یا اگزوزسازی برمیداره برات
و اما شمع . میتونی از شمع های بوش اصل استفاده کنی که برات حدود 70 الی 90 تومن اب میخوره 3 الکترودش .
ف یلتر هم کیت کامل سیمونتا حدود 30 تومن بوده . الان نمیدونم . ورتکس هم حدود 35000 تومن بود قدیما هر دونه ای .
سوال بود در خدمتیم .
![]()
سلام من گفتم رسای صدا نه کیفیت صدا و اینکه توی زیبای صدا نمیشه حرفی زد که پایونر برتره من از طرف ... کاری جی وی سی گفتم چون واقعآ ساعتی که دادم این ضبط کار میکنه
ممنون دوست من اینجا هر جا میرم میگم ----- هوا اسپرت می خوام میگه چی می خوای و این ورتکس هم فکر کنم نتونم پیدا کنم(من اشتباه بیان میکنم اسم خاصی داره یا واقعآ اراک هنوز شهر نشده !!!!) ولی سایکلون3 رو همه جا داره شمع ها هم از کجا بفهمم بوش اصله بعدش چند ماه پیش ازتون پرسیدم گفتید دو زمانه بگیر نه دو پلاتینه الان میگید 3پلاتینه بگیرم ؟؟؟؟ بازم شرمنده![]()
برای پژو 2 الکتروده خوبه .
اما مارک بوش فکر نمیکنم 2 پلاتینش گیر بیاد
برا همین 3 الکترود بگیر . اصل و غیر اصل مشخصه . کلاه گذاشتنی نیست و بهترین راه قیمتش هست . بوش اصل بالای 50 تومن هست .
مارک ف یلتر هم که گفتم دیگه ! پست من رو خوندی !؟
تاپ آر يا سيموتا
Last edited by Nomber1; 27-12-2007 at 17:33.
بازم شرمنده اینهارو خودم میتونم نصب کنم یا ببرم یه میکانیکی بهتر باشه ؟؟؟؟
اگر مارك فيلترت تاپ آر يا سيموتا مخروطي شكل هست بهترين جا براي نسبش كه هم ماشين نفسش باز بشه هم صداي قشتگي بده اينه كه درپوش محفظه ----- فابريكت ( كه رو سر موتوره) رو باز كني و فيلترو در بياري و در پوشوهم كامل بر داري و اون لوله اي كه از درپوش ميره به طرف پشت راديات و هواكش انژكتور فيلترو نسب كني سر اون
یعنی داخل جعبه که از فابریکی تعبیه شده داخل اون قرار بدم و در پوشش رو نزارم
Last edited by ram1600; 27-12-2007 at 21:07.
ببین رام جان
شما ----- 405 رو میتونی ببندی خودت
اما بقیه کارها رو بده مکانیک انجام بده
طریقه نصب ف یلتر هم در پوش در موتور 405 رو باز میکنی . 2 تا پیچ داره که در نمیاد . بعد که در پوش رو داری باز میکینی شلنگ هوا که به انتهاش وصل شده رو در میاری فیل تر هوای فابریک رو میاری بیرون .
فیل تر مخروطی رو بستش رو باز میکنی و به اون شلنگ هوا میندی
فقط یک کم ابتکار میخواد . که کجا ببندیش و به چه نحو . فقط به این 2نکته توجه کن :
1-موقعی که فکر کردی تموم شدی میخوای کاپوت رو ببندی اروم اروم بیار پایین ببین که ----- به کاپوت گیر نکنه که یه دفعه قپ کنه بیاد بالا !!!
2- حتما هنگامی کهکارت تموم شد استپ موتور رو ببین که شل شده یا نه . چون اون شیلنگ فیل تر به استپ موتور وصله باهاش که ور میری شل میشه .
سلام بچه ها در مورد ÷خش jvc kd-7305 اطلاعات میدین؟
قیمت و اینا...
dvd خور mp4 بلوتوث و مموری و...
فقط قیمت لطفا
بعد چه باندی براش بگیرم خوبه؟
زیر 100
یا حق (:
سلام
بچه ها میگم بهتر نیست پخش رو که پایونر میندازم باند هم پایونر بندازم که مچ باشن
بعدن اگه بخوام امپیلی بندازم به مشکل بر نمیخورم
نظرتون چیه؟
یکی دو مدل باند پایونر هم معرفی میکنین
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)