دوستان برای pc هم اومده؟
دوستان برای pc هم اومده؟
اثا این بازی سیو هاش رو کجا نگه می داره؟ می تونم سیو هاش رو کپی کنم رو یه کامپیوتر دیگه بریزم؟ یا مثلا، یه ویندوز دیگه؟ می خوام ویندوزم رو عوض کنم، اما نمی خوام بازی رو دوباره برم تا اینجاش...
خیلی وقته.....دوستان برای pc هم اومده؟
بازی مال 2 سال پیشه..
مسیر سیو در ویندوز XP
C:\Documents and Settings\User\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed\Saved Games
مسیر سیو در ویندوز VISTA و 7
C:\Users\xxxxx\AppData\Roaming\Ubisoft\Assassin's Creed
xxxxx >> نام کاربر
خیلی ممنون
هارد بدسکتور داشت
دیگه بالا نیومد
گشتم پیدا کردم و کپی گرفتم از سیو
ولی کار شما هم یه دنیا واسم ارزش داشت
چرا ننشه ؟
اتفاقا من هم همین کار رو کردم
از تو نت هم میتونید سرچ کنید و سیو کامل بازیها رو پیدا کنید![]()
نه منظورم نسخه ی جدیدش بودخیلی وقته.....
بازی مال 2 سال پیشه
سلام بکس
آقا ما اون اول مولا یه جایی هست که یه مردی هست فروشندس ظاهرا یه خانمی میره 2 کلام باهاش صحبت میکنه و میره بعد من باس مردک رو تعقیب کنم و دکمه اف رو هم بزنم
اما هر چی میرم پیش چیزی نمیشود!!
باس چیکار کنم؟؟؟
مرسی
تا اونجایی که یادم میاد باید جیب یارو روبزنید..نزدیک بشد بزنید فرارسلام بکس
آقا ما اون اول مولا یه جایی هست که یه مردی هست فروشندس ظاهرا یه خانمی میره 2 کلام باهاش صحبت میکنه و میره بعد من باس مردک رو تعقیب کنم و دکمه اف رو هم بزنم
اما هر چی میرم پیش چیزی نمیشود!!
باس چیکار کنم؟؟؟
مرسی
سلام. من این بازی را تازه نصب کردم. اول های بازی هم هستم.
یه مشکل باید از 12 تا قلعه برم بالا و به آن پرنده برسم. 4 تاش را رفتم اما راه رسیدن به بقیه قلعه ها بسته. یه دیوار مجازی آبی رنگ که نمی شه ازشون رد شد.!!
همین چهار تا کافیه نقشه رو نگاه کنید ببینید چه ماموریت های دارید برید اونها رو انجام بدید.(اکثراً دور بر همون قلعه ها هستند).سلام. من این بازی را تازه نصب کردم. اول های بازی هم هستم.
یه مشکل باید از 12 تا قلعه برم بالا و به آن پرنده برسم. 4 تاش را رفتم اما راه رسیدن به بقیه قلعه ها بسته. یه دیوار مجازی آبی رنگ که نمی شه ازشون رد شد.!!
اگه متوجه نشدید یه عکس از نقشه ی بازی بذارید تا بهتر راهنماییتون کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)