نیروی انتظامی . البته با برادرم همزمان اعزام هستیم . دو تا برادریم که همزمان اعزام میشیم .
نیروی انتظامی . البته با برادرم همزمان اعزام هستیم . دو تا برادریم که همزمان اعزام میشیم .
سلام
مانی جان، ممنون از راهنماییت
ممنونم علی جان
من پدرم فرهنگی هست، رشته م هم لیسانس شیمی و فکر میکنم عملا امتیاز لازم برای سرباز معلمی رو داشته باشم، تنها دغدغه
همین تاریخ اعزام هست، موقع ثبت نام اولیه معمولا میگن کسایی که برگه ی اعزام به خدمتشون برای اردیبهشت یا تیر هست، اقدام
کنن، دوست شما تاریخ رو الکی زد؟ از گیت اول چجوری رد شد؟!
با تشکر مهران...
سلام اقا من برگه اومد با پست ، افتادم تهران نیروی هوایی ارتش پایگاه مهرآباد بعد نوشته 22 وم ساعت 9 صبح اونجا باید باشید حالا
من باید برم میدون سپاه از قبل یا مستقیم برم پایگاه؟
تاریخم افتاده جلو بخاطر تعطیلات 22 وم
حالا جاش چطوره خوبه؟
|آموزشیم|
9/22
کسی هست هماهنگ کنیم با هم بریم تنهایی حال نمیده![]()
Last edited by bernybeast; 01-12-2015 at 18:12.
یعنی هییییشکی برج 10 اعزام نیست؟؟؟؟
پرندکک.....پرندک...پرندکککک/////پرندک نبودددد؟؟؟![]()
خواهش میکنم مهران جان از دوستم پرسیدم گفت اون زمان (یعنی سال 94) برای 6/1 و 4/1 میخواستن، این دوستم سرباز معلم آموزش و پروشه جزو نیروی سپاه هست ، 3 روز در هفته درس میده 3 روز هم آزاده،ولی برای تعجیل زدن یک دوره فک نمیکنم کار سختی باشه، از الان اقدام کن مشکلت رو بگو به نظام وظیفه میدون سپاه ان شا الله درست میشه، الانا اقدام نکن بذا سرشون خلوت شه این اعزام های دی رد بشه بعد اقدام کن
Last edited by ali_s90; 01-12-2015 at 18:22.
لطفا راهنمایی کنید . آیا اعزام دو برادر با هم و همزمان ، مث تک پسر ، جزو شرایط خاص حساب میشه ؟
یعنی جایی که فرمامده پادگان یا تیپ یا لشگر یا گروه و .... به همراه معاونت های مربوطه(در ارتش بهشون می گن رکن) حضور دارد![]()
راه برم چیز خاصی نمیگن فقط 48 ساعت بازداشتگاه میفرستن .تا حالا 2 بار این بلا سرم اومده .![]()
سلام دوستان عزیز من
من الان یک ماهه از امریم میگذره و اگه الان بخوام درخواست معافیت پزشگی بدم چی میشه ؟ایا میشه در حین امریه درخواست معافیتو بدم؟اگه میشه امریم لغو میشه؟
اين موارد رو بايد از كارگزينى و بهش نيروى انسانى سازمان امريه دهنده سوال كنيد.
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)