تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3374 از 4751 اولاول ... 2374287432743324336433703371337233733374337533763377337833843424347438744374 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,731 به 33,740 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

شکایت روباه رو پیش کی میخواید بکنید ؟ دمبش ؟

کسایی که با فسخ موافق نیستن خوب از سرویسشون راضین ، تحدید هم جواب نمیده ! شما زنگ بزن بگو اگه نت شبانه من ... ، پشت سرش میگن کدوم نت ؟ تو قرارداد اومده شبانه جزو سرویس نیست و تا وقتی بتونیم ارائه میکنیم ، الان نمیتونیم !

به همین راحتی ، به همین خوشمزگی

به نظر من همه با هم باید یک کاری کنیم که صداش در بیاد ! برا مثال همه تو یک روز زنگ بزنیم سازمان تنظیم مقررات یا واحد رسیدگی به تخلفات و شکایات مخابرات ! البتــــــه همه اینا ما رو پاس میدن جای دیگه ، آمــا همین کم تو یک روز ( که یک هفته باشه بهتره ) کلی شکایت انجام بشه خودشون میفهمن اوضاع چطوره ... اینکه همه با هماهنگی بریم دفتر مرکزی و درخواست کتبی بدیم هم خوبه یهو دیدی صدا سیما هم اومد ( تو خبرگزاری ها هم میترکه ) .

2. 5 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

پيش فرض

سلام
    اگه همه ما تو یک روز به یه جایی زنگ بزنیم و شکایت کنیم در اولین قدم بهترین گزینه است و عملیه
    ولی از همچین شرکتی که بااین همه مشترک این جوری بازی کرده بعید نیست که دوباره این کار رو بکنه
    فسخ قرارداد آخرین گزینه ولی شاید بهترین چیزی باشه که شما رو از شر شب بیداری با سرعت 0kb خلاص کنه

4. این کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

پيش فرض لطفا درباره کیفیت adsl مخابرات توضیح دهید

اگه میخوای شاتل بمونی همون زایکسل که خودشون عشقش هستن بگیری بهتره چون تجهیزات شاتل زایکسل هست و بهتر با هم هماهنگ هستن. مثلاً من 2 سال پیش یه مشکلی با شاتل داشتم که نه با مودم 3کام نه بیلیون نه لینکسیس حل نشد فقط با مودم زایکسل حل میشد ولی من عمراً مودم 3کامم رو ندادم زایکسل بگیرم. حیف 3کام دیگه تو ایران نیست وگرنه بهت پیشنهاد میکردم.

سلام
    این سیستم که از مخابرات گرفتی سرعتش شبها چقدره- یا شبی چقدر تونستی دانلود کنی- روزا سرعتش چطوریه
    قیمتش رو هم بگی بد نیست
    مرسی

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اینجور فعالیت ها و بحث ها تو گروه های اجتماعی بشه خیلی بهتره . تو تاپیک اصلی که 100 درصد ممنوعه !

7. 2 کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Glad Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان تا مدیرا جواب پیغام من رو بدن، فعلا شما یه اسم واسه گروه انتخاب کنید !
    این خوبه ؟

معترضان به کم فروشی شرکت های ارائه دهنده اینترنت پر سرعت

نظرتون رو بگید ؟
    راستی دیشب کسی تونسته چیزی دانلود کنه؟

9. 3 کاربر از Glad Boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان تا مدیرا جواب پیغام من رو بدن، فعلا شما یه اسم واسه گروه انتخاب کنید !
    این خوبه ؟

معترضان به کم فروشی شرکت های ارائه دهنده اینترنت پر سرعت

نظرتون رو بگید ؟
    راستی دیشب کسی تونسته چیزی دانلود کنه؟
    خیلی خوبه همین اسم
    منکه سرعتم همون دایل آپ بود
    یه نکته ای هست این وسط که ممکنه از همین امشب سرعت همه مون درست بشه، اما نباید گول بخوریم چون قطعا این وضعیت دوباره پیش میاد. باید یه بار واسه همیشه جلوشون وایسیم و کاری کنیم که دست از زیاده خواهی بر دارن
    اول هرکی که زیاد دانلود می کرد محدود می شد، اونایی که شبی بالای 2 گیگ و 3 گیگ دانلود می کردن، الان رسیده به زیر یک گیگ. در حالی که الان پشتیبانی می گفت اصلا از نظر پهنای باند مشکلی ندارن و حتی اگه همه همزمان باهم بشینن به دانلود کردن طوری نیست که ترافیک بالا بره و افت سرعت پیش بیاد. می گفت در شبانه هم اصلا حجم دانلود شده مهم نیست.
    یعنی فقط می خوان کاری کنن که دیگه احدی در ساعات رایگان دانلود نکنه که مجبور شیم بریم ترافیک بخریم تا سودشون بیشتر شه. بعد بهش گفتم خب همه شبانه رو به خاطر دانلود می خوان اگه دانلود کردن ایراد داره و ممنوعه چرا تو قرار داد ذکر نمی کنین که لاقل بدونیم اینجا از دانلود شبانه خبری نیست و گول نخوریم و بریم یه شرکتی که همچین محدودیتی نداشته باشه؟ هیچی نگفت !

11. 2 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

پيش فرض

سلام بچه ها خبر جدید
    امروز از نمایندگی شاتل بهم زنگ زدن 20 دقیقه
    تهران شاکی شده بود که چرا به نمایندگیشون زنگ نزدم و مستقیم به خودشون گفتم
    بهم گفتن چرا به پشتیبانی تهران زنگ زدی" یه هفته هر شب به تهران زنگ زدم گفتم سرعتم شده صفر"
    بعد بهم گفت شما مشکلت چیه شب افت سرعت داری واز این............... دیگه داغ بودم هرچی باید ونباید گفتم و...........
    گفت باید جواب ایمیل تهران رو بدم: بهش گفتم اون دنیا ازت نمیگذرم اگر بنویسی افت سرعت . فقط همینو مینویسی سرعت 0تا3 کیلوبایت در ساعات رایگان!!!!!!!!! تازه بهش گفتم خیلی از جاهای دیگه هم به همین صورت شده " منظورم شما دوستان بودید"
    واگه همینطوری پیش بره شاتل خیلی از مشترکهاش رو ازدست میده.........
    اخرش بهش گفتم بهشون بگو یا سرعت شب رو درست کنند یا پاش ببیافته میرم تهران دفتر مرکزی
    تازه بهش گفتم به دفتر مرکزی بگو اگر بازم درست نشد دوباره به تهران زنگ میزنم با این سرعت 0kb
    چندتا سرویس دیگه بهم معرفی کرد .... من اینقدر بدی شاتل رو گفتم که یارو دیگه گفت حق با شماست خودش میدونست چقدر افتضاح شده این شاتل
    خیلی بیشتر از اینها صحبت کردیم ولی بقیش یادم نیست قاطی کرده بودم حسابی

13. 2 کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من امروز رفتم شاتل و نامه فسخ قرار داد را دادم بهشون.
    تا حالا اینقدر کارمندهای شاتل را مهربون ندیده بودم.خیلی سعی داشت که منصرفم کنه.میگفت درخواست پهنای باند دادیم و تا آخر این ماه اضافه میشه و کیفیت سرویس ها مثل قبل خوب میشه.
    گفت برای شما که مشتری 3 ساله هستید میتونم یک نامه به مدیریت بنویسم و درخواست یک تخفیف ویژه براتون بدم.
    در آهر بهش گفتم من 2 تا سرویس 512 از شاتل دارم یکیش تا برج 12 قرار دادش هست اگه دیدم کیفیت بهتر شده برای این خط هم از شاتل سرویس میگیرم شما فعلا این یکی را قطع کن که به صرفه نیست برام.
    بعد بحث سر زمان قطع کردن بود که گفت حداقل 1 هفته طول میکشه بعد از 45 دقیقه فک زدن باهاش گفت فردا پس فردا زنگ بزن تا کد پیگیری قطع کردن را بهتون بدم.

اینطور که من برداشت کردم اصلا دوست ندارن کسی فسخ قرار داد کنه.

15. 5 کاربر از choory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

پيش فرض

سلام
    ماده 4 قرارداد شاتل که همه امضا کردیم
    سرویس دهنده میتواند:
    1-4) هر زمان که بخواهد بدون مراجعه به هیچ مرجعی از ادامه ارایه خدمات به "مشترک"خودداری نماید.

اینم هم اصل مشتر مداری .. یه جای قرارداد ننوشته مشترک چه حقی نسبت به شرکت شاتل دارد و چگونه شکایت کند؟؟؟

فقط همه به تهران شکایت کنند 23072606-021 جواب میده "غیر از تهرانیها"

17. 2 کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Glad Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بچه بالاخره یه گروه برای همفکری و هماهنگی برای اعتراض به شاتل و بقیه شرکت های کلاهبردار درست کردیم .
    برین سریع عضو بشین تا سریعتر کارمون رو شروع کنیم. این گروه رو به دوستاتون هم معرفی کنید.
    اگه باهم باشیم می تونیم حقمون رو از این شاتل بگیریم.
    آدرس گروه این پایین توی امضا من هست
    گروه معترضان به کم فروشی شرکت های ارائه دهنده اینترنت پرسرعت !

19. 2 کاربر از Glad Boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 91 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 91 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •