تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3374 از 3745 اولاول ... 23742874327433243364337033713372337333743375337633773378338434243474 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,731 به 33,740 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

پروفشنال S M Λ S Ħ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به صرفه ترینش 80 گیگه که میشه 88 تومن

اها اره این خوبه باز

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

طبق اعلام وزیر ارتباطات از مردادماه امسال فروش اینترنت به صورت حجمی متوقف می‌شود و کاربران با خرید اشتراک ثابت می‌توانند به صورت نامحدود از اینترنت استفاده کنند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد فروش اینترنت به صورت حجمی به دلیل افزایش استفاده‌ی کاربران از اینترنت، متوقف خواهد شد و کاربران با خرید اشتراک ثابت می‌توانند به هر میزان که بخواهند از اینترنت استفاده کنند. به گفته‌ی واعظی این تصمیم برای فروش اینترنت ثابت ADSL و اینترنت ثابت TD LTE گرفته شده است.

واعظی به اتمام زودهنگام اینترنت‌های حجمی و دغدغه‎‌ی کاربران بابت گیگ خوری اشاره کرد و گفت:

ما معتقدیم که حجم خوری اینترنت وجود ندارد و علت این ادعا این است که در گذشته سرعت دسترسی به دیتا کند بود و به همین دلیل یک ویدئو با سرعت پایین دانلود می‌شد؛ اما هم‌اکنون کاربران ویدئو را به صورت آنلاین می‌بینید و متوجه میزان مصرف حجم اینترنت نمی‌شوند. با توجه جدی‌شدن استفاده از سایت‌های چندرسانه‌ای، اینترنت حجمی دیگر کاربردی نیست.
    وزیر ارتباطات تشریح کرد که اپراتورهای موبایل از قبل طرح‌های مختلفی را برای کاربران در نظر گرفته‌اند، به صورتی که هر کاربر با پرداخت مبلغی ثابت به صورت قراردادی ماهانه یا سالانه هر میزان که بخواهد اینترنت استفاده کند، اما این موضوع هنوز برای اپراتورهای ثابت اتفاق نیوفتاده است. به گفته‌ی واعظی این تصمیم در راستای تشویق مردم برای استفاده‌ی مردم از سایت‌های داخلی با سرعت و کیفیت و همچنین تعرفه‌ی مناسب اتخاذ شده است؛ به همین دلیل وزارت ارتباطات درصدد است تا سیاست فروش اینترنت تغییر کند و ترافیک بر بستر شبکه ملی اطلاعات با سرعت و کیفیت بالا و قیمت مناسب به کاربران ارائه شود.
    بعدا اعلام شد این طرح بخاطر مشکلات هماهنگی تا پایان دوره دولت دوازدهم اجرا نمیشه، یعنی 4 سال بعد! حتما اون موقع بازهم چندی سالی عقب میندازن. قدرت این شرکتهای مخابراتی زیاده، میتونن با یکم باج دهی قانون رو تا اون موقع حذف کنن

این شب بیداری و حجم رایگان شبانه جزء فرهنگ ایرانیان شده، هیچ کشوری تو دنیا این برنامه ها را نداره.

اگر گوگل کنید میبینید الان انترنت در ایران دومین گرانترین در دنیاست. چیزی که در اکثر کشورهای دنیا مفت و رایگان حساب میشه با حجم رایگان و سرعت بالا
    Last edited by dadash42; 11-07-2017 at 12:11.

3. 2 کاربر از dadash42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

دوستان برای آسیاتک مودم تنظیمات خاصی داره؟ پیامک اومده سرویس فعال شده من هم مودم رو تنظیم کردم اما هنوز هیچ چراغی روشن نمیشه ، به کارشناس هم زنگ زدم کاری نتونست بکنه

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

بعدا اعلام شد این طرح بخاطر مشکلات هماهنگی تا پایان دوره دولت دوازدهم اجرا نمیشه، یعنی 4 سال بعد! حتما اون موقع بازهم چندی سالی عقب میندازن. قدرت این شرکتهای مخابراتی زیاده، میتونن با یکم باج دهی قانون رو تا اون موقع حذف کنن

این شب بیداری و حجم رایگان شبانه جزء فرهنگ ایرانیان شده، هیچ کشوری تو دنیا این برنامه ها را نداره.

اگر گوگل کنید میبینید الان انترنت در ایران دومین گرانترین در دنیاست. چیزی که در اکثر کشورهای دنیا مفت و رایگان حساب میشه با حجم رایگان و سرعت بالا
    ببخشید منظور این بوده تا پایان دولت یازدهم یعنی احتمال داره همون مرداد ماه اجرا بشه ولی به احتمال کمتر

6. این کاربر از aref.kh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه arming900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

این دیگه اخرشه،شعبده بازی اسیاتر رو ملاحظه میفرمایید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اول فکر کردم سیستم قاطی کرده با گوشی هم تست کردم دیدم نه همینه از چیز هم رد نمیشه در ضمن

8. این کاربر از arming900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه arash rashno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Persiastore

پيش فرض

آسیاتک شبانه رو برداشته؟
    فناوا برداشته

در آغاز فعالیت Gaming X's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

منو باش بخاطر شبانه میخواستم از صبانت مهاجرت کنم به آسیاتک... امروز اومدم قیمتارو دوباره چک کنم دیدم کلمه شبانه کلا حذف شد.
    جریان چیه؟

11. این کاربر از Gaming X بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

آسیاتک پیامک داده که خط من رانژه شده اما مودم رو که به تلفن وصل میکنم لینک نمیده؟علت چی میتونه باشه؟

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

شبانه هم حذف کردن ؟! یعنی تنها مزیت اسیاتک همین بود که دیگه اینم به سلامتی حذف شد

14. این کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

شبانه هاشو یه شبه زد پوکوند؟؟؟؟
    تو سایتش نیست ولی قابل خریده فک کنم
    Last edited by android500; 11-07-2017 at 19:57.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •