اها اره این خوبه باز
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
اها اره این خوبه باز
بعدا اعلام شد این طرح بخاطر مشکلات هماهنگی تا پایان دوره دولت دوازدهم اجرا نمیشه، یعنی 4 سال بعد! حتما اون موقع بازهم چندی سالی عقب میندازن. قدرت این شرکتهای مخابراتی زیاده، میتونن با یکم باج دهی قانون رو تا اون موقع حذف کنن
این شب بیداری و حجم رایگان شبانه جزء فرهنگ ایرانیان شده، هیچ کشوری تو دنیا این برنامه ها را نداره.
اگر گوگل کنید میبینید الان انترنت در ایران دومین گرانترین در دنیاست. چیزی که در اکثر کشورهای دنیا مفت و رایگان حساب میشه با حجم رایگان و سرعت بالا
Last edited by dadash42; 11-07-2017 at 12:11.
دوستان برای آسیاتک مودم تنظیمات خاصی داره؟ پیامک اومده سرویس فعال شده من هم مودم رو تنظیم کردم اما هنوز هیچ چراغی روشن نمیشه ، به کارشناس هم زنگ زدم کاری نتونست بکنه
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
ببخشید منظور این بوده تا پایان دولت یازدهم یعنی احتمال داره همون مرداد ماه اجرا بشه ولی به احتمال کمتر
این دیگه اخرشه،شعبده بازی اسیاتر رو ملاحظه میفرمایید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول فکر کردم سیستم قاطی کرده با گوشی هم تست کردم دیدم نه همینهاز چیز هم رد نمیشه در ضمن
![]()
آسیاتک شبانه رو برداشته؟
فناوا برداشته
منو باش بخاطر شبانه میخواستم از صبانت مهاجرت کنم به آسیاتک... امروز اومدم قیمتارو دوباره چک کنم دیدم کلمه شبانه کلا حذف شد.
جریان چیه؟
آسیاتک پیامک داده که خط من رانژه شده اما مودم رو که به تلفن وصل میکنم لینک نمیده؟علت چی میتونه باشه؟
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
شبانه هم حذف کردن ؟!یعنی تنها مزیت اسیاتک همین بود که دیگه اینم به سلامتی حذف شد
شبانه هاشو یه شبه زد پوکوند؟؟؟؟
تو سایتش نیست ولی قابل خریده فک کنم
Last edited by android500; 11-07-2017 at 19:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)