من هم هستم بچه ها!![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
این ها کلا کلاهشان رو میندازن رو هوا که هیچکس تو ایران اینترنت نداشته باشه، بریم همگی با هم فسخ کنیم بیشتر هم خوشحال میشن.
ویرایش مطلب قبلی:
سلام
طبق گفته ی "مرکز نمایندگیهای شاتل در تهران" ایسارنت:
درحال حاظر در شهر های همدان و اهواز شاید هم شهر های دیگر بعد از فسخ قرارداد تا 2 ماه نمیتوانید با این خط خدمات adsl دریافت کنید
ولی احتمالا مخابرات به شما اشتراک میفروشد"ADSL مخابرات"
قبل از فسخ از نمایندگی شهر خود سوال کنید
من امروز اینترنت مخابراتم وصل شد. بعد از 5 سال از شر شاتل خلاص شدم. چی بود هم روزا بدتر از مخابرات بود شبا هم که رسماً 0 !!!
الآن وضع آرت 1 مثل همین عکس تو امضام قبل خداحافظیم با شاتل هست؟
من هم امروز به شاتل اصفهان زنگ زدم برای فسخ قرار داد.
گفت باید یک درخواست کتبی بنویسی و یا حضوری بیاری یا میل و فکس کنی.
ذکر کرد حتما باید دلایل نارضایتیتون هم بنویسید.یکم هم تلاش کرد که منصرفم کنه وگفت الان دیتای مخابرات مشکل داره و حل میشه و ...
بعد هم گفت 1 تا 2 هفته طول میکشه.گفتم چه خبره من برای رانژه کردن چهارشنبه باهاتون قرار داد بستم 1 شنبه اومدین وصل کردین حالا برای جمع آوری میگید 2 هفته گفت من حدودی میگم.گفتم فردا حضوری میام بببینم حرف حسابتون چیه.
لازم به ذکر هست که وقتی 2 روز دیر تر پول می ریختی به حساب زنگ میزدن که حداکثر تا فردا واریز کنید و گر نه خطتون جمع میشه.اما الان که خودت درخواست میدی میگه 2 هفته طول میکشه.
اما تصمیم را گرفتم هر طور شده میخوام از شاتل برم.حتی اگه شده به دیال آپ کوچ کنم به صرفه تر هست.(این پست هم دارم الان با دیال میدم. : دی )
چنین چیزی به نظر من غیر ممکن هست.چون هر کسی حق تصمیم گیری داره و میتونه آزادانه انتخاب کنه.(هر چند این چند وقت اخیر بر عکس این ثابت شده اما دیگه برای این مورد یکم مسخره به نظر میاد)
این را هم به نظر من گفته که شما را منصرف کنه.چون همانطور که گفتم امروز که باهاشون صحبت میکرم خیلی سعی داشت به هر صورتی که شده منصرفم کنه.
اما به هر حال فردا که حضوری رفتم ازشون میپرسم و نتیجه را اعلام میکنم.
Last edited by choory; 02-10-2011 at 19:55.
سلام
نه من از تهران هم که پرسیدم همین رو به من گفت . میگه در منطقه مخابراتی "اهواز و همدان" این قانون رو گذاشتند وربطی به شرکت خاصی نداره. البته در خیلی از شهر ها این مشکل وجود نداره
چون میخواهند به اجبار از خود مخابرات اشتراک بگیرید یا 2 ماه صبر کنید
لطفا اسم اخبار و 20:30 رو نیارید که همینا گند زدن و چو انداختند که اینترنت نامحدود بشه اینم نتیجش= دانلود رایگان و شبانه تعطیل شد
این هم سندش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من دیشب هنگام افتضاح شدن سرعت با پشتیبانی آنلاینشون چت کردم و گفتم این چه وضع سرعته؟ یارو اصلا جواب نمی داد اما صفحه رو هم نبسته بود، من 5 دقیقه صبر کردم دیدم جواب نمیده اولش نوشتم چرا جواب نمی دید؟ بعد نوشتم به مسئولاتون بگید با این وضع سرویس دادن به جایی نمی رسن و یکم از رقباتون یاد بگیرید و اینکه الان من هرکی رو می بینم از شاتل ناراضیه و من این دوره ام تموم بشه دیگه تمدید نمی کنم و با شرکتی قرارداد می بندم که از مشتری هاش نخواد سو استفاده کنه و ...
امروز به من از نمایندگی مرکزی تهرانشون زنگ زدن و بهم 3 گیگ ترافیک هدیه به مناسبت تولدم دادن اونم بعد 15 روز!
بعد بهم گفت شما با پشتیبانی تماس گرفته بودید و ناراضی بودید، بله این یک مشکل سراسریه که دست ما هم نیست و از جور حرفا... بعد گفت معذرت می خایمو ایشاا... سریعا درست می شه!
از شاتل بعیده
عجب جوی اینجا حاکمه . دمتون گرم . برید . منم پشت سرتون میام . اینترنت شاتل تحریم باید گردد .
شاتل داره پول يك ماه ميگيره و 15 روز سرويس ميده! شب اينترنت قطع!
تنهادل خوشي ما همين دانلود فيلم و سريال بود![]()
هم اکنون 76 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 76 مهمان)