تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 338 از 358 اولاول ... 238288328334335336337338339340341342348 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,371 به 3,380 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

پروفشنال jahangir1400's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

فکر میکنم توضیح یه نکته لازمه، برای جلوگیری از سوء تفاهم احتمالی:
    در اینجا ناسا و نهادها و دولت ها خودشون متهم هستند
    در مورد ناسا چون دوستمون جناب محمد فقط ناسا رو به عنوان مرجع قرار داد من مجبور شدم اونطور بگم که ناسا متهمه و باید پاسخگو باشه تا بگم نمیشه به تنهایی به ناسا استناد کرد، البته اگر کسی در مراحل اولیه تحقیقات در این زمینه باشه شاید به همین نتیجه برسه کما اینکه خودم قبلا به ناسا و دانشمندان بدبین بودم، اما با تحقیق بیشتر به این نتیجه رسیدم که اشتباه میکردم و بلکه برعکس دانشمندان ناسا هم خودشون قربانی هستند، نه متهم. خواستم این نکته رو متذکر بشم که کسی منکر دستاوردهای دانشمندان و علم نیست، بلکه برعکس میگیم داره به علم و دانشمندان ظلم میشه و جلوشون گرفته شده و جلوی پیشرفت سد ایجاد شده، سدی به بهانه های مختلف، توسط کسانی که منفعتشون در حفظ مخفی کاری و محدودیته

2. این کاربر از jahangir1400 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    هیلاری کلینتون چند روز پیش گفته:
    اگر رئیس جمهور بشم در مورد بشقاب پرنده ها افشاگری میکنم
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 11-03-2016 at 00:37.

4. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

این مورد جزو زرق و برق های همیشگی این عروسکهای خیمه شب بازی [باصطلاح نامزد های رییس شدن برای یک کشور] برای سردر گم کردن ملت[ها] برای ایجاد این توهم که در امر اداره مملکت سهیم هستند(!!!!) هست و نکته جدیدی نیست.

6. 2 کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال jahangir1400's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

این مورد جزو زرق و برق های همیشگی این عروسکهای خیمه شب بازی [باصطلاح نامزد های رییس شدن برای یک کشور] برای سردر گم کردن ملت[ها] برای ایجاد این توهم که در امر اداره مملکت سهیم هستند(!!!!) هست و نکته جدیدی نیست.
    دقیقا، جیمی کارتر هم گفته بوده اگر رئیس جمهور بشم پرونده های یوفو رو منتشر میکنم اما بعدا به دلایل امنیتی منصرف شد، جان اف کندی هم 10 روز قبل از ترورش درخواست پرونده های یوفو رو کرده بوده. خیلی از روسای جمهور آمریکا و دیگر سیاسیون درباره قدرتی در سایه که فراتر از ریاست جمهوری و نهادهای منتخب مردمه هشدار داده اند.

کسی که در حال حاضر رئیس کمپین انتخاباتی هیلاری کلینتون هست همین آدمه که این حرفارو زده و در این زمینه فعاله:
      محتوای مخفی: محتوای مخفی 
    "فکر میکنم زمان آن است که پرونده را باز کنیم، درباره سوالاتی که در تاریکی مانده اند، سوالاتی درباره تحقیقات دولتی درباره یوفوها، وقت آن است که ببینیم حقیقت واقعا چیست، باید اینکار را بکنیم چون این کار درست است، باید اینکار را بکنیم چون صراحا بگویم که مردم آمریکا تحمل شنیدن واقعیت را دارند، و باید اینکار را بکنیم چون قانون است." [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    - جان پودستا، رئیس ستاد و مشاور بیل کلینتون و باراک اوباما، پشتیبان گردش آزاد اطلاعات و افشای رسمی موضوع یوفو

و احتمالا همین فرد هم هیلاری رو متقاعد کرده این وعده رو بده

گفتگویی رو میخوندم بین همین پودستا و اوباما وقتی تازه رئیس جمهور شده بود که میخواست اوباما رو متقاعد کنه روی پرونده یوفوها کار کنه اما اوباما مخالفت کرده و گفته من به مردم خودم برسم کافیه یوفوها پیشکش، نمیخوام دردسر برای خودم درست کنم، این تلاش ها خیلی وقته ادامه داره ولی بهشون اجازه نمیدن و از راه های قانونی به در بسته میخورن و کسی هم بخواد دست از پا خطا کنه به سرنوشت جان اف کندی دچار میشه، عمدتا به همون دلایلی که در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتم

8. این کاربر از jahangir1400 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

دقیقا، جیمی کارتر هم گفته بوده اگر رئیس جمهور بشم پرونده های یوفو رو منتشر میکنم اما بعدا به دلایل امنیتی منصرف شد،
    جان اف کندی هم 10 روز قبل از ترورش درخواست پرونده های یوفو رو کرده بوده. خیلی از روسای جمهور آمریکا و دیگر سیاسیون درباره قدرتی در سایه که فراتر از ریاست جمهوری و نهادهای منتخب مردمه هشدار داده اند.
    سلام
    یکی مثل بنده که نیازی به افشاگری این و اون ندارم
    به قول مولوی
    آن یکی پرسید اُشتر را که هِی ,ازکجا می آیی ای اقبال پی ؟
    گفت ازحمامِ گرمِ کویِ تو, گفت خود پیداست در زانویِ تو

رفتار دولتهای غربی و سازمانهای فضائی غربی بهترین دلیل هست بر اینکه خوب میدونند بشقاب پرنده ها هر چیزی ممکنه باشه جز وسیله نقلیه موجودات فضائی
    یک دستگاهِ گرچه 10 دلاری نشون بدین که ساخته باشند برای تحقیق روی موجودات فضائی که قدم رنجه کرده اند تشریف آورده اند زمین با بشقابهاشون و اینور و اونور میرن و ویراژ میدن
    ==============================
    نمیدونم مستند سوانح هوائی رو دیدین یا نه
    بارها و بارها از مردمی که در منطقه ی سقوط هواپیما بودند پرسیدند چی دیدین
    گفتند هواپیما میسوخت و میمومد پائین یا گفتند دیدیم توی هوا منفجر شد
    اما بعداً معلوم شد هواپیما صحیح و سالم خورده زمین و منفجر شده و مردم یا اشتباه دیدند یا دروغ گفتند
    ===================================
    این سایت خوراک عاشقان ماجراهای موجودات فضائی هست
    اخبار آخرین مشاهده ها رو داره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    عکسهای چهره های موجودات فضائی !!!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و خیلی چیزهای دیگه

ایمیل هم داده تا ملت هر جا موجودات فضائی یا بشقاب پرنده هاشون رو دیدند زودی به سایت خبر بدند تا به همه مردم دنیا خبرش برسه
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 13-03-2016 at 06:40.

10. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    هیلاری کلینتون چند روز پیش گفته:
    اگر رئیس جمهور بشم در مورد بشقاب پرنده ها افشاگری میکنم
    خانم کلینتون مزاح فرمودند .

Hillary Clinton (jokingly) pledges UFO probe

http://edition.cnn.com/2016/01/04/politics/hillary-clinton-area-51-aliens/

اگه نباشه جاش خالی می مونه jjadm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2016

پيش فرض

13. این کاربر از jjadm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه navidbozorgtar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

دوستان این قضیه ی اوباما واقعیه ؟ اینکه قراره گویا توی اخرین مصاحبه مطبوعاتی راجب یوفو ها صحبت کنه و جیمز کامرون هم قراره بعدش صحبت کنه راجب یوفو ها ؟!

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

این عروسک های خیمه شب بازی امریکایی هر از گاهی برای به جوش آوردن خیل عظیم امریکائیانی که به دخالت خودشون در امر اداره کشورشون از طریق انتخابات سخت معتقد هستند[!!!] موضوع افشائ حقیقت برونزمینی هارو به میان میکشند و آنهایی که رئیس جمهور میشند بعضی هاشون آنقدر امروز و فردا می کنند که زمان تصدیشون به پایان میرسه و بعضی هاشون هم انگار نه انگار که یک چنین قولی به کسی داده اند بدون سرو صدا به کار اصلیشون می پردازند.
    امید نبستن به گفته های چنین مانکن هایی و خواندن آگاهانه یک بار این تاپیک رو به شما توصیه می کنم.

16. این کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه navidbozorgtar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

این عروسک های خیمه شب بازی امریکایی هر از گاهی برای به جوش آوردن خیل عظیم امریکائیانی که به دخالت خودشون در امر اداره کشورشون از طریق انتخابات سخت معتقد هستند[!!!] موضوع افشائ حقیقت برونزمینی هارو به میان میکشند و آنهایی که رئیس جمهور میشند بعضی هاشون آنقدر امروز و فردا می کنند که زمان تصدیشون به پایان میرسه و بعضی هاشون هم انگار نه انگار که یک چنین قولی به کسی داده اند بدون سرو صدا به کار اصلیشون می پردازند.
    امید نبستن به گفته های چنین مانکن هایی و خواندن آگاهانه یک بار این تاپیک رو به شما توصیه می کنم.
    دقیقا ... فقط برای گرفتن رای اونایی که به ufo ها ( وجودشون) اعتقاد دارن ... راستی شما رو من کامنتاتون رو زیاد میخونم و به نظر منطقی تر صحبت میکنین نسبت به بقیه اونایی که میگن ufo ها وجود دارند ... من چند وقت پیش یه مصاحبه ای دیدم از یکی از مقامات کانادایی ( مربوط به نظامی ) که علنا داشت تایید میکرد وجود ufo ها رو ... ( من اخیرا مصاحبه رو دیدم وگرنه مصاحبه برای 10 15 سال پیش بود فکر کنم ) ... نظر شما چیه ؟ قضیه این خلبان ایرانی زمان قبل انقلاب هم واقعا خیلی احمقانس بگیم نقص فنی و ... در کل به نظر شما ما رو زیر نظر دارن ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •