منم با این کار اکسل مواجه شدم شما وقتی عدد اعشاری واردد میکنید اونو به صورت تاریخ در میاره برای جلوگیری از این کار فقط کافیست حالت سلول را به Genral تغییر بدی تا درست بشه
منم با این کار اکسل مواجه شدم شما وقتی عدد اعشاری واردد میکنید اونو به صورت تاریخ در میاره برای جلوگیری از این کار فقط کافیست حالت سلول را به Genral تغییر بدی تا درست بشه
سلام به همه
برای من 2 تا مشکل من پیش امده لطفا راهنمایی کنید
1.من باید 3 سلول از 3 شیت مختلف (3 تا کار برگ مختلف ) را به یک سلول در کاربرگ یا شیت 4 ارجاع بدهم یا ادغام کنم اگر از دستور کپی و لینک استفاده کنم فقط یک سلول را میتوانم به شیت یا کار برگ دوم لینک بدم که در صورت تغیر سلول در کا ر برگ یا شیت اول سلول کپی شده در شیت یا کار برگ دوم تغیر میکنه اما من 3 سلول در سه شیت مختلف دارم که این سه سلول مجموع هزینه های هر گروه خاص را به طور جدا حساب میکنند که در سلول های شبیهه به هم در هر کار برگ هستند مثلا در کار برگ اول در سلول SUMME(D16) > D7= در کار یرگ دوم هم همین ادرس و کار برگ سوم هم همین ادرس سلول
خواهشا کس میدونه از چه روشی من باید استفاده کنم تا همه سلولها به کاربرگ مورد نظر لینک بشوند
دومین مشکل هم اینکه باز من 4 سلول دارم ( A1,B1,C1,D1 )
که باید هر دفعه مقدار اولیه به انها داد من میخواهم یک شرط بنویسم که در صورتی که در مقدار سلول C1 یا A1 مقدار 0 قرار گرفت مجموع انها که در سلول E5 قرار دارد کلا 0 شود دیگر مهم نباشد که بی و دی چی مقداری داشته باشند شرمنده کسی میدونه تابع مورد نظر در اکسل چی هست یا حدالمقدور شرط ان را چه طوری نوشت
ممنون از همه دوستان
سئوال اول آخرش رو متوجه نشدم یعنی چی لینک بشن منظورت با هم جمع بشن یا چه عملیاتی مد نظرت است
سئوال دوم
=IF(A1=0;"0";IF(C1=0;"0";A1+B1+C1+D1))
سلام
بله منظورم جمع شدن 3 سلول از 3 شیت مختلف در شیت 4 یا همان کار برگ چهارم هست منظور من هم ار لینک این بود که دستور copye/past جواب نمیدهد باید از دستور copye/link در سر برگ past استفاده کنیم که این فقط برای کپی کردن یک سلول از شیت اول در سلول شیت دوم کار برد دارد
ممنون از شما بخاطر جواب سئوال دوم
سلام دوباره
داشتم یک کتاب در مورد اکسل میخواندم این متن را دیدم شاید کمک کند>
فزض کنید اطلاعات عددی که وارد میشود به صورت 45/13 باشد اکسل این اطلاعات را به صورت تاریخ در نظر گرفته به جای نمایش عدد در خانه مقدار ِ Dec-45 را نمایش میدهد.این روش نمایش نادرست است.برای نمایش صحیح این اطلاعات باید ان را به صورت متن نمایش داد برای انجام این کار باید عدد با تک کوتیش شروع شود که قبل از اعداد قرار گیرد به عنوان مثال اکر عدد 45/2 به صورت45/2` وارد شوددر این صورتبه صورت متن در نظر گرفته میشود //منظور از تک کوتیش کامای کوچک بالای عدد میباشد که در کتاب چاپ شده است//
در جای دیگر نوشته شده>
وقتی کاریر عدد کسری 1/2 وارد کند اکسل ان را به شکل تاریخ در نظر میگیرد و به شکل 2-jan نمایش میدهد برای حل این مشکل بایدعدد کسری 1/2 را به صور ت 1/2 ° تایپ کرد
امیدوارم این مطالب برای دوستان مفید باشد
اگه در تمام کاربرگها سلول مورد نظر بکی باشد یعنی a1در کلیه شیتها میتونی از فرمول زیر استفاده کنی
اما اگه یکی نباشند ساده ترین راه اینه که اول تو شیت 4 یه مساوی بزنی بعد با موس بری شیت 1 سلول رو انتخاب کنی بعد + بزنی و بری شیت 2 سلول بعدی رو انتخاب کنی + و در شیت 3 سلول بعدی رو انتخاب کنی با این روش هر تعداد سلول رو بخوای میتونی با هم جمع کنی یا منها و یا سایر اعمال ریاضی رو انجام بدی=SUM(Sheet1:Sheet3!A1)
سلام
داخل اکسل جدولی دارم که شامل حدودا صد اسم زیر هم نوشته شده.
حالا هر روز می خوام یه جلوی یه سری از اونا توی همون تاریخ علامت بزنم. آیا اکسل امکانی داره که سریع اینکار رو انجام بدم و فقط با یه کلیک انجام بشه و نخوام دونه دونه داخل جداول حرف یا علامتی رو بنویسم؟
خودم هم نفهمیدم چی گفتم. کلی تر بگم: می خوام داخل کادر های دلخواه با یک کلیک تیک ثبت بشه و نه انتخاب و نوشتن داخل کادر.
سلام اگه بخوام در اکسل صفحه 1 و 3 و 5 را پرینت بگیرم چکار کنم
درود.
توی اکسل ستون ها با حروف انگلیسی نامگذاری شدن.چه طور میشه اونا رو تغییر داد؟
ورژن ۲۰۰۷
ممنون از همگی دوستان![]()
سلام دوستان
2 تا سوال داشتم
1- اگر بخوایم عدد حاصل یک فرمول را که در یک سلول هست را copy/paste کنیم چه کار باید کرد؟(چون در حالت عادی excell میاد فرمول موجود در سلول را کپی می کند ولی من میخوام عدد حاصل از فرمول را کپی کنم!)
2- سوال بعدی را با مثال می پرسم! این سری اعداد را داریم که هر عدد در یک سلول جدا هست(10 سلول) 1،2،3،4،5،6،7،8،9،10 دز این سری اعداد عدد 8 از 80% اعداد بزرگتر است،من می خوام در یک سلول جدا با فرمولی این عدد 8 رل بدست بارم با چه فرمولی میشه این عدد 8 را بدست آورد؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)