تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3371 از 4105 اولاول ... 237128713271332133613367336833693370337133723373337433753381342134713871 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,701 به 33,710 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز navid_fo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

دوست عزیز من پارتی دارم میتونم بیفتم سپاه ,ولی 2 ماه اموزشی باید یزد برم بقیش تهران,خضرایی هم میگن عالیه فقط میترسم برای تقسیم بیفتم شهرستان,میگن خیلی بد تقسیم میکنن,تقسیمش چحوریه؟؟

- - - Updated - - -

دوست عزیز من پارتی دارم میتونم بیفتم سپاه ,ولی 2 ماه اموزشی باید یزد برم بقیش تهران,خضرایی هم میگن عالیه فقط میترسم برای تقسیم بیفتم شهرستان,میگن خیلی بد تقسیم میکنن,تقسیمش چحوریه؟؟

- - - Updated - - -

من امریه داشتم دوستم از بقیه بپرس
    روز تقسیم اول اونایی که دوره کد شدنتش خوندنش بعدش شهر های دیگه بندر عباس و چابهار هم داره ها
    من از قبل میدونستم امریه داشتم نفر آخر خوندش داشتم زرد می کردم

2. این کاربر از navid_fo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان اگر ممکنه به این سئوالای من جواب بدید. تا قبل از فردا به جواب نیاز دارم.
    1- اگر در پلیس+10 بخوام درخواست تعجیل بدم، آیا معمولا موافقت میشه؟ حداکثر با چند ماه زودتر موافقت میکنن؟ آیا محلش هم مشخص میشه؟ کلاً درخواست تعجیل قانون خاصی داره؟
    2- اگر رئیس یا معاون نظام وظیفه با درخواست زودتر اعزام شدن موافقت کنه، آیا همچنان تاریخ اعزم اول ماه زوج هست یا میتونه مثلا بهمن ماه بندازه؟ در این حالت محل اعزام مشخص میشه؟
    3- در هر دو حالت بالا، باید منتظر موند تا برگه سبز دوباره صادر بشه یا اینکه همونجا ثبت میکنن میدن؟ برگه سفید رو چطور؟
    4- اگر فرضاً مکان مشخص شد، آیا با پارتی قابل تغییره یا دیگه امکان تغییرش وجود نداره؟
    ممنون
    Last edited by MehranVB; 29-11-2015 at 17:29.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

روز تقسیم اول اونایی که دوره کد شدنتش خوندنش بعدش شهر های دیگه بندر عباس و چابهار هم داره ها
    حالا شما اونحا بودید وضعیت تقسیم برای بچه های تهران چجوری بود؟من لیسانس نقشه کشی صنعتی هستم کد میخورم؟

- - - Updated - - -

حالا شما اونحا بودید وضعیت تقسیم برای بچه های تهران چجوری بود؟من لیسانس نقشه کشی صنعتی هستم کد میخورم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوستان اگر ممکنه به این سئوالای من جواب بدید. تا قبل از فردا به جواب نیاز دارم.
    1- اگر در پلیس+10 بخوام درخواست تعجیل بدم، آیا معمولا موافقت میشه؟ حداکثر با چند ماه زودتر موافقت میکنن؟ آیا محلش هم مشخص میشه؟ کلاً درخواست تعجیل قانون خاصی داره؟
    2- اگر رئیس یا معاون نظام وظیفه با درخواست زودتر اعزام شدن موافقت کنه، آیا همچنان تاریخ اعزم اول ماه زوج هست یا میتونه مثلا بهمن ماه بندازه؟ در این حالت محل اعزام مشخص میشه؟
    3- در هر دو حالت بالا، باید منتظر موند تا برگه سبز دوباره صادر بشه یا اینکه همونجا ثبت میکنن میدن؟ برگه سفید رو چطور؟
    4- اگر فرضاً مکان مشخص شد، آیا با پارتی قابل تغییره یا دیگه امکان تغییرش وجود نداره؟
    ممنون
    1- اگر وارد نظام وظیفه بشی یه برگه بزرگ زده برای تمدید و تعجیل مراجعه نکنید. قانون خاصی نداره دست سرهنگ (معاون) هست با توجه به ظرفیت تعجیل میزنه.
    3- همونجا به محض وارد کردن ثبت میشه تاریخ اعزام شما تغییر میکنه، برگه سفید هم همینطوره و تو کل سیستم +10 عوض میشه
    4- از ارتش به ناجا یا از سپاه به ارتش سپاه به ناجا امکان تغییر نیست، ولی آشنا داشته باشی برای مثال داخل قرارگاه سازندگی خاتم میتونی با آشنا بازی، قرب عوض کنی من دیدم کسی قرارگاه خاتم بوده با آشنا رفته پدافند غیرعامل سپاه
    این مطالب رو بخونی بد نیست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by ali_s90; 29-11-2015 at 18:07.

6. این کاربر از ali_s90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز navid_fo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

- - - Updated - - -

برای فوق لیسانس ها و دکترا کد نداشتیم
    لیسانس ها هم خیلی کم بودش بیشتر فوق دیپلما کد می خورن
    اینجوری نیست که من بگم میخوری یا به نمره فرماندهی و امتحان و تیر اندازیو اینا میگفتن بستگی داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

1- اگر وارد نظام وظیفه بشی یه برگه بزرگ زده برای تمدید و تعجیل مراجعه نکنید. قانون خاصی نداره دست سرهنگ (معاون) هست با توجه به ظرفیت تعجیل میزنه.
    3- همونجا به محض وارد کردن ثبت میشه تاریخ اعزام شما تغییر میکنه، برگه سفید هم همینطوره و تو کل سیستم +10 عوض میشه
    4- از ارتش به ناجا یا از سپاه به ارتش سپاه به ناجا امکان تغییر نیست، ولی آشنا داشته باشی برای مثال داخل قرارگاه سازندگی خاتم میتونی با آشنا بازی، قرب عوض کنی من دیدم کسی قرارگاه خاتم بوده با آشنا رفته پدافند غیرعامل سپاه
    دوست عزیز تغییر مکان اموزشی از ارتش به سپاه اصلا نیست؟

- - - Updated - - -

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

اتفاقا پذیرش سپاه گرفتم بازم کد مازاد خوردم
    برو تو این سایت
    تو قسمت امریه و جذب اگه اسم اون سپاهی که ازش پذیرش گرفتی ثبت شده این یعنی اینکه پذیرش شدی و میتونی از طریق سپاه پیگیری کنی و کدتو تغییر بدن ولی اگه نوشته باشه هیچ درخواستی وجود ندارد یعنی اینکه سپاه اسمتو واسه نظام وظیفه رد نکردن

10. این کاربر از hani25 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

- - - Updated - - -

هست فقط قبل از اعزام، اگه کد خوردی سعی کن از جایی پذیرش بگیری تا کدت عوض شه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

من الان کد نیرو هوایی ارتش خوردم,یه اشنا داریم میگه برات درست میکنم بیفتی سپاه,امکانش هست یا الکی میگه؟درجشم بالا نیست معمولیه

- - - Updated - - -

من الان کد نیرو هوایی ارتش خوردم,یه اشنا داریم میگه برات درست میکنم بیفتی سپاه,امکانش هست یا الکی میگه؟درجشم بالا نیست معمولیه

داره خودمونی میشه 9306915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

برو تو این سایت
    تو قسمت امریه و جذب اگه اسم اون سپاهی که ازش پذیرش گرفتی ثبت شده این یعنی اینکه پذیرش شدی و میتونی از طریق سپاه پیگیری کنی و کدتو تغییر بدن ولی اگه نوشته باشه هیچ درخواستی وجود ندارد یعنی اینکه سپاه اسمتو واسه نظام وظیفه رد نکردن
    خدالعنت کنه این همه رفت وامد اخرم اسمم رد نکردن واگذارشان به خدا ولی خوبی که داره کد مازاد. که هنمز ریشسه پارتی واشنا خشک نشده تا فرصت هست اقدام کنم

- - - Updated - - -

برو تو این سایت
    خدالعنت کنه این همه رفت وامد اخرم اسمم رد نکردن واگذارشان به خدا ولی خوبی که داره کد مازاد. که هنمز ریشسه پارتی واشنا خشک نشده تا فرصت هست اقدام کنم

- - - Updated - - -

برو تو این سایت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •