روز اول لوازم خاصی لازم نیست بری اونجا بعد از تعیین گردان و یگان آموزشی مرخصی 5 6 روزه میدن میگن فلان روز با لواز کامل بیایید
روز اول لوازم خاصی لازم نیست بری اونجا بعد از تعیین گردان و یگان آموزشی مرخصی 5 6 روزه میدن میگن فلان روز با لواز کامل بیایید
سلام
من امسال پیش دانشگاهی بودم و یکی از درسامو افتادم دی ماه
حالا اگه این درس رو قبول نشم چی میشه؟ میره تا خرداد سال بعد؟
و اینکه درسته اگه این امتحان دی ماه رو قبول نشم و بیفته خرداد سال بعد دیگه توی دانشگاه هر مدرکی بگیرم حتی دکترا توی سربازی فقط دیپلم واسم حساب میشه و اعزام میشم؟
Sent from my GT-I9105 using Tapatalk
شما اگر از بهترين پزشك هاى بيرون مدرك و توصيه نامه داشته باشى تا هنگامى كه خود پزشك بيمارستان ان را تاييد نكند ارزشى براى جماعت فرمانده ارتش ندارد ، متاسفانه ديد پزشكان بيمارستان هاى ارتش اينه كه بچه هاي ليسانس به بالا خدمت راحت نسبت به ديبلم ها دارند بنابراين معافيت رو به اين سادگى نمى دهند ، دو رأه وجود دارد ١- از يك متخصص قلب نامه اى داشته باشيد كه شما را از فعاليت سنگين منع كند انگاه ان را به ان پزشك مجد نشان دهيد٢- با فرمانده پادگان حضورى صحبت كنيد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
يكبار گفتم
تا مرداد سال بعد معافيت تحصيلى داريد اگر دي ماه ان درس را پاس نكنيد يكبار ديگر هم در خرداد اين شانس را خواهيد داشت .
در هنگام اعزام اخرين مدرك تحصيلى كه گرفتيد مهمه .
ممنون که جواب دادین
اگه تا مرداد سال بعد معافم پس چطوری میتونم مهر سال دیگه برم دانشگاه؟
Sent from my GT-I9105 using Tapatalk
معافيت تحصيلى داريد يعنى تا پايان ان تاريخ تمام درس ها را پاس و فراغ التحصيل شويد بعد از فراغت يكسال فرجه داريد اگر دانشگاه قبول شويد مى توانيد ادامه تحصيل دهيد
اقا یکی جواب مارو بده
کسی میدونه 02 تهران چجوری جاییه؟؟همون پرندک معروفه دیگه؟؟؟؟
آقا من امروز دفترچه پر کردم و تاریخ اعزامم شهریور 95 هست.
میخوام اداره راه امریه بگیرم که گفتن اگه تاریخ اعزامت اسفند 94 یا نهایتش اردیبهشت 95 باشه میتونیم قبولت کنیم.
آیا من میتونم درخواست بدم تاریخ اعزامم رو زودتر بزنن؟؟ مثلا میشه درخواست بدم برج 12 بزنن؟؟
سلام. آیا راهی هست درخواست تمدید تاریخ اعزام رو پس گرفت؟
ما هر وقت خسته میشدیم به جای دویدن راه میرفتیم، هر چی هم فرمانده و ارشدها سرمون داد و بیداد می کردن، محل نمیدادیم. می گفتیم نمی تونیم تندتر بریم! خودشون دو سه بار که تذکر می دادن خسته میشدن می رفتن. هیچ دلیلی نداره توی ورزش به خودت فشار بیاری. سلامتی از هر چیزی مهمتره، بذار هر چی می خوان بگن!
آقا برو خدا رو شکر کن مثل سپاه ازت گرویی نمی گیرن که حقوق برج آخر رو بیاری پس بدی!! تو سپاه سیستم پرداختشون درست نیست، تا یه ماه بعد از پایان خدمت حقوقت واریز میشه، اینا هم شناسنامه یا کارت ملی گرو میگیرن که حقوق اضافی رو پس بدی!
ببین سپاه اگه پارتی کلفت نداشته باشی با ارتش خیلی فرق نداره! من سپاه بودم، پارتی نداشتم پست های قبلی منو بخون ببین وضعم چی بود.
پذیرش سپاه کاری نداره، فرم پر کردن و کارهای اداریش و حتی سابقه بسیجش الکیه! طبق بخشنامه که برای کل نیروهای مسلح (من جمله سپاه) اومده، هر پادگان می تونه تا سقف 25% از سربازهاش رو خودش انتخاب کنه (همون پذیرش) همین باعث شده هر کدوم از کادری های پادگان کدملی و اسم کسی که می خوان رو بدن به نیرو انسانی که فکس کنه نظام وظیفه! البته طرف قبلش باید دفترچه پست کرده باشه که اسمش تو لیست نظام وظیفه باشه. سابقه بسیج هم نمی خواد!
خودم روز اول برای پذیرش رفتم اداره جانبازان نیرو دریایی سپاه، مدرکم فوق لیسانس حسابداری بود و فتوشاپ و ورد و کلیپ سازی و پوستر سازی و جزوه سازی و ... اینا هم بلد بودم. سابقه بسیج هم نداشتم! نمونه کار بردم مسئولش خیلی خوشش اومد مشخصات رو گرفت و گفت حتما پذیرش میشی و بعد آموزشی میایی همینجا که خیلی بهت نیاز داریم!
آقا آموزشی تموم شد ما افتادیم نیرو انسانی همون پادگان آموزشیمون. هی می گفتیم امروز ما رو می فرستن اداره جانبازان هی میدیدیم نه خبری نشد!
یه روز یه سربازی برای کارهای پایان خدمتش اومد پرونده اش رو نگاه کردم دیدم تو اداره جانبازان بوده با مدرک سوم راهنمایی! گفتم چطوری افتادی اونجا؟ گفت قوم و خویش مسئولش بودم!
گفتم باشه اداره جانبازان پارتی بازیه نمی خوام. رفتم گفتم آقا من مدرک حسابداری دارم بفرستینم امور حقوقی (حقوق و مزایا که آخر برج میدن)، گفتن باشه و یه لیسانس حقوق (حقوق مدنی!) رو فرستادن! این حقوق به اون حقوق چه ربطی داره من نمی دونم! مهم اینه که دستور سردار بود!!
گفتم باشه امور حقوقی هم نمی خوام، منو بفرستین بانک انصار (بانک انصار مال سپاه هست و کارمنداش اکثرا سرباز هستن)، گفتن باشه و یه لیسانس عمران رو فرستادن! آخه دستور سردار بود!!!
گفتم باشه بانک انصار هم نمی خوام، منو بفرستین بخش بازنشستگی (حقوق و مزایای بازنشستگی)، گفتن باشه و یه سرباز دیپلم که مسئولیتش تو پادگان بردن چایی برای فرمانده بود (سه نفر همزمان این مسئولیت خطیر رو داشتن!!! جز اینا دو تا راننده هم بودن!) و تو ساعت اداری تو دفتر فرماندهی مشغول پاسور بازی دیده بودنشون (تو سپاه پاسور داشتن جرمش در حد مشروب داشتنه! حالا چه برسه به بازی کردنش اونم تو ساعت اداری اونم تو دفتر فرماندهی بیخ گوش عقیدتی!!) رو فرستادن اونجا!! مهم این بود که ایشون هم قوم و خویش یکی از کادری های مهم (مسئول بنزین پادگان) بودن!!
گفتن باشه بخش بازنشستگی هم نمی خوام، منو بفرستین امور مالی! گفتن باشه و یه لیسانس زمین شناسی رو فرستادن! مهم این بود که ایشون همشهری سردار بودن!!
گفتم باشه امور مالی هم نمی خوام، لااقل منو بفرستین فروشگاه تعاونی (فروشنده هاشون سربازن) گفتن باشه و یه فوق دیپلم شیمی رو فرستادن اونجا! نفهمیدم چرا! روزی که بهش حکم دادن، ازش پرسیدم چی شد فرستادنت فروشگاه؟ خیلی راحت گفت کلفته آقا کلفته!!
ما هم رفتیم خزیدیم تو همون بایگانی و دیگه چیزی نگفتیم!
شاید این پارتی بازیا الان خیلی برات مهم نباشه، ولی وقتی ساعت 2شب بیدارت کردن و فرستادنت برجک وسط بیابون، تو اون تاریکی این فکرها دیوونه ات می کنه!! یعنی یه لحظه از فکرش بیرون نمیایی که چرا فلانی الان باید راحت خدمت کنه من اینجوری!!
بنظر من تا پارتی کلفت پیدا نکردی نرو سربازی! شش ماه سهله یه سالم اضافه داشته باشی بازم یه خدمت راحت میارزه به 21 ماه جون کندن که هر روزش برات یه سال بگذره!
در ضمن سپاه چون تو عراق و سوریه مشغول عملیاته ممکنه سربازهاش رو اونجا هم اعزام کنه!
تو سپاه خیلی بدجور گیر میدن، تا حد بازداشت و اضافه خدمت زدن هم میرن!
نه
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)