سلام.خسته نباشید.من بعد از نصب بازی superme commander و اجرای ان با پیغام Please Verify System Meets Minimum Specifications.کارت گرافیکم هم 5900 و 128 و رم هم 1G .لطفا منو راهنمایی کنید.ممنون.
سلام.خسته نباشید.من بعد از نصب بازی superme commander و اجرای ان با پیغام Please Verify System Meets Minimum Specifications.کارت گرافیکم هم 5900 و 128 و رم هم 1G .لطفا منو راهنمایی کنید.ممنون.
دوست عزيز بعضي سيستم ها براي بعضي بازي ها مشكل دارند .سلام
خسته نباشید
من طبق گفته شما ویندوزمو عوض کردم و حالا direct x 9.c رو قبول کرد و حتی درایوره کارت گرافیکمو uninstall کردم و بالاخره تونستم prince of persia two thrones را راه بیاندازم ( البته با کمک شما )
و حالا وقتی اروره use safe mode میاد من no را کلیک میکنم و گیم اجرا میشه
فقط یه مشکله دیگه دارم بعد از تموم شدن دموی ابتدای prince of persia . کامپیوترم ریستارت میکنه
خیلی روش کار کردم تنظیماتشو عوض کردم به حالت low قرار دادم ولی نشد خواهش میکنم منو راهنمایی
کنید
سپاس
مثلا من با بازي Devasation مشكل داشتم . تا يه مرحله ميرفت و خود به خود Restart ميشد .
هيچ اشكالي هم نداشت ولي باز هم Restart ميشد .
من كه هركاري كردم هيچ راهي واسش پيدا نكردم .
متاسفانه من جواب اين سئوال رو نميدونم !
ببخشيد .
دوست عزيز شما اون Direct X كه نصب كردي ورژنش خيلي قديميه .آقا من direct x 9.c نصب كردم ولي براي اكثر بازيا اين مياد:
Direct x 9.0 installed (589824). Requires Direct X 9.0 c (December 2005) or later
چرا؟
چند صفحه پيش اولين پست من لينك جديدترين Directx رو گذاشتم . با حجم 45MB ميتوني دانلود كني .
دوست عزيز از اروري كه داده معلومه كه گرافيكتون اين بازي رو نميكشه .سلام.خسته نباشید.من بعد از نصب بازی superme commander و اجرای ان با پیغام Please Verify System Meets Minimum Specifications.کارت گرافیکم هم 5900 و 128 و رم هم 1G .لطفا منو راهنمایی کنید.ممنون.
نه من خودم Direct X 9.0 c نصب كردم!
يه ستاپ آورد ختي گفت ساكسفولي ولي همين ارورو ميده
ببين اين كارهاي زير رو كه ميگم انجام بده :نه من خودم Direct X 9.0 c نصب كردم!
يه ستاپ آورد ختي گفت ساكسفولي ولي همين ارورو ميده
برو مسير زير :
Start > Run
داخل Run عبارت زير رو بنويس :
Dxdiag
بعد كه مياد يه جا نوشته : Direct X Version .
ببين اونجا چي نوشته . اگه Direct X 9C بود كه آخرين آپديتش نيست ولي اگه نبود بايد ويندوزتون رو عوض كنيد .
ولی تو همین سایت مینیمم کارت گرافیک 128 گفته شده.بعدش هم بعد از نصب بازی قبل از کپی کردن کرک هم همین پیغامو میده بعد از کپی کردن کرک هم همینو میگه.با این حال اگه نکته ای هست لطفا بگید.ممنونم.
Last edited by BLACK ICE; 27-06-2007 at 09:19.
بچه ها سلام من 1 مشکل در اجرای بازیONIMUSHA 3(بصورت فارسی)که از همین فورشگاه انلاین تهیه کردم دارم میخواستم ببینم مشکل از سی دی یا از سخت افزاره منه هنگام اجرای بازی با ارور Failed to creating Direct3D device مواجه میشوم با توجه به اینکه DIRECTX9.0C نصبه و همچنین سخت افزار من اینه:radeon 9200se(128)
ram 512
cpu 2.4 celeron
windows xp sp2
با تشکر
سلامبرو مسير زير :
Start > Run
داخل Run عبارت زير رو بنويس :
Dxdiag
بعد كه مياد يه جا نوشته : Direct X Version .
ببين اونجا چي نوشته . اگه Direct X 9C بود كه آخرين آپديتش نيست ولي اگه نبود بايد ويندوزتون رو عوض كنيد .
نوشته Direct X 9.0 c
يعني ويندوز مشكل داره؟؟
نه بابا يه ويندوز داشتم ويروسي شد رفت بازيم اجرا نشد اون servis pack2 بود ولي ايني كه دارم 2003 يا پروفشناله همين 6 روز پيشم نصب كردم ويروسيم نيست.
مشكل چيه؟؟
سلام
من وقتی میخوام نصب دوم پدر خوانده که از درایو مجازی باید نصب بشه وقتی میزنم برای نصب یه ارور میده که مربوط به Direct x باید پچیکارش کنم ؟!! اولا به راحتی نصب میشد ؟؟؟
راستی من از کجا باید بفهمم که کارت گرافیکم چه نوعی هست مدلش چیه ؟؟! این رو حتما بگین چون حیاتیه ...؟؟
من در مورد اجراي يا نصب بازي sensible soccer2006مشكل دارم لطفا كمك كنين
حتما direct x شما پايين يعني يا 8 يا 8.1بايد 9رو نصب كني
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)