در اموزشى اعلام مى كنند چه مداركى نياز دارند و چه زمانى بايد ان را تحويل دهيد.
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
در اموزشى اعلام مى كنند چه مداركى نياز دارند و چه زمانى بايد ان را تحويل دهيد.
سلام
دوستان کسی میدونه با برگه کارت ( برگه موقتی که بعد از پایان خدمت میدن تا زمانی که کارت بیاد ) میشه برای پاسپورت اقدام کرد یا فقط باید با کارت پایان خدمت اقدام کنی ؟
سلام ، من تاریخ اعزامم خورده 19 اسفند ، کسی تا حالا تجربه داشته؟
میگن موقع تحویل لباس برا اندازه و اینا چند روز مرخصی میدن ، برای تعطیلات عید هم مرخصی میدن .اینطوری که چیزی از آموزشی نمیمونه اصن.
همینطوریه یا نه از این خبرا نیست و عید و اینا باید در حال رژه رفتن باشم؟
خير تنها با كارت پايان خدمت اجازه گرفتن پاسپورت را داريد.
از ١٩ اسفند تا پايان اسفند در پادگان هستيد بعد از حدود ١٥ روز مرخصي عيد را داريد و سپس تا ١٩ ارديبهشت كلاس و تمرين هاى فشرده را خواهيد دلشت
نه درخواستی ندادم
سلام
اعزام مجدد هستم
افتادم 01
آموزشی باید بریم یا نمی خواد ؟
سلام دوستان
من دو روز قبل معافیت پزشکی گرفتم،یعنی سه شنبه کمیسیون داشتم و اونجا معافیتم مشخص شد،همون روز فیش هارو هم پرداخت کردم و امروز فیش هارو اونجا تحویل دادم!
وقتی از طرف پرسیدم کارت کی میاد بهم گفت که هنوز باید استان تایید بشه! منم یکم ترس افتاد تو دلم که نکنه تایید نشه!
میخواستم بپرسم که چجوریاس؟ نگران نباشم ؟ اخه وقتی پول کارت و اینجور چیزا رو گرفتن دیگه فک نکنم مشکلی پیش بیاد،درسته؟
سلام .
اول از این تاپیکی که گذاشتید یه دنیا ممنون.
اقا من هنوز نفرستادم ،خیلی از دوستام هم که تو هفته قبل فرستادن افتادن شهریور 95..دوستان عزیز من
سينوس پيلونيدال :
الف ) عمل شده يا نشده : معاف ازخدمات رزمي
ج ) آبسه هاي پيلونيدال عمل نشده (جهت انجام عمل جراحي) : شش ماه معاف موقت
دارم با این وضعیت بالا از طرف دیگه اگزما هم دارم البته اون شدید نیست
1- حالا رفتم پلیس +10 میگه یا برای اعزام باید اقدام کنی یا برای معافیت .تازه می گه نتیجه عافیت 6 ماه طول می کشه ،بعدش برای اعزام بایداز خود نظام وظیفه پیگیری کنی و
اینجوری من تا 2 سال دیگه الاف ام و خدمت نمیرم چیکار کنم؟
2- ایا واسه معافیت اقدام کنم با اینکه به احتمال زیاد معاف از خدمات رزمی ام؟؟
3- میشه اول اظهار سلامت کنم وقتی واسه اموزشی رفتم یگان مربوطه اظهار بیماری کنم؟؟
4- قضیه "شش ماه معاف موقت" چیه؟(من جراحی نکردم چون1- مدت استراحنش 1 ماه ومن و پدرم خرج خانواده رو در میاریم و نمی تونم 1ماه تو خونه بشینم (راننده))
5- ایا میشه در طول خدمت رفت جراحی؟؟
به خاطر طولانی بودن سوالاتم ازتون معضرت میخوام ایشالا عروسی بچه ها جبران کنیم......
والا نظام وظیفه پرسیدم .اصلا ادم حسابت نمی کنن چه برسه جوابتو بدن.شما رو به خدا اگه کسی میدو نه راهنماییم کنه!!
بیماری شما معافیت ندارد و در خوشبینانه ترین حالت معاف از رزم هستید ... بله در طول خدمت هم میتوانید برای معافیت اقدام کنید
اون شش ماه موقت هم برای جراحی هست یعنی 6 ماه وقت میدن تا جراحی کنید و به خدمت اعزام بشید
شما اگر در طول خدمت جراحی کنید هم عملتون رایگان خواهد بود و هم مرخصی خوبی در حد یکماه میتونید بگیرید
دوستان افسر کسی اعزامی برج 10 از سمنان هست که پذیرش سپاه گرفته باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)