تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3377 از 4105 اولاول ... 237728773277332733673373337433753376337733783379338033813387342734773877 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,761 به 33,770 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه scorpion2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اقا یکی جواب مارو بده

کسی میدونه 02 تهران چجوری جاییه؟؟همون پرندک معروفه دیگه؟؟؟؟
    درود
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخون تقریبا همه چی دستت میاد.

2. این کاربر از scorpion2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vahid javani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان برای معافیت پزشکی از وقتی معاینه میشیم چقدر طول می کشه تا نامه کمیسیون بیاد؟ من دو هفته شده هنوز خبری نیست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

سلام و ارادت
    دوستان من همه کارهای مربوط یه اعزام رو انجام دادم دفترچه و مدارکم کامله ولی هنوز پست نکردم
    خدمت توی منطقه بومی چه مزیت هایی میتونه داشته یاشه غیر از نزدیکی ب خانواده و اینجور مسائل؟؟
    من خودم زیاد علاقه ای ندارم که توی شهر خودم یعنی اصفهان خدمت بکنم ولی خانوادم میگن همینجا یاشی یهتره و ...الیته پارتیش هست که مطمعن یاشم اصفهان می افتم
    خودم شهر هایی مثل تهران یا گیلان رو ترجیح میدم چون اونحا فامیلم داریم....و باز هم برای این قضیه اشنا هست که منو اونجا ها بندازه
    نظر شما چیه ؟؟بین سربارای یومی و غربیه چه فرق هایی میزارن؟؟؟از لحاظ تقسیم کار و ؟؟؟
    شما جای من بودید چیکار مبکردید؟
    و اگه کسی از وضعیت مرخصی ها خبر داره ممنون میشم یگه که ایا اونم فرق داره بین بومی و غریبه؟
    این همه ی سوالام نبود ولی سپاسگزارم اگه منو راهنمایی کنید
    بومی بودن مزیت خاصی نداره. فقط کادری ها میدونن هر روز میخوای بری خونه و با ممنوع الخروج کردنت سعی می کنن اعصابت رو خرد کنن!! وقتی هم میرسی خونه اونقدر خسته ای که معمولا می خوابی تا صبح فردا! مگه اینکه واقعا انگیزه داشته باشی و یه کاری رو شروع کنی. دوستام اکثرا راننده تاکسی تلفنی های شبانه روزی بودن.

روز اول سربازی وارد هر پادگانی بشی فکی می کنی وارد یه کشور دیگه شدی! بنظر من برو شهر خودتون. اگه نمی خوایی بری خونه توی آموزشی از مرخصی هات استفاده نکن و همون پادگان بمون. بعد از آموزشی هم بگو خانواده ام رفتن مسافرت و خونه کسی نیست، می خوام توی پادگان بمونم. بهت یه آسایشگاه میدن که معمولا بهتر از آسایشگاه آموزشی هست.
    اینجوری اگه خوشت اومد همون اصفهان بمونی که چه بهتر ولی اگه بازم خواستی بری شهرهای دیگه راحت می تونی درخواست انتقالی بدی. با درخواست انتقال به شهرهای دیگه راحتتر موافقت می کنن تا درخواست انتقال از شهرهای دیگه به شهر خودت.

اگه توی پادگان بمونی میشی نیروی آماده و کارهای ساده تری مثل خادم مسجد یا مسئول دفتر بسیج یا نگهداری از فضای سبز یا نگهبانی از میدون تیر یا مخابرات یا از اینچیزا میدن که میتونی تا ظهر راحت بخوابی و کارت بیشتر بعدازظهره. معمولا هم پست نداری یا خیلی کم (حداکثر برجی یه روز) پست داری.

افراد غیربومی به ازای هر 100 کیلومتر فاصله از شهر محل زندگیشون، 1 روز در سال مرخصی سالانه به اسم مرخصی بین راهی دارن. توی پادگانی که بودم اینا دقیق مسافت ها رو از روی جدول مسافت بین شهرها حساب می کردن و رو به پایین روندش می کردن مثلا اگه کسی 495 کیلومتر با خونه اشون فاصله داشت سالی 4 روز بهش مرخصی میدادن. بنظر من که نمیصرفه
    درضمن به کسی که بعدازظهرها از پادگان میرفت بیرون این مرخصی رو نمیدادن!
    Last edited by mgh345; 02-12-2015 at 14:50.

5. 2 کاربر از mgh345 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

راه برم چیز خاصی نمیگن فقط 48 ساعت بازداشتگاه میفرستن .تا حالا 2 بار این بلا سرم اومده .
    چه اوضاع ناجوری!!!! بازداشت خیلی ستمه. چند بار رفتم و میدونم چه حالی داره. رفیقی چیزی تو بهداری پادگانتون نداری؟ دکترهای بهداری معمولا به حرف رفیقشون گوش میکنن و نامه ای چیزی خواست براش می نویسن.

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

یعنی هییییشکی برج 10 اعزام نیست؟؟؟؟

پرندکک.....پرندک...پرندکککک/////پرندک نبودددد؟؟؟
    منو رفیقم برج 10 هستیم ولی هنوز نرفتیم استعلام نگرفتیم کجا افتادیم
    کلا هر جا بی افتیم خلاصش اینه که از سرما پاره ایم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

منو رفیقم برج 10 هستیم ولی هنوز نرفتیم استعلام نگرفتیم کجا افتادیم
    کلا هر جا بی افتیم خلاصش اینه که از سرما پاره ایم
    برو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببین کجا افتادی ؟ کد ملی و کد سخا رو وارد میکنی و اطلاعات مربوط به اعزامت رو میاره . کد سخا ،همون کدیه که تو برگه مربوط به اطلاعاتت که ابتدای ثبت نام بهت دادن هستش .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

آقا یعنی کسی اطلاع نداره که دو برادر که همزمان در حال خدمت هستن ، یگانشون میفته شهر خودشون یا نه ؟

10. این کاربر از pseven بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

آقا یعنی کسی اطلاع نداره که دو برادر که همزمان در حال خدمت هستن ، یگانشون میفته شهر خودشون یا نه ؟
    نه نمیافته من و بردادرم تو دو جای مختلف خدمت میکنیم، تنها کاری که میتونستیم بکنیم این بود که یکیمون تا اتمام خدمت اونیکی فرصت داشت تا خدمت نره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام
    من تک فرزند پسر هستم. کی باید واسه گرفتن نامه از ثبت احوال اقدام کنم که خدمتم بیفته تو شهر خودم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

نه نمیافته من و بردادرم تو دو جای مختلف خدمت میکنیم، تنها کاری که میتونستیم بکنیم این بود که یکیمون تا اتمام خدمت اونیکی فرصت داشت تا خدمت نره
    ممنون از پاسختون .
    شما توو دوره آموزشی درخواستی داده بودین که چون برادرتونم در حال خدمت هستش ، میخواین که توو شهر خودتون بیفتین ؟ و اینکه علاوه بر برادر سرباز ، برادر غیر سرباز دیگه ای هم دارین ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •