به جای این هم دردیا بیا از وضع جدید بگو . بیایم اون ور یا نه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
به جای این هم دردیا بیا از وضع جدید بگو . بیایم اون ور یا نه
من بدبخت که طی یه تحقیق میدانی که کردم ! متوجه شدم یا باید از این شاتل بگیرم یا از صبانت ! فن آوا و پارس آنلاین و مخابرات و ...
هیچ کدوم دیگه توی مرکز ما سرویس ندارن ! عجب بدبختیه ها ! این صبانت هم که میگن از شاتل بدتر، یعنی باید همینجوری بسوزیم ؟!
{دوستان عزیز به این گروهی که توی امضای من هست بپیوندید، اگر می خواهید برای گرفتن حقتون کاری کرده باشید...}
شما از کجا گرفتی ؟!
وضعیت چطوریه ؟
تهراني شما؟ براي ما كه همون 3 بود!
با درود
دریافت شبانه ی من دو هفته ای می شه که به صورت هست که همین که ساعت 1 بامداد می شه دیگه حتی توانایی باز کردن یک صفحه ی یاهو رو هم ندارم. زنگ می زنم بهشون می گم با کمال پر رویی می گن اینترنت شما با 10 نفر شیر شده به این خاطر هست و یک ماه دیگه درست می شه
این هم از شاتل
شیراز
نامردااااااااااااا من رو هم 9 روزه محدود کردن
سرعت دانلود شبانه 3 هست
فکر کنم دیگه وقتشه از شاتل دل بکنم برم سراغ یه شرکت دیگه
3 سال هست شاتل دارم ولی دیگه خیلی گندشو در آوردن هی روز به روز داره بد تر میشه
یعنی چی شبانه رو محدود میکنن؟؟
اگر شبانه محدود بشه مفتش هم گرونه وگرنه با ترافیک خودمون دوتا آهنگ که دانلود کنیم ترافیک تموم میشه
سرعت دانلود 7 کیلوبایت ... در واقع الان سرعت بنده 56 کیلوبیت هست ( Dial Up ) ! دزد![]()
7 كه خوبه! پس 3 رو چي ميگي؟
شما هم اگه دو هفته صفر بودی مثل من ، تو کل دوره همه هر 2 روز یه بار محدود میشدی رو 2 کیلو ، وقتی بعد کلی اعتراض سرعتت میشد 7 میرفتی شاتل رو به آتیش میکشیدی![]()
سرعت من از ساعت 2:45 امروز به روال عادی برگشته مثل قبل شده حالا نمیدونم یک روز درمیون این بلا سرم میاد یا مشکل رفع شده چون چند روز پیش هم یکبار درست شد و بعد سرعت دانلود شبانه ام از 5 بیشتر نمیشد
هم اکنون 97 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 97 مهمان)