تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3373 از 4105 اولاول ... 237328733273332333633369337033713372337333743375337633773383342334733873 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,721 به 33,730 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

Super VIP Mehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    -• برنابلا

پيش فرض

سلام

آقا تاریخ اعزام رو چجوری میشه دو ماه جلو انداخت؟!
    از برج 6 به برج 4... پارتی تا چه حد مورد نیاز هست؟

با تشکر مهران...

- - - Updated - - -

سلام

با تشکر مهران...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

..........
    Last edited by hani25; 20-12-2015 at 00:11.

پروفشنال farsweb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی از سمنان هست که اعزامی برج 10 امسال باشه؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام

با تشکر مهران...
    یا با درخواست تعجیل یا داشتن پارتی قوی در نظلم وظیفه

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

الان اموزشی مگه 3ماه نیست؟

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

سلام
    آقا این ماه آخر خدمت حقوق نداره ؟! من ترخیص شدم اما حقوق این ماه آخر رو بهمون ندادن ! کلا اینطوریه ؟!

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام .خواهشا یه راه جلوی پای من بزارید :

من توی ارتش هستم .متاسفانه ورزش هم مثل چیزهای دیگه اجباریه .من وقتی توی میدون صبحگاه موقع ورزش میدوم تپش قلب شدید میگیرم طوری که قلبم درد میگیره و حتی به سختی نفس میکشم .برای این مشکل به بهداری رفتم و برگ اعزام به بیمارستان گرفتم .پزشک متخصص ویزیتم کرد و یه سری نوار قلب و ازمایش و اینا نوشت .نتایجش رو پزشکای بیرون که دیدن گفتن مشکل داری و فعالیت جسمی شدید مثل دویدن و تحرک زیاد برات کشنده هست اما پزشک خود بیمارستان ارتش میگه نه هیچیت نیست و عادت میکنی و اینا همش سوسول بازیه و یه مشت چرت و پرت تحویل ما داد .متاسفانه بیمارستانش همین یک پزشک رو داره که تشخیص داد هیچی نیست و برو پی کارت و از این حرفها و هیچ نامه ای چیزی بهم نداد .الان چه طوری میتونم یه نامه معاف از ورزش و رژه و این چیزا بگیرم ؟ وقتی دکتر خود بیمارستان ارتش زیر بار نمیره باید چه کار کنم ؟

8. این کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام .خواهشا یه راه جلوی پای من بزارید :

من توی ارتش هستم .متاسفانه ورزش هم مثل چیزهای دیگه اجباریه .من وقتی توی میدون صبحگاه موقع ورزش میدوم تپش قلب شدید میگیرم طوری که قلبم درد میگیره و حتی به سختی نفس میکشم .برای این مشکل به بهداری رفتم و برگ اعزام به بیمارستان گرفتم .پزشک متخصص ویزیتم کرد و یه سری نوار قلب و ازمایش و اینا نوشت .نتایجش رو پزشکای بیرون که دیدن گفتن مشکل داری و فعالیت جسمی شدید مثل دویدن و تحرک زیاد برات کشنده هست اما پزشک خود بیمارستان ارتش میگه نه هیچیت نیست و عادت میکنی و اینا همش سوسول بازیه و یه مشت چرت و پرت تحویل ما داد .متاسفانه بیمارستانش همین یک پزشک رو داره که تشخیص داد هیچی نیست و برو پی کارت و از این حرفها و هیچ نامه ای چیزی بهم نداد .الان چه طوری میتونم یه نامه معاف از ورزش و رژه و این چیزا بگیرم ؟ وقتی دکتر خود بیمارستان ارتش زیر بار نمیره باید چه کار کنم ؟
    برو یک دکتر متخصص ( فوق تخصص باشه بهتره ) قلب و آزمایش و اکو . نوار قلب و تست ورزش و .... انجام بده مدارک پزشکی رو کامل داشته باش یه نامه کامل هم ازش بگیر که مشکلت رو توش ذکر کرده باشه و نوشته باشه که فعالیت بدنی برات کشنده هست . دوباره مراجعه کن بیمارستان ارتش مدارک پزشکیتو نشون بده اگر انسان باشه و قسم پزشکی خورده باشه عادلانه برخورد میکنه وگرنه راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه
    Last edited by lamp23; 30-11-2015 at 18:18.

10. این کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام دوستان ....
    من واسه یرج ده افتادم نزاجا 01 تهران... با مدرک دکتری ... کسی از دوستان جدیدا اونجا خدمت کرده ؟؟ میشه یکم توضیح بدین که چه جور جاییه و رو چه چیزایی حساسن ؟؟
    البته میدونم قبلا حتما گفته شده ولی خوندن این سه هزار صفحه از دو ماه آموزشی بیشتر طول میکشه ...
    سلام
    شما نخبه هستین؟ چون گفتن این دوره قراره نخبه بگیرن. اگر آره که خیالتون راحت!! همینجوریش ۰۱ بسیار هتله چه برسه به دوره نخبه ها!! فکر میکنم حتی رژه هم ندارین! تنها چیزی که ۰۱ روش حساسه همین رژه است که شما ندارین. اردو شرایط سخت هم واسه شما راحت تر میگیرن(همینجوری عادیشم خیلی راحته! فقط هوا سرده) روی هیچی هم حساس نیستن ) کلا برو واسه عشق و حال
    Last edited by Hqrs; 30-11-2015 at 19:32.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام
    شما نخبه هستین؟ چون گفتن این دوره قراره نخبه بگیرن. اگر آره که خیالتون راحت!! همینجوریش ۰۱ بسیار هتله چه برسه به دوره نخبه ها!! فکر میکنم حتی رژه هم ندارین! تنها چیزی که ۰۱ روش حساسه همین رژه است که شما ندارین. اردو شرایط سخت هم واسه شما راحت تر میگیرن(همینجوری عادیشم خیلی راحته! فقط هوا سرده) روی هیچی هم حساس نیستن ) کلا برو واسه عشق و حال
    نه والا نخبه نیستم ... حداقل خودم در جریان نیستم ... یهو دیدی کشفم کردن خودم خبر ندارم .... کاشکی اسمم قاطیه نخبه ها رد شده باشه ...
    بابت دلگرمیت ممنون ... فقط فصل سرماست ... اون اردو شرایط سخت رو تو همه فصلا میبرن ؟؟ منجمد نشیم اونجا ...
    روز اول په مدارکی باید ببریم ؟؟ کلا روز اول نیاز به وسیله خاصی داره ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •