نوید کیه ؟
از مصطفی بگیر
نوید کیه ؟
از مصطفی بگیر
اینا دارن بر علیه من توطئه می کنن ... من نوشتم "برسونید"...
برای این یارو بفرست >>>keiyvanfrog داداشمه اونم توی ورد 21 است و فکر یه زمانی هم تو ترایب ما بود...
ميگم هركي روستا ميخواد بياد اطراف من.همش خاليه و هيشكي توش نيست.
عجب امضای باحالی
باشه من نوبلمن ساختم میام![]()
آدم به بد شانسی من دیدید...؟؟؟
رفتم World 22 دقیقا افتادم کنار یکی از قدرت های World 22 از همون روز اول به من حمله میکرد... حداقل روزی یه بار با 10 یا 20 تا سرباز و یا 2 یا 3 تا حمله میکرد... اون قابل تحمل بود... کار میکردم و پیشرفت و... هر روز داشتم پیشرفت میکردم... 100 تا سرباز داشتم (انواع مختلف) و یه Paladin و... همه چیزمم به بالای Level 7 و 8 رسیده بودن... روستاهای بی صاحابم اطرافم زیاد بودن و حمله میکردم بهشون... اون یارو هم روزانه یه بار به من حمله میکرد... عین اینکه کوکش کرده باشن... گفتم یه حمله هم ما بکنیم... 60 تا سرباز از انواع 1 تا 3 فرستادم با یه Paladin... چند دقیقه بعد Report ش رو دیدم همه شون مرده بودن... 4 ساعت بعد، یارو در یک زمان 5 بار با 250 تا سرباز به من حمله کرد... در عرض 20 دقیقه دیوار Level 8 و 40 تا سرباز و Paladin و... همه شون نابود شدن... از اون به بعد هم هر چقدر من پیشرفت میکردم فرداش یارو با 250 یا 260 تا حمله میکرد دو برابرش به من ضرر میزد... دیگه گفتم ولش کن... و Start Over کردم...
یارو اینه : hero007s village (641|747) K76 - World 22
اگه میخواید میتونید باهاش در بیفتید... منم همون روستای بالایی این یارو بودم... دقیقا چسبیده بهش... چقدر آدم باید بد شانس باشه که دقیقا بیفته کنار یه قبیله آدم خور...!!!
حالا باز دوباره باید از اول شروع کنم... لعنتی...... . .. .. .. .... . .. . ... .. ..... . . .. .. . .. . . .. . . . .. ...... .. . ... ........ ... ..... ... . .. . .. .. . ..... .
Last edited by Cleeev; 21-07-2008 at 18:01.
نه بابا شوخي كردم.اينا رو بزار واسه خودم باشن.
خواهش ميكنم.قابلي نداره ها![]()
Last edited by abtin5; 21-07-2008 at 18:11.
از تو بد شانس تر منم ... اول که یه یارویی رو اسکات کردیم ( فقط من نبودم ، پدرامم اسکات کرد ) بعد لیدر ترایب اون یارو قاطی کرد (محض اطلاع بگم که لیدر ترایب اونا رنک 1 کا63 بود) سپس من را یافت که نزدیکش بودم ... خلاصه منو از رنک 1800 رسوند به 6000 ، smithy رو از 17 رسوند 10 ، ,wall رو از 10 رسوند 0 ، Village HQ رو از 16 رسوند 10 ... درکل پدر منو در آورد .
حالا از اینا گذشته ، تو این شیر تو شیر ، من بدبخت کلاً اکانتم بن شد!این یارو صاحابه تریبال وارزم مگه قبول می کنه ؟! فکر کنم یه خصومتی با من داشت...
مگه اکانتو بن می کنن میشه چونه هم زد؟!!!!
اگه نشه هم من که زدم ... موقعی که بن می شی میگه می خوای التماس کنی یا اینکه قبول داری ...
به به !
بروبکس من چند روز نیستم !! ( شایدم هفته !! )
ندیدمتون حلالم کنید !!![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)