تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3375 از 4105 اولاول ... 237528753275332533653371337233733374337533763377337833793385342534753875 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,741 به 33,750 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه 9306915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آقا من امروز دفترچه پر کردم و تاریخ اعزامم شهریور 95 هست.

میخوام اداره راه امریه بگیرم که گفتن اگه تاریخ اعزامت اسفند 94 یا نهایتش اردیبهشت 95 باشه میتونیم قبولت کنیم.

آیا من میتونم درخواست بدم تاریخ اعزامم رو زودتر بزنن؟؟ مثلا میشه درخواست بدم برج 12 بزنن؟؟

فکر نکنم قبول کنن شما اسفند برین طبق گفته خودتان تاریخ شهریور زدن ببینید چه ترافیک اعزامی هست

- - - Updated - - -

آقا من امروز دفترچه پر کردم و تاریخ اعزامم شهریور 95 هست.

میخوام اداره راه امریه بگیرم که گفتن اگه تاریخ اعزامت اسفند 94 یا نهایتش اردیبهشت 95 باشه میتونیم قبولت کنیم.

آیا من میتونم درخواست بدم تاریخ اعزامم رو زودتر بزنن؟؟ مثلا میشه درخواست بدم برج 12 بزنن؟؟

فکر نکنم قبول کنن شما اسفند برین طبق گفته خودتان تاریخ شهریور زدن ببینید چه ترافیک اعزامی هست

2. 2 کاربر از 9306915 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام. آیا راهی هست درخواست تمدید تاریخ اعزام رو پس گرفت؟
    ان شا الله که هست سعی ت رو بکن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

سلام و ارادت
    دوستان من همه کارهای مربوط یه اعزام رو انجام دادم دفترچه و مدارکم کامله ولی هنوز پست نکردم
    خدمت توی منطقه بومی چه مزیت هایی میتونه داشته یاشه غیر از نزدیکی ب خانواده و اینجور مسائل؟؟
    من خودم زیاد علاقه ای ندارم که توی شهر خودم یعنی اصفهان خدمت بکنم ولی خانوادم میگن همینجا یاشی یهتره و ...الیته پارتیش هست که مطمعن یاشم اصفهان می افتم
    خودم شهر هایی مثل تهران یا گیلان رو ترجیح میدم چون اونحا فامیلم داریم....و باز هم برای این قضیه اشنا هست که منو اونجا ها بندازه
    نظر شما چیه ؟؟بین سربارای یومی و غربیه چه فرق هایی میزارن؟؟؟از لحاظ تقسیم کار و ؟؟؟
    شما جای من بودید چیکار مبکردید؟
    و اگه کسی از وضعیت مرخصی ها خبر داره ممنون میشم یگه که ایا اونم فرق داره بین بومی و غریبه؟
    این همه ی سوالام نبود ولی سپاسگزارم اگه منو راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام و ارادت
    دوستان من همه کارهای مربوط یه اعزام رو انجام دادم دفترچه و مدارکم کامله ولی هنوز پست نکردم
    خدمت توی منطقه بومی چه مزیت هایی میتونه داشته یاشه غیر از نزدیکی ب خانواده و اینجور مسائل؟؟
    من خودم زیاد علاقه ای ندارم که توی شهر خودم یعنی اصفهان خدمت بکنم ولی خانوادم میگن همینجا یاشی یهتره و ...الیته پارتیش هست که مطمعن یاشم اصفهان می افتم
    خودم شهر هایی مثل تهران یا گیلان رو ترجیح میدم چون اونحا فامیلم داریم....و باز هم برای این قضیه اشنا هست که منو اونجا ها بندازه
    نظر شما چیه ؟؟بین سربارای یومی و غربیه چه فرق هایی میزارن؟؟؟از لحاظ تقسیم کار و ؟؟؟
    شما جای من بودید چیکار مبکردید؟
    و اگه کسی از وضعیت مرخصی ها خبر داره ممنون میشم یگه که ایا اونم فرق داره بین بومی و غریبه؟
    این همه ی سوالام نبود ولی سپاسگزارم اگه منو راهنمایی کنید
    سلام من اگرم بودم با توجه به شرایط خودم حتما نزدیک خونه ام میرفتم. حوصله درد سر ندارم.کنار خانواده باشم آرامشم بیشتره و نمیخوام جایی برم که غریب باشم، و نمیخوای بری برای کار که سربازیه مرخصی گرفتن توش سخته ماهی یک روز مرخصی میدن
    من بودم که دور از خانواده نمیرفتم ولی اگه برات مهم نیست این قضیه برای مرخصی ها میتونی مطالب لینک زیر رو مطالعه کنی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by ali_s90; 01-12-2015 at 13:36.

Super VIP Mehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    -• برنابلا

پيش فرض

یا با درخواست تعجیل یا داشتن پارتی قوی در نظلم وظیفه
    سلام

ممنون، تعجیل چه شرایطی داره؟ تاریخ اعزام 1-6-95 کجا میفته؟! و اینکه آیا آموزش و پرورش تاریخ اعزام برج 6
    رو قبول میکنه؟! و یا خودش میتونه دو ماه به تعجیل بندازه؟ یه سوال دیگه هم اینکه آموزش و پرورش، "معاف از
    رزم" رو قبول میکنه و معاف از رزم تو کارت پایان خدمت نوشته میشه؟
    شنیدم کسایی که معاف از رزم میگیرن معمولا تو شهر خودشون هستن و جذب سپاه میشن (حتی بدون دوره
    تکمیلی) آیا واقعا اینطوریه؟

با تشکر مهران...

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام

ممنون، تعجیل چه شرایطی داره؟ تاریخ اعزام 1-6-95 کجا میفته؟! و اینکه آیا آموزش و پرورش تاریخ اعزام برج 6
    رو قبول میکنه؟! و یا خودش میتونه دو ماه به تعجیل بندازه؟ یه سوال دیگه هم اینکه آموزش و پرورش، "معاف از
    شنیدم کسایی که معاف از رزم میگیرن معمولا تو شهر خودشون هستن و جذب سپاه میشن (حتی بدون دوره

با تشکر مهران...
    1- درخواست تعجیل برای مشمول شرایطی ندارد فقط تنها مسله وجود ظرفیت خالی در تاریخ درخواست شماست . درسالهای قبل با اکثر درخواست های تعجیل موافقت می شد اما امسال با حجم زیاد مشمولان ممکنه درخواست ها رد شود.
    2-تقسیم بندی سازمانی که نظام وظیفه انجام می دهد بر اساس ظرفیت پادگان هاست و نمی توان پیش بینی دقیقی کرد که برج 6 کدام سازمان سرباز بیشتری می گیرد.
    3- اگر اموزش و پرورش ان تاریخ نیرو بگیرد پس مشکل خاصی وجود ندارد.
    4-اموزش و پرورش و هر سازمانی دخالتی در تغییر تاریخ اعزام نمی کند و این وظیفه را به مشمولان گذاشتند.
    5-معاف از رزم در کارت درج نمی شود به طور کلی کارت ها دیجیتال شده و اطالاعت مشمولان در داخل ان ذخیره شده . برخی از سازمان ها با سربازان معاف از رزم امریه نمی دهند
    6-خیر . سربازان زیادی هستند با وجود معاف از رزمی در ارتش و در شهر دور خدمت می کنند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام

با تشکر مهران...
    سلام
    من هم دانشگاهیم امریه سرباز معلم گرفته بود. تاریخ 94/6/1 تاریخ اعزامش بود، چون مهرماه مدارس باز میشد خود جایی که پذیرش گرفته بود براش تعجیل زد و تاریخ اعزامش 4/1 شد
    Last edited by ali_s90; 01-12-2015 at 14:55.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام. من داداشم پزیرش سپاه ناحیه کرده بود. برگه اعزامشو گرفته و واحد بکارگیرنده رو نوشته ستاد فرماندهی . این ستاد فرماندهی یعنی چی ؟

Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
    Last edited by saminem; 01-12-2015 at 16:28.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

آقا کسی که آموزشیش میوفته شهر خودش ، امکان اینکه یگان خدمتشم بیوفته شهر خودش چقدره ؟

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

آقا کسی که آموزشیش میوفته شهر خودش ، امکان اینکه یگان خدمتشم بیوفته شهر خودش چقدره ؟
    50 50 هست دوست عزیز
    چه نیرویی هستین ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •