تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3375 از 4751 اولاول ... 2375287532753325336533713372337333743375337633773378337933853425347538754375 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,741 به 33,750 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

خیلی خوبه فقط یه کاری کنید تازه واردایی مثل من و خیلیایی که به خاطر این موضوع ثبت نام می کنن بتونن به گروه های اجتماعی دسترسی داشته باشن

2. 3 کاربر از rhra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Dokhtar_Bache's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    طــــــــــــــــهران

پيش فرض

سلام دوستان..
    خیلی خلاصه و ترو تمیز بگید که چطوری باید فسخ قرارداد کرد؟ من از این شاتل سگ پدر اصصصصلا راضی نیستم!!!! حالا دوستان شبا نمیتونن دانلود کنن من توی روز هم با سرعت افتضاح! دانلود میکنم. زنگ میزنی پشتیبانی واسه من چرتکه میندازه 128 وتقسیم بر 8 میکنه ریاضی یاد بده ..!
    هرساعت روز نهایت سرعت 13-14 هست فقط باسرویس اکو 128...در صورتی که قبلا 64 کمتر نمیومد

4. 2 کاربر از Dokhtar_Bache بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    طــــــــــــــــهران

پيش فرض

البته یه چیزی هم هست.به خاطر تغییراتی که تو یکی از ** پی ان ها داده شده..سرعت ADSL ها هم افت میکنه..احتمالاسرویسهای دیگم دچار این معضل شده باشند

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

پيش فرض

وزیر ارتباطات: قطعی VPN بر اساس قانون انجام شد
    قطعی VPN، ربطی به راه‌اندازی شبکه ملی ندارد و اساسا استفاده از VPN خلاف قانون است.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال javady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا

پيش فرض

شکایت روباه رو پیش کی میخواید بکنید ؟ دمبش ؟

کسایی که با فسخ موافق نیستن خوب از سرویسشون راضین ، تحدید هم جواب نمیده ! شما زنگ بزن بگو اگه نت شبانه من ... ، پشت سرش میگن کدوم نت ؟ تو قرارداد اومده شبانه جزو سرویس نیست و تا وقتی بتونیم ارائه میکنیم ، الان نمیتونیم !

به همین راحتی ، به همین خوشمزگی

به نظر من همه با هم باید یک کاری کنیم که صداش در بیاد ! برا مثال همه تو یک روز زنگ بزنیم سازمان تنظیم مقررات یا واحد رسیدگی به تخلفات و شکایات مخابرات ! البتــــــه همه اینا ما رو پاس میدن جای دیگه ، آمــا همین کم تو یک روز ( که یک هفته باشه بهتره ) کلی شکایت انجام بشه خودشون میفهمن اوضاع چطوره ... اینکه همه با هماهنگی بریم دفتر مرکزی و درخواست کتبی بدیم هم خوبه یهو دیدی صدا سیما هم اومد ( تو خبرگزاری ها هم میترکه ) .
    موافقم باها یا اینکه یه نامه ای تنظیم کنیم به سازمان مقررات(شرکت ما باهاشون در ارتباطه معاونش آقای رضوانی هستش) همه زیرش رو امضا کنیم و ببریم اونجا

8. این کاربر از javady بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال javady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا

پيش فرض

دیشب من سرعتم که تو تهران زندگی میکنم و سرویس 512 اکو دارم 50 یا 55 کیلو بایت بود به نظرتون چطوره؟؟؟
    1 گیگ هم دانلود کردم

---------- Post added at 06:40 PM ---------- Previous post was at 06:37 PM ----------

سلام دوستان..
    خیلی خلاصه و ترو تمیز بگید که چطوری باید فسخ قرارداد کرد؟ من از این شاتل سگ پدر اصصصصلا راضی نیستم!!!! حالا دوستان شبا نمیتونن دانلود کنن من توی روز هم با سرعت افتضاح! دانلود میکنم. زنگ میزنی پشتیبانی واسه من چرتکه میندازه 128 وتقسیم بر 8 میکنه ریاضی یاد بده ..!
    هرساعت روز نهایت سرعت 13-14 هست فقط باسرویس اکو 128...در صورتی که قبلا 64 کمتر نمیومد
    عزیزم برای منم همین بود راست میگه دیگه.. چرا اعصبانی میشی
    سرعت شما 128 کیلو بایت که تقسیم بر 8 کنی میشه سرعت واقعی که میتونی استفاده کنی یعنی برای دانلود و غیره
    در واقع 16 کیلو بایت بیشتر سرعتت نباید باشه
    اگر قبلا زیاد بود اون به خاطر اینه که اول یه حالی بهت میدن بعد دهنت سرویس میشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من امروز رفتم شاتل و نامه فسخ قرار داد را دادم بهشون.
    تا حالا اینقدر کارمندهای شاتل را مهربون ندیده بودم.خیلی سعی داشت که منصرفم کنه.میگفت درخواست پهنای باند دادیم و تا آخر این ماه اضافه میشه و کیفیت سرویس ها مثل قبل خوب میشه.
    گفت برای شما که مشتری 3 ساله هستید میتونم یک نامه به مدیریت بنویسم و درخواست یک تخفیف ویژه براتون بدم.
    در آهر بهش گفتم من 2 تا سرویس 512 از شاتل دارم یکیش تا برج 12 قرار دادش هست اگه دیدم کیفیت بهتر شده برای این خط هم از شاتل سرویس میگیرم شما فعلا این یکی را قطع کن که به صرفه نیست برام.
    بعد بحث سر زمان قطع کردن بود که گفت حداقل 1 هفته طول میکشه بعد از 45 دقیقه فک زدن باهاش گفت فردا پس فردا زنگ بزن تا کد پیگیری قطع کردن را بهتون بدم.

اینطور که من برداشت کردم اصلا دوست ندارن کسی فسخ قرار داد کنه.
    والا هر شرکتی که مسئولینش کمی خرد داشته باشن دوست نداره مشتری های چند ساله رو از دست بده.

جالب این قسمتشه :
    کد:
    خوب اگه میخواستین تخفیف ویژه بدید چرا حالا که طرف به فکر فسخ قرارداد افتاده این کار رو میکنید ؟

11. 2 کاربر از The Dreadnaught بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    طــــــــــــــــهران

پيش فرض

عزیزم برای منم همین بود راست میگه دیگه.. چرا اعصبانی میشی
    سرعت شما 128 کیلو بایت که تقسیم بر 8 کنی میشه سرعت واقعی که میتونی استفاده کنی یعنی برای دانلود و غیره
    در واقع 16 کیلو بایت بیشتر سرعتت نباید باشه
    اگر قبلا زیاد بود اون به خاطر اینه که اول یه حالی بهت میدن بعد دهنت سرویس میشه
    خوب قربون شکلت.واسه چی حمایت میکنی؟؟منو تو باید خودمونو بزنیم به نفهمی وگرنه کوولیه که میگیرن ازمون برادرمن سرویس 128 کیلو گرفتم شرکت باید جوابگو باشه که چرا کمتر ازین داره سرعت به من میده.به منچه که 200 نفردیگم دارن دانلود میکنن وسرعت منو میارن پایین که اینامیان واسه مشتری ضرب و تقسیم راه میندازن.اگه من میخواستم اینقد پشت پی سی الاف 4تا دونه فایل بشم که میرفتم 64 میگرفتم یاهمون دایل آپم خیلیم شیک بود!!!
    مملکته داریم..؟؟؟!

13. 3 کاربر از Dokhtar_Bache بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال saurron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    IN MY CURSED DREAM

پيش فرض

خوب قربون شکلت.واسه چی حمایت میکنی؟؟منو تو باید خودمونو بزنیم به نفهمی وگرنه کوولیه که میگیرن ازمون برادرمن سرویس 128 کیلو گرفتم شرکت باید جوابگو باشه که چرا کمتر ازین داره سرعت به من میده.به منچه که 200 نفردیگم دارن دانلود میکنن وسرعت منو میارن پایین که اینامیان واسه مشتری ضرب و تقسیم راه میندازن.اگه من میخواستم اینقد پشت پی سی الاف 4تا دونه فایل بشم که میرفتم 64 میگرفتم یاهمون دایل آپم خیلیم شیک بود!!!
    مملکته داریم..؟؟؟!
    از این به بعد میگم بجای حساب ریاضی واسه شما اینترنتو بکنن تو گونی بیارن در منزل
    البته 100% همه باید از این شرکت برن. ما که خیلی خیلی وقته رفتیم

15. این کاربر از saurron بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

پيش فرض

وزیر ارتباطات: قطعی VPN بر اساس قانون انجام شد
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 76 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 76 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •