همه چى بستگى دارد به يگان شما كه چه موقع مدارك رو به سازمان نظام وظيفه ارسال مى كند، از سازمان نظام وظيفه يا بخش مشاوره ان مى توانيد سوال كنيد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
همه چى بستگى دارد به يگان شما كه چه موقع مدارك رو به سازمان نظام وظيفه ارسال مى كند، از سازمان نظام وظيفه يا بخش مشاوره ان مى توانيد سوال كنيد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
..........
Last edited by hani25; 20-12-2015 at 00:05.
سلام
من آموزشی اونجا بودم تیر تا شهریور
برای من خوب بودش آسون میگیرن البته بسته با افراد متفاوت شرایط تغییر می کنه
ولی نسبت به خیلی جاهای کشور عالیه از لحاظ برخورد میگم
این همه معطل شدیم از خرداد تا الان. الانم از شانتس مزخرف کد مازاد خوردیم این چطوریه. کد مازاد
چیزی نیس به احتمال زیاد سپاه بیفتی، چون این روزا ارتش و ناجا معمولا مراکز آموزشیش پر هستن مگر اینکه یکی غیبت بخوره یا تمدید بزنه بیفتی ارتش یا ناجا
Last edited by ali_s90; 29-11-2015 at 13:59.
دوست عزیز من پارتی دارم میتونم بیفتم سپاه ,ولی 2 ماه اموزشی باید یزد برم بقیش تهران,خضرایی هم میگن عالیه فقط میترسم برای تقسیم بیفتم شهرستان,میگن خیلی بد تقسیم میکنن,تقسیمش چحوریه؟؟
- - - Updated - - -
دوست عزیز من پارتی دارم میتونم بیفتم سپاه ,ولی 2 ماه اموزشی باید یزد برم بقیش تهران,خضرایی هم میگن عالیه فقط میترسم برای تقسیم بیفتم شهرستان,میگن خیلی بد تقسیم میکنن,تقسیمش چحوریه؟؟
- - - Updated - - -
اتفاقا پذیرش سپاه گرفتم بازم کد مازاد خوردم
کسی از مرکز آموزشی ولیعصر تبریز خبر داره ؟ میگن به یه جای تازه تاسیس توی تبریز انتقال داده شده و اینکه مال نیروی انتظامیه یا ارتش ؟
دوستان کد اموزشی میشه راحت تغییر داد یا کار سختیه؟پارتیه من معمولی زیاد درجشم بالا نیست میتونه تغییر بده کد اموزشی؟
دوستان کد اموزشی میشه راحت تغییر داد یا کار سختیه؟پارتیه من معمولی زیاد درجشم بالا نیست میتونه تغییر بده کد اموزشی؟
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)