آره خداییش با کیفیت صدا و تصویر توپ اجرا میشه بدون هیچ دستکاری ای روش فقط و فقط باید dat رو بکنی mpg .
rainysky جان خیلی ممنونم ...
آره خداییش با کیفیت صدا و تصویر توپ اجرا میشه بدون هیچ دستکاری ای روش فقط و فقط باید dat رو بکنی mpg .
rainysky جان خیلی ممنونم ...
کسی برای من راه حلی نداشت؟؟گوشیم نصفه روزه شارز خالی میکنه. چند تا باطری هم عوض کردم حل نشد:(
اون فریم سیاهه رو منم دیدم. ولی توسایتی که بررسی شو نوشته بود .گفته بود .قسمت سفید وفوقانیش .غیر قابل تعویض هستش.
سلام به همگی من مصطفی هستم و 5/12 ساله هستم که کلاس دوم راهنمایی هستم و در مدرسه ی شاهد حشمتی منطقه 8 درس می خوانم من یک 5700 دارم البته قرمزش 265 تومن گرفتمش واصلیتم قوچانی هست ولی در تهران ساکنم .
ها !!
خیلی عجیبه
من که هیچ مشکلی ندارم باهاش....
اگر باطری هم عوض کردین ولی هنوز مشکل دارین حتما از گوشیه دیگه !! یه تعمیر ببرینش...
راستی یه سوال؟؟؟
منظورت از این که زود خالی میکنه چیه ؟؟ مثلا چقدر باهاش کار میکنی و چقدر شارژش دوام میاره ؟؟(مدتش چقدره ؟)
حدودآ یه نصفه روز...امروز بردم برای تعمیر.در ضمن موزیک که باهاش گوش میکردم بعئ یک ساعت و نیم خاموش میشد!
حدودآ یه نصفه روز...امروز بردم برای تعمیر.در ضمن موزیک که باهاش گوش میکردم بعد یک ساعت و نیم خاموش میشد!
عزیزم یه عکس از گوشیت میزاری اینجا؟؟؟نمیدونم چرا شک کردم که 5700 تقلی چینی خریدی!!!خواهشا یه عکس از گوشیت بزار!!!
اره بد نیت یه عکس بزاری !!
اقا ما چه جوری میتوینم فایلها رو ساین کنیم ایمیل منو قبوال نمیکنه یکی یه راهی بذاره جلومون خدا مرگشون بده با این ساین کردنشون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)