درود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخون تقریبا همه چی دستت میاد.
درود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخون تقریبا همه چی دستت میاد.
سلام دوستان برای معافیت پزشکی از وقتی معاینه میشیم چقدر طول می کشه تا نامه کمیسیون بیاد؟ من دو هفته شده هنوز خبری نیست.
بومی بودن مزیت خاصی نداره. فقط کادری ها میدونن هر روز میخوای بری خونه و با ممنوع الخروج کردنت سعی می کنن اعصابت رو خرد کنن!! وقتی هم میرسی خونه اونقدر خسته ای که معمولا می خوابی تا صبح فردا! مگه اینکه واقعا انگیزه داشته باشی و یه کاری رو شروع کنی. دوستام اکثرا راننده تاکسی تلفنی های شبانه روزی بودن.
روز اول سربازی وارد هر پادگانی بشی فکی می کنی وارد یه کشور دیگه شدی! بنظر من برو شهر خودتون. اگه نمی خوایی بری خونه توی آموزشی از مرخصی هات استفاده نکن و همون پادگان بمون. بعد از آموزشی هم بگو خانواده ام رفتن مسافرت و خونه کسی نیست، می خوام توی پادگان بمونم. بهت یه آسایشگاه میدن که معمولا بهتر از آسایشگاه آموزشی هست.
اینجوری اگه خوشت اومد همون اصفهان بمونی که چه بهتر ولی اگه بازم خواستی بری شهرهای دیگه راحت می تونی درخواست انتقالی بدی. با درخواست انتقال به شهرهای دیگه راحتتر موافقت می کنن تا درخواست انتقال از شهرهای دیگه به شهر خودت.
اگه توی پادگان بمونی میشی نیروی آماده و کارهای ساده تری مثل خادم مسجد یا مسئول دفتر بسیج یا نگهداری از فضای سبز یا نگهبانی از میدون تیر یا مخابرات یا از اینچیزا میدن که میتونی تا ظهر راحت بخوابی و کارت بیشتر بعدازظهره. معمولا هم پست نداری یا خیلی کم (حداکثر برجی یه روز) پست داری.
افراد غیربومی به ازای هر 100 کیلومتر فاصله از شهر محل زندگیشون، 1 روز در سال مرخصی سالانه به اسم مرخصی بین راهی دارن. توی پادگانی که بودم اینا دقیق مسافت ها رو از روی جدول مسافت بین شهرها حساب می کردن و رو به پایین روندش می کردن مثلا اگه کسی 495 کیلومتر با خونه اشون فاصله داشت سالی 4 روز بهش مرخصی میدادن. بنظر من که نمیصرفه
درضمن به کسی که بعدازظهرها از پادگان میرفت بیرون این مرخصی رو نمیدادن!
Last edited by mgh345; 02-12-2015 at 14:50.
چه اوضاع ناجوری!!!! بازداشت خیلی ستمه. چند بار رفتم و میدونم چه حالی داره. رفیقی چیزی تو بهداری پادگانتون نداری؟ دکترهای بهداری معمولا به حرف رفیقشون گوش میکنن و نامه ای چیزی خواست براش می نویسن.
منو رفیقم برج 10 هستیم ولی هنوز نرفتیم استعلام نگرفتیم کجا افتادیم
کلا هر جا بی افتیم خلاصش اینه که از سرما پاره ایم![]()
برو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببین کجا افتادی ؟ کد ملی و کد سخا رو وارد میکنی و اطلاعات مربوط به اعزامت رو میاره . کد سخا ،همون کدیه که تو برگه مربوط به اطلاعاتت که ابتدای ثبت نام بهت دادن هستش .
آقا یعنی کسی اطلاع نداره که دو برادر که همزمان در حال خدمت هستن ، یگانشون میفته شهر خودشون یا نه ؟
نه نمیافته من و بردادرم تو دو جای مختلف خدمت میکنیم، تنها کاری که میتونستیم بکنیم این بود که یکیمون تا اتمام خدمت اونیکی فرصت داشت تا خدمت نره
سلام
من تک فرزند پسر هستم. کی باید واسه گرفتن نامه از ثبت احوال اقدام کنم که خدمتم بیفته تو شهر خودم؟
ممنون از پاسختون .
شما توو دوره آموزشی درخواستی داده بودین که چون برادرتونم در حال خدمت هستش ، میخواین که توو شهر خودتون بیفتین ؟ و اینکه علاوه بر برادر سرباز ، برادر غیر سرباز دیگه ای هم دارین ؟
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)