تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3373 از 4751 اولاول ... 2373287332733323336333693370337133723373337433753376337733833423347338734373 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,721 به 33,730 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مدیران محترم یه جایی به ما بدین که بتونیم یه قراری چیزی بذاریم
    نمی دونم اگه از این گروه ها ایجاد کنیم که بریم اونجا و یه سری هماهنگی انجام بدیم اشکالی نداره یا کلا باید تو یه فروم دیگه این همانگی رو شکل بدیم
    به نظر من باید یه روز همزمان بریم جلوی دفاتر شاتل باهم اعتراض کنیم
    این دیگه نیاز به تعداد زیاد نداره. اگه تو هر شهری 20 نفر و تو شهرهای بزرگ تر تا 40 نفر جمع بشیم کافیه و قطعا اثر داره
    هر جوری فکر می کنم ما به هیچ وجه نمی تونیم حتی 1000 نفر جمع کنیم که باهم بریم فسخ کنیم. (بماند که حتی اگه هزار نفر هم بشیم و بریم فسخ کنیم اهمیت چندانی نمی دن. هرچند که همین هزار نفر هم که فسخ کنن حداقل ماهی بین 10 تا 15 میلیون تومان واسه شاتل ضرر می شه) پس باید یه راهی پیدا کنیم که حتی با تعداد کم هم موثر باشه و مجبورشون کنیم به خواست ما تن بدن و دست از مشترک آزاری بردارن

2. 2 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

مدیران محترم یه جایی به ما بدین که بتونیم یه قراری چیزی بذاریم
    نمی دونم اگه از این گروه ها ایجاد کنیم که بریم اونجا و یه سری هماهنگی انجام بدیم اشکالی نداره یا کلا باید تو یه فروم دیگه این همانگی رو شکل بدیم
    به نظر من باید یه روز همزمان بریم جلوی دفاتر شاتل باهم اعتراض کنیم
    این دیگه نیاز به تعداد زیاد نداره. اگه تو هر شهری 20 نفر و تو شهرهای بزرگ تر تا 40 نفر جمع بشیم کافیه و قطعا اثر داره
    هر جوری فکر می کنم ما به هیچ وجه نمی تونیم حتی 1000 نفر جمع کنیم که باهم بریم فسخ کنیم. (بماند که حتی اگه هزار نفر هم بشیم و بریم فسخ کنیم اهمیت چندانی نمی دن. هرچند که همین هزار نفر هم که فسخ کنن حداقل ماهی بین 10 تا 15 میلیون تومان واسه شاتل ضرر می شه) پس باید یه راهی پیدا کنیم که حتی با تعداد کم هم موثر باشه و مجبورشون کنیم به خواست ما تن بدن و دست از مشترک آزاری بردارن
    دوستان عزيزي كه ميگد بريم فسخ كنيم! ميدونيد همين شاتل چقدر مشتري تو نوبت خالي شدن خط داره؟ هيچ خيالي براش نيست شما خالي كني نفر بعدي كه تو نوبت جاي شمارو ميگيره!

4. 2 کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان سلام

مودم من Billion هستش و کابلی میخوام مودم وایرلس Wireless بگیرم و اینترنتم رو بدون سیم
    به شانل زنگ زدم و گفتم میخوام مودم رو عوض کنم گفتن مودمم رو 25 هزار ت میخرن (مودمی که 100 هزار تومان پولش رو دادم بهشون) و یه مودم وایرلس میدن و نمیدونم دیگه چقدر ازم خواهند گرفت چون این قضیه برای چند ماه پیشه

حالا سوالم اینه که من مودم وایرلس رو باید از خود شرکت شاتل تهیه کنم یا از بیرون هم میتونم بگیرم؟
    نوع مودم هم بهم بفرمایید که کدوم بهترینه
    مودم رو حتماً خودت از بیرون بخر یه 15-20 تومنی میکشن روش حداقل. اگه تهرانی برو ولیعصر پاساژ ایران از مغازه هایی که کار شبکه میکنن مثل همکف A30 بخر. میتونی قبلش مدل مودمی که شاتل میخواد بهت بده رو بپرسی ازشون بری همون رو بخری که بعداً بهونه نیارن.

6. 2 کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

منم با این که از شاتل رفتم هستم باهاتون هر اقدامی که خواستید بکنید!

8. 4 کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال javady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا

پيش فرض

مودم رو حتماً خودت از بیرون بخر یه 15-20 تومنی میکشن روش حداقل. اگه تهرانی برو ولیعصر پاساژ ایران از مغازه هایی که کار شبکه میکنن مثل همکف A30 بخر. میتونی قبلش مدل مودمی که شاتل میخواد بهت بده رو بپرسی ازشون بری همون رو بخری که بعداً بهونه نیارن.
    مر30 از راهنمایی حالا چه مودمی بگیرم کسی اطلاعی داره از بهترین مودم های وایرلس بازار؟

پروفشنال Glad Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

به نظر منم اول باید یه جایی پیدا کنیم که هماهنگی ها رو انجام بدیم !
    باید توی بقیه فروم ها که موضوع مشابه دارن درخواست همکاری بدیم ! حتی می تونیم از بچه های بقیه شرکت های ارائه دهنده
    اینترنت هم کمک بخوایم ! می تونیم واسه همه کسایی که کلا به اینترنت شرکت ها اعتراض دارن یه جمعیت درست کنیم حالا یه مدت
    شاتل، یه مدت صبانت و ... کلا از کم فروشی اینترنت توی کل کشور شاکی باشیم ...
    اگه بتونم توی همین تاپیک سرویس های اینترنتی یه تاپیک بزنم خیلی خوب میشه !
    من سعی می کنم که با مدیرای این بخش صحبت کنم ببینم چکار می تونیم بکنیم...
    دیگه بسه اه و ناله و نفرین، بیایم باهم باشیم تا بتونیم کاری بکنیم.

11. 4 کاربر از Glad Boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان عزيزي كه ميگد بريم فسخ كنيم! ميدونيد همين شاتل چقدر مشتري تو نوبت خالي شدن خط داره؟ هيچ خيالي براش نيست شما خالي كني نفر بعدي كه تو نوبت جاي شمارو ميگيره!
    خب منم گفتم حتی اگه 1000 نفر بریم فسخ کنیم اهمیتی نمی دن و باید یه کاری کنیم که حتی اگه تعدادمون زیاد نبود اثر گذار باشه
    حالا نظر آقا باباک ف.ی.س ب.و.که اما خب به خاطر بسته بودنش و مشکلاتی که جدیدا و پ ن دچارش شده شاید خیلی ها نتونن اونجا بیان. فکر می کنم بقیه ی فروم ها هم یه سری محدودیت ها مثل اینجا داشته باشن، پس ظاهرا تنها جایی که می تونیم بریم همون کتاب صورتیه
    خیلی پیشنهاد خوبیه که از مشترکین بقیه ی شرکت ها هم دعوت کنیم مطمئنا اونا هم ناراصی هستن و شرکت می کنن

13. 2 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Glad Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

به نظر من همونجور که اشاره شد توی فیس بوک خیلی از یوزرها رو از دست میدیم !
    البته از یه لحاظ فیس بوک یه کمی جدی تر و محکم تر هستش ...
    حالا من به یکی از مدیرها پیام دادم تا نظرش رو بدونم ! فکر کنم اگه بتونیم توی همین انجمن از این گروه های اجتماعی تشکیل بدیم
    خیلی خوبه ! توی اون گروه بعد یه مدت که عده مون زیاد شد می تونیم بریم سراغ فیس بوک ! فک کنم اینجوری بهتره نه ؟!

15. 2 کاربر از Glad Boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خیلی خوبه من موافقم

17. 2 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

مر30 از راهنمایی حالا چه مودمی بگیرم کسی اطلاعی داره از بهترین مودم های وایرلس بازار؟
    اگه میخوای شاتل بمونی همون زایکسل که خودشون عشقش هستن بگیری بهتره چون تجهیزات شاتل زایکسل هست و بهتر با هم هماهنگ هستن. مثلاً من 2 سال پیش یه مشکلی با شاتل داشتم که نه با مودم 3کام نه بیلیون نه لینکسیس حل نشد فقط با مودم زایکسل حل میشد ولی من عمراً مودم 3کامم رو ندادم زایکسل بگیرم. حیف 3کام دیگه تو ایران نیست وگرنه بهت پیشنهاد میکردم.

19. این کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 76 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 76 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •