تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3372 از 4751 اولاول ... 2372287232723322336233683369337033713372337333743375337633823422347238724372 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,711 به 33,720 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال ELDORAMO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

ای بابا این طوری که فایده نداره یکی در میون دارید از شاتل میرید اینطوری برنامه پیش نمیره حداقل فسخ نکنید یکجا همه با هم فسخ کنید
    یکم هم خرج وکیل بدید میشه اذیتشون کرد البته خرج داره بهرحال اساس نامه و قوانین و قرارداد مشخص و ثابته

2. 3 کاربر از ELDORAMO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال javady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا

پيش فرض

دوستان سلام

مودم من Billion هستش و کابلی میخوام مودم وایرلس Wireless بگیرم و اینترنتم رو بدون سیم
    به شانل زنگ زدم و گفتم میخوام مودم رو عوض کنم گفتن مودمم رو 25 هزار ت میخرن (مودمی که 100 هزار تومان پولش رو دادم بهشون) و یه مودم وایرلس میدن و نمیدونم دیگه چقدر ازم خواهند گرفت چون این قضیه برای چند ماه پیشه

حالا سوالم اینه که من مودم وایرلس رو باید از خود شرکت شاتل تهیه کنم یا از بیرون هم میتونم بگیرم؟
    نوع مودم هم بهم بفرمایید که کدوم بهترینه

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

حالا سوالم اینه که من مودم وایرلس رو باید از خود شرکت شاتل تهیه کنم یا از بیرون هم میتونم بگیرم؟
    هر مودمی که دوست داری استفاده کن. فقط شرکت ها برای پشتیبانی اذیت میکنن. همین که اون هم مهم نیست. بیا اانجمن دوستان مشکلت رو حل میکنن. هر وقت هم مشکلی با شاتل داشتی بهشون نوع مودم رو نگو ( یکی از مودم های خودشون رو اسم ببر تا مشکل رو گردن مودم نندازن)

5. 2 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

سلام
    وضعیت دانلود شبانه شاتل توی قم چطوره؟کسی خبر داره؟شاید شاتلی شدیم.

داره خودمونی میشه mha_mha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام
    وضعیت دانلود شبانه شاتل توی قم چطوره؟کسی خبر داره؟شاید شاتلی شدیم.
    افتضاح افتضاح افتضاح

8. 4 کاربر از mha_mha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من یه پیشنهاد دیگه هم دارم
    اگه طرح نامحدود اجرا بشه مطمئنا شرکتی مثل شاتل از نفروختن گیگ خیلی ضرر می کنه، واسه همینه که هیچ تغییری در این ضمینه ایجاد نکردن. نظر من اینه که همگی بیوفتیم دنبال این موضوع و انقدر پیگیری کنیم تا شاتل مجبور بشه طرح رو اجرا کنه و اینا که این همه دم از قانون می زنن و هی می گن طبق قانون بین 10 نفر شیر می شه و قانون فلانه، حالا مجبور بشن خودشون قانونی که به ضررشونه اجرا کنن
    بعد همه می ریم سمت نامحدود یا به یه شکل دیگه هم می شه این ضرر رو متوجه شون کرد که مطلقا پول واسه خرید ترافیک ندیم، حتی اگه با خرید 1 گیگ 10 گیگ هدیه بدن. سعی کنیم یه جوری استفاده کنیم که ترافیکمون تموم نشه و صرفه جویی کنیم.
    مهم ترین نکته ای که این وسط گم شده اینه که هر چی دارن از ماست و این ما هستیم که ولی نعمت اوناییم و اگه این وسط منتی به سر کسی باشه این ماییم که منت به سر اونا گذاشتیم. اما با کوتاهی ما این جریان بر عکس شده

10. 6 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    من شاتل 256 اکو دارم و قم هستم. شب از حدودای ساعت 1 تا دو و نیم تا سه سرعت خرابه. یعنی بین 8 تا 20 هستش. اما از ساعتای 3 به بعد سرعت می ره روی 70 تا 85. من که می ذارم دانلود و می خوابم. صبح نزدیک 800 مگ الی 1 گیگ دانلود شده. جدیدا هم که تا 8 رایگانه.

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

شاتل سرویس حجمی رو بر نمیداره :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by milad_gta; 02-10-2011 at 22:55.

13. این کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Glad Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

لطفا اسم اخبار و 20:30 رو نیارید که همینا گند زدن و چو انداختند که اینترنت نامحدود بشه اینم نتیجش= دانلود رایگان و شبانه تعطیل شد
    این هم سندش
    کد:
    کد:
    آخه پس چکار کنیم !؟ باید یه کاری انجام بدیم که بازتاب داشته باشه. و خیلی ها متوجه بشن ! یه جوری باشه که آبرویی
    شاتل در خطر قرار بگیره ! این شاتل خیلی داره پز الکی میده و کلاس میذاره ! اگه ما یه جوری اعتراض مون رو اعلام کنیم
    که همه خبردار بشن و شرکت های رقیب شاتل هم بفهمن مطمئنا شاتل اون موقع یه کاری می کنه ! چون این شاتلی
    که من شناختم خیلی خیلی حریص تر و پرطمع تر از این حرف هاست ! انم یه نمونه ش :
    ۹مهر
    ۱۳۹۰

برای مشترکین جدید از روز شنبه تاریخ ۹/۷/۱۳۹۰ و تا پایان روز پنج شنبه ۲۱/۷/۱۳۹۰ ادامه خواهد داشت.

این جشنواره در تهران و شهرستانهای ، کرج، اصفهان، دهاقان، زرین شهر، شهرضا، دهق، شاهین شهر، فولادشهر، کوهپایه، مشهد، شیراز، قم، اهواز، نیشابور، اردبیل، خلخال، مشکین شهر، پارس آباد، گرمی، نمین، زاهدان، قزوین، محمدیه قزوین، بیرجند، کاشان، آران و بیدگل، رشت، همدان، میبد، اردکان، قرچک، دماوند، شهریار، اسلامشهر، فیروزکوه، سمنان، شاهرود، مهدی شهر، دزفول، کلیهی شهرهای مازندران به جز بهشهر، نکا، ساری (شرکت موج گویای مازندران)، فریدونکنار، رامسر و چالوس برگزار می شود و تخفیفات بسیار ویژه ای را برای کاربران جدید دربر دارد.

گفتنی است مشتریان جدید، بسته به نوع سرویس و مدت زمان آن در این جشنواره از تخفیفات ویژه ای در هزینه نصب سرویس و همچنین ارائه ترافیک رایگان بهره مند خواهند شد.

علاقه مندان برای دریافت سرویس و استفاده از شرایط ویژه فروش می‌تواننداین جاکلیک کنند.
    این خبر رو نهم مهر زدن توی سایتشون ! یعنی با این وضعیت آشغال اینترنت شون هنوز طمع پول دارن و هنوز دنبال
    جذب مشتری و پول گرفتن و به قول معروق .... بیشتر هستن !
    ببینید باید همه پایه باشن ! همین 20 و 30 هم اگه یه دفعه مثلا صدتا ایمیل به دستش برسه خب دیگه از رو میره
    و یه چیزی میگه ! به نظرم من که راه خوبی هستش و توی همین قسمت تماس با ما آدرسی وبگردی 20 و 30
    می تونیم باهاشون تماس بگیریم. فقط دوستان باید در صورت توافق اعلام کنن تا فکرهامون رو بریزیم روی هم و
    حرف هامون رو یکی کنیم.
    البته راه های دیگه مثل ایجاد صفحه اعتراضی توی فیسبوک و یا ایجاد وبلاگ در اعتراض به خدمات دروغین شاتل
    هم هستن ! ولی همه اینا احتیاج داره به هماهنگ شدن و همرنگ شده یه عده نسبتا زیاد ...
    یه کار دیگه هم میشه کرد، اینکه حداقل اگه بچه ها دلشون نمی خواد فسخ کنن حداقل پایه باشن مثلا یه تاریخی
    قرار بذاریم همه زنگ بزنیم و تهدید به فسخ کنیم ! مثلا بگیم اگه تا هفته دیگه اینترنت شبانه مون درست نشه
    میایم فسخ می کنیم یا دیگه تمدید نمی کنیم و از این حرف ها ...

15. 3 کاربر از Glad Boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

پيش فرض راه اصلی به نظر من فقط همینه

آخه پس چکار کنیم !؟ باید یه کاری انجام بدیم که بازتاب داشته باشه. و خیلی ها متوجه بشن ! یه جوری باشه که آبرویی
    شاتل در خطر قرار بگیره ! این شاتل خیلی داره پز الکی میده و کلاس میذاره ! اگه ما یه جوری اعتراض مون رو اعلام کنیم
    که همه خبردار بشن و شرکت های رقیب شاتل هم بفهمن مطمئنا شاتل اون موقع یه کاری می کنه ! چون این شاتلی
    که من شناختم خیلی خیلی حریص تر و پرطمع تر از این حرف هاست ! انم یه نمونه ش :

این خبر رو نهم مهر زدن توی سایتشون ! یعنی با این وضعیت آشغال اینترنت شون هنوز طمع پول دارن و هنوز دنبال

جذب مشتری و پول گرفتن و به قول معروق دزدی گرگی بیشتر هستن !
    ببینید باید همه پایه باشن ! همین 20 و 30 هم اگه یه دفعه مثلا صدتا ایمیل به دستش برسه خب دیگه از رو میره
    و یه چیزی میگه ! به نظرم من که راه خوبی هستش و توی همین قسمت تماس با ما آدرسی وبگردی 20 و 30
    می تونیم باهاشون تماس بگیریم. فقط دوستان باید در صورت توافق اعلام کنن تا فکرهامون رو بریزیم روی هم و
    حرف هامون رو یکی کنیم.
    البته راه های دیگه مثل ایجاد صفحه اعتراضی توی فیسبوک و یا ایجاد وبلاگ در اعتراض به خدمات دروغین شاتل
    هم هستن ! ولی همه اینا احتیاج داره به هماهنگ شدن و همرنگ شده یه عده نسبتا زیاد ...
    یه کار دیگه هم میشه کرد، اینکه حداقل اگه بچه ها دلشون نمی خواد فسخ کنن حداقل پایه باشن مثلا یه تاریخی
    قرار بذاریم همه زنگ بزنیم و تهدید به فسخ کنیم ! مثلا بگیم اگه تا هفته دیگه اینترنت شبانه مون درست نشه
    میایم فسخ می کنیم یا دیگه تمدید نمی کنیم و از این حرف ها ...
    سلام
    من با کسی مخالفت نکردم و هر راهی که جواب بده پایه هستم
    اما دندون کرم خورده رو باید کند انداختش دور یا پول بدی روکشش کنند
    وقتی خود تلویزیون با این همه اهن وتلپش هیچ کاری نتونست بکه و وض از قبل هم بدتر شد ما باید کار اساسی تری بکنیم
    ما باید شکایت نمایندگی ها رو به دفتر مرکزی بکنیم 23072606-021
    اون وقت ما هم اگه پراکنده باشیم اعتراضمون در یکجا ثبت میشه و اونوقت که مسئولین اصلی میفهمن "اگر بخوان که بفهمند" که چه گ .... خوردن و به عمشون خندیدن

بله داداش ایــــــــــــــنــــــــ ــــــــــــه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 52 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 52 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •