من هم اين مرحله رو نتونستم رد بكنم هر كاري هم كردم نشد
ميشه كمي در مورد نحوه كنترل اون هواپيما توضيح بدي![]()
من هم اين مرحله رو نتونستم رد بكنم هر كاري هم كردم نشد
ميشه كمي در مورد نحوه كنترل اون هواپيما توضيح بدي![]()
توي صفحه قبلي كه گفتم بايد دسته رو درست تنظيم بكني و از جهت هاي چپ و راست خيلي كم استفاده بكني. زياد هم نبايد اوج بگيري و سعي كني از بالاي خيابون ها عبور كني و نري به طرف ساختمان ها وقتي ميخوايي بپيچي نبايد چپ يا راست رو بزني بلكه بايد با look left و look right بپيچي. بهتره اين دو تا رو بزاري روي كمكي هاي پيايين چپ و راست دسته. اول بايد اون هايي كه نزديك تر هستند رو بزني و هكذا![]()
من تمام اينارو انجام دادم اما باور كن اون قسمتش خيلي سخته مخصوصا اون نامردا هم فرار مي كنند
فكر كنم بايد دوتا ماشين و يه دونه موتورو بايد مي زدي تو اون قسمت
در ضمن يه قسمت هم بود كه بايد با هلي كوپتر كوچولو بايد مسيرو براي تانكه باز مي كردي كه واقعا سخت بود
اون كلافه شدم كه يه هفته بازي نكردم اما بعد يه هفته ردش كردم![]()
سلام دوستان
دو رمز براي GTA San Andres ميخواستم:
1-هيليکوپتر
2-اکسيژن بي نهايت
ممنون
اينجا بهتر ميتوني جواب بگيري
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چقدر منو پاس میدید
اونجا میگم میگن بیا اینجا
اینجا میام بیمگن برو اونجا
اگه یکی رمز هلیک.پتر رو بده خیلی خیلی ممنونش میشم
براي هليكوپتر نميدونم ولي مال اكسيژن بينهايت اينه:
cvwkxam
اگه دوست داشته باشيد كل رمزها رو بدم براتون راستي فكر مي كنم از اين كد خوشتون بياد (اوناي كه نميدونن) اين كد براي ماكسيمم شدن درجه مهارت در همه وسايل نقليه ( ماشين و موتور هواپيما و قايق و ...) هست:
naturaltalent
بازیای که تاپیک دارن بهتره تو تاپیک خودشون مطرح شن مشکلاتشون.از رمز گرفته تا مشکل نصب و پچ و اینا...
اینجوری کسایی که بعدا هم بخوان استفاده کنن میتونن راحت با یک سرچ پیدا کنن.
اگه دوست داشته باشيد كل رمزها رو بدم براتون راستي فكر مي كنم از اين كد خوشتون بياد (اوناي كه نميدونن) اين كد براي ماكسيمم شدن درجه مهارت در همه وسايل نقليه ( ماشين و موتور هواپيما و قايق و ...) هست:
اگر یکی همشو یبار بزاره همرو راحت کرده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)