تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3373 از 3745 اولاول ... 23732873327333233363336933703371337233733374337533763377338334233473 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,721 به 33,730 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

همچنان قطعی و وصلی ...
    1 شنبه 1 ماه 1 سوپرایز بردار جمع کن باو تو نمیتونی یه نت درست به مشتری بدی الاغ...

2. 3 کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

حدودسه چهار ساعت اسیاتک به صورت سراسری قطع بود پشتیبانی ۱۵۴۴ رو هم کلا گذاشتن روی بوق اشغال پیج اینستاگرام اسیاتک هم کلا کامنت انتقادی رو پاک میکنن سوپرایز امروز قطعی سراسری بود و السلام

4. 3 کاربر از mehdi244 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

حدودسه چهار ساعت اسیاتک به صورت سراسری قطع بود پشتیبانی ۱۵۴۴ رو هم کلا گذاشتن روی بوق اشغال پیج اینستاگرام اسیاتک هم کلا کامنت انتقادی رو پاک میکنن سوپرایز امروز قطعی سراسری بود و السلام
    1 مثل آسیاتک ! یعنی فقط لغزخونی در تلگرامو بلدن اینا .

آخر فروم باز kar1591's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ساوالان

پيش فرض

بله قطعی برای کل ایران بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

طبق اعلام وزیر ارتباطات از مردادماه امسال فروش اینترنت به صورت حجمی متوقف می‌شود و کاربران با خرید اشتراک ثابت می‌توانند به صورت نامحدود از اینترنت استفاده کنند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد فروش اینترنت به صورت حجمی به دلیل افزایش استفاده‌ی کاربران از اینترنت، متوقف خواهد شد و کاربران با خرید اشتراک ثابت می‌توانند به هر میزان که بخواهند از اینترنت استفاده کنند. به گفته‌ی واعظی این تصمیم برای فروش اینترنت ثابت ADSL و اینترنت ثابت TD LTE گرفته شده است.

واعظی به اتمام زودهنگام اینترنت‌های حجمی و دغدغه‎‌ی کاربران بابت گیگ خوری اشاره کرد و گفت:

ما معتقدیم که حجم خوری اینترنت وجود ندارد و علت این ادعا این است که در گذشته سرعت دسترسی به دیتا کند بود و به همین دلیل یک ویدئو با سرعت پایین دانلود می‌شد؛ اما هم‌اکنون کاربران ویدئو را به صورت آنلاین می‌بینید و متوجه میزان مصرف حجم اینترنت نمی‌شوند. با توجه جدی‌شدن استفاده از سایت‌های چندرسانه‌ای، اینترنت حجمی دیگر کاربردی نیست.
    وزیر ارتباطات تشریح کرد که اپراتورهای موبایل از قبل طرح‌های مختلفی را برای کاربران در نظر گرفته‌اند، به صورتی که هر کاربر با پرداخت مبلغی ثابت به صورت قراردادی ماهانه یا سالانه هر میزان که بخواهد اینترنت استفاده کند، اما این موضوع هنوز برای اپراتورهای ثابت اتفاق نیوفتاده است. به گفته‌ی واعظی این تصمیم در راستای تشویق مردم برای استفاده‌ی مردم از سایت‌های داخلی با سرعت و کیفیت و همچنین تعرفه‌ی مناسب اتخاذ شده است؛ به همین دلیل وزارت ارتباطات درصدد است تا سیاست فروش اینترنت تغییر کند و ترافیک بر بستر شبکه ملی اطلاعات با سرعت و کیفیت بالا و قیمت مناسب به کاربران ارائه شود.
    گرونی بعدی اینترنت در راهه. پیش به سوی اینترانت ملی-کره شمالی

پروفشنال S M Λ S Ħ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چه قد خوبن واقعا اینا
    من سرویس DSL-Box داشتم 2 ساله 4 تا 10 صبح نامحدود
    خونه رو اومدیم عوض کردیم زنگ زدم بهشون گفتم امکانش هست سرویس رو انتقال بدم به خط جدید؟ تاکید هم کردم که شبانم رو من حتما میخوام! گفتن آره عینا میاد روی خط جدیدتون
    منم قبول کردم که دوباره از اسیاتک بگیرم
    حالا که رانژه شدمو سرویس فعال شده اومدم دیدم فقط تعداد روزم از سرویس قبلی انتقال داده شده! زنگ زدم میگم چه وضعشه؟ شبانه من کو؟ نماینده مشهد که بهم گفت دست من نیس
    نماینده 1544 هم گفت تقصیر نماینده بوده که بهتون اطلاعات غلط داده، گفت برین شکایت کنین رسیدگی بشه
    شکایت کردم 2 روز قبل تا الان که خبری نشد زنگ شدم گفتن درحال رسیدگیه؛ الانم بعد چن ساعت اسمس اومده از طرف 1544 که "اطلاعات خرید شما: اینترنت پرسرعت شهاب 4 گیگ در ماه (2تا 8صبح نامحدود)"
    زنگم نزدن بهم که بگن قضیه این اسمس چیه
    انگار میخوان این سرویس رو برام فعال کنن که فقط شبانه اضافه شه به سرویسم اونم درحالی که سرویس قبلی من شبانش از 4 بود تا 10 صبح نه 2 تا 8
    مسخره کردن به خدا آدمو با این کاراشون
    عمرا که میان میگن همینی که هست، 4 تا 10 صبحم نمیتونیم بهتون بدیم میخوای بخوا

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

گرونی بعدی اینترنت در راهه. پیش به سوی اینترانت ملی-کره شمالی
    بله دقیقا میخان گرون کنن بازم کامل مشخصه مرحله بعدی گرونی اینترنت این بار با عنوان اینترنت نامحدود!!!!!
    قبلا اینترنت نامحدود جناب وزیر با سرعت 1 مگ شد اونم با اسم غیرحجمی با حجم 17 گیگ در ماه کسی برام توضیح بده آیا واقعا ما خریم؟؟؟؟

10. 3 کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال S M Λ S Ħ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سیستم خرید ترافیک چه جوریه دقیقا؟
    من والا تا یکی دوماه پیش 31 گیگ میخریدم 55 تومن تقریبا الان 25 گیگ رو زده 56 تومن!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سیستم خرید ترافیک چه جوریه دقیقا؟
    من والا تا یکی دوماه پیش 31 گیگ میخریدم 55 تومن تقریبا الان 25 گیگ رو زده 56 تومن!

به صرفه ترینش 80 گیگه که میشه 88 تومن

13. این کاربر از ho3in2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

نت من کلا قطعه
    مال شما هم قطعه؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •