توی دفتر چه کنکور 90 نوشته کد 12
صفحه 35 پایین صفحه
می تونی دفترچه رو از اینترنت هم دانلود کنی
توی دفتر چه کنکور 90 نوشته کد 12
صفحه 35 پایین صفحه
می تونی دفترچه رو از اینترنت هم دانلود کنی
خب باید اطلاعات کامل بدین تا بتونم کمکتون کنم ؟!
دانشجوی آزاد هستین؟ کاردانی ؟ یا کارشناسی؟
از کجا مطمئنید که میتونید بازهم شرکت کنید ؟
چون هیچ کدی با شرایط شما نمیخونه،
اما چاره ای نیست، باید کد 8 رو بزنی
با سلام
من متولد نیمه دوم 69 و دانشجوی ترم دوم مقطع کارشناسی هستم پیش دانشگاهیو خرداد 89 تمام کردم (بدون تجدیدی) الان دانشگاه آزاد تحصیل میکنم (ورودی 89 ) و میخوام مجددا در کنکور آزاد شرکت کنم در صورت قبولی برای ثبت نام در دانشگاه جدید مشکلی که برام پیش نمیاد؟یکم زود جواب بدید
کسی جواب مارو نمیده ؟![]()
اگه جواب ندادم به خاطر این بود که مطمئن نبودم
فکر میکنم چون دائی دارید نمیتونید کفالت بگیرید
نه فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد
فقط وقفه بین انصراف از این رشته و مهر 90 نباید بیشتر از 4 ماه بشه
میشه لطف کنید یه پرس و جویی بکنید ؟
من با تحقیقی که کردم به شرطی میتونید استفاده کنید که پدر بزرگتون پسر نداشته باشه. برای اطمینان بیشتر میتونید از بخش معافیت کفالت نظام وظیفه شهرتون سوال کنید.
سردار موسی کمالی در گفتو گو با ایسنا، افزود: در روزهای گذشته ابلاغ شد که تنها نوه ذکور بالای ۱۸ سال جد و جده که فاقد فرزند ذکور هستند، از خدمت سربازی معاف میشوند این درحالیست که در گذشته اگر جد و جده فرزند دختر هم داشتند، این مقررات شاملشان نمیشد.
-------------------------------------
رئيس سازمان وظيفه عمومي ناجا در باره معافيت جدو جده گفت: در صورتي كه پدر بزرگ مشمول در شوراي پزشكي نيازمند مراقبت تشخيص داده شود مشروط برآن كه فاقد فرزند پسر بوده يا فرزندان پسر وي بنا به نظر شوراي پزشكي قادر به مراقبت از پدر خود نبوده و مشمول نيز تنها نوه پسر سالم بالاي 18سال وي باشد، رسيدگي و ارجاع پرونده به هيئت رسيدگي بلامانع خواهد بود.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by rozbeh85; 08-03-2011 at 09:00.
کسی به طور کامل جواب این سوالو میدونه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)