تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 337 از 3347 اولاول ... 2372873273333343353363373383393403413473874378371337 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,361 به 3,370 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

با سلام مردم تبریز. اول بابت سرعت پایین عذر خواهی میکنم. در حال کار بروی شبکه هستیم . طی چند روز گذشته سایت های یوسف اباد ولاله تجهیز شدند. کارتست سایت کار پیشه در حال اتمام است در حال لینک دهی و تست handower هستیم. مینی bts چهارراه شهناز به بیشترین ظرفیت خود رسید. پوشش از میدان ساعت تا اول فردوسی خوب نیست و دوستان در حال کار برروی فیبر نوری هستند چون انتن ماکرویو جواب نداد. پوشش از چهار راه شهناز تا اول قونقا به 100 درصد رسید. و کار منطقه تمام است. در فلکه همافر به دلیل ناهمگونی فرکانس با برد بالا مجبور به نصب مینی bts بالاتر از فلکه همافر شدیم و کارتست ان اغاز شد. دوستان نقص سایت قونقا حل شده و حال تست هست اگر لینک برسد سایت با تمام ظرفیت کار خود را شروع خواهد کرد. سایت متجرک پاساژ تربیت جمع اوری شده است . دوستان ممکن است در پاشاژ تربیت و سهند و جام جم با عدم پوشش مواجه شوند که با شروع مینی سایت ها پوشش داخل پاساژ تکمیل خواهدشد. نصب rru داخل پاشاژ امت به پایان رسد و در حال بهره برداری میباشد. در این پاساژ مجبور به تعویض سیم کشی و نصب انتن 10db شدیم که بسیار پرهزینه شد. ولی عصر همچنان ناقص است و پوشش در فلکه بزرگ تا تختی و شهریار وجود ندارد. پوشش از نصف راه تا اول سیلو تا حدودی بهبود یافت ولی بیشتر از ان برد سایت جواب نداد و در حال لینک دهی به سایت خطیب هستیم که پوشش میدان جهاد را به خطیب برسانیم . دوستان از وضع بازار اظهار ناراحتی کردند که باید به عرض برسانیم به دلیل تعدد سایتها و ارتفاع متغیر سایتها و عدم تجهیز برخی از ان ها این مشکل وجود خواهد داشت. که به زودی برطرف میگردد. همچنین سایت راسته کوچه دیروز وارد فاز بهره برداری شد. دوستان از صبر ویاری شما سپاسگزارم . وپیشنهاد های شما مایه دلگرمی ما است . هر سوال باشه در خدمتتان هستم.

2. 10 کاربر از rezarain88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با سلام مردم تبریز. اول بابت سرعت پایین عذر خواهی میکنم. در حال کار بروی شبکه هستیم . طی چند روز گذشته سایت های یوسف اباد ولاله تجهیز شدند. کارتست سایت کار پیشه در حال اتمام است در حال لینک دهی و تست handower هستیم. مینی bts چهارراه شهناز به بیشترین ظرفیت خود رسید. پوشش از میدان ساعت تا اول فردوسی خوب نیست و دوستان در حال کار برروی فیبر نوری هستند چون انتن ماکرویو جواب نداد. پوشش از چهار راه شهناز تا اول قونقا به 100 درصد رسید. و کار منطقه تمام است. در فلکه همافر به دلیل ناهمگونی فرکانس با برد بالا مجبور به نصب مینی bts بالاتر از فلکه همافر شدیم و کارتست ان اغاز شد. دوستان نقص سایت قونقا حل شده و حال تست هست اگر لینک برسد سایت با تمام ظرفیت کار خود را شروع خواهد کرد. سایت متجرک پاساژ تربیت جمع اوری شده است . دوستان ممکن است در پاشاژ تربیت و سهند و جام جم با عدم پوشش مواجه شوند که با شروع مینی سایت ها پوشش داخل پاساژ تکمیل خواهدشد. نصب rru داخل پاشاژ امت به پایان رسد و در حال بهره برداری میباشد. در این پاساژ مجبور به تعویض سیم کشی و نصب انتن 10db شدیم که بسیار پرهزینه شد. ولی عصر همچنان ناقص است و پوشش در فلکه بزرگ تا تختی و شهریار وجود ندارد. پوشش از نصف راه تا اول سیلو تا حدودی بهبود یافت ولی بیشتر از ان برد سایت جواب نداد و در حال لینک دهی به سایت خطیب هستیم که پوشش میدان جهاد را به خطیب برسانیم . دوستان از وضع بازار اظهار ناراحتی کردند که باید به عرض برسانیم به دلیل تعدد سایتها و ارتفاع متغیر سایتها و عدم تجهیز برخی از ان ها این مشکل وجود خواهد داشت. که به زودی برطرف میگردد. همچنین سایت راسته کوچه دیروز وارد فاز بهره برداری شد. دوستان از صبر ویاری شما سپاسگزارم . وپیشنهاد های شما مایه دلگرمی ما است . هر سوال باشه در خدمتتان هستم.
    سلام مردم تبریز فقط :| اینجا تاپیک مردم تبریز نیست...یه سلام به همه ی کاربرا کنی به جایی بر نمیخوره والا،همه هموطنیم

چرا هنوز مشهدو راه اندازی نکردن،رفتن سراغ تبریز اخه

من خودم مشهدی نیستم،ساکن مشهد هم نیستم ولی اول باید پوشش تهران و مشهد و اصفهان شیرازو کامل میکردن بعد میرفتن سراغ شهرستان های دیگه

Sent from my iPhone 5S using tapatalk
    Last edited by mehrabooni; 10-09-2014 at 16:35.

4. 2 کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

(حذف شد)| شما باید اول مشهدو کامل میکردین...چون بغیر از جمعیت زیادش،هرساله گردشگر خیلی زیادی هم وارد شهر مشهد میشه

ملاک ایرانسل واسه ارتقاء سخت افزاری استفاده ی مردم منطقه از edge بوده ?! اینم شد ملاک اخه ?! شاید مردم یه شهری اصلا نیازی به gprs نداشته باشن،چون سرعتش پایینه،مردم ترجیح میدن حتی سمتش نرن ولی شما بیا یه نسل سوم پر سرعت راه اندازی کن بعدش ببین که مردم اون منطقه دیگه از ای دی اس ال هم استفاده نمیکنن
    Last edited by VAHID; 10-09-2014 at 19:24. دليل: از ادبیات مناسب استفاده کنید //

6. این کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtabaghanidel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

بی زحمت درمورد پوشش تهران هم توضیح بدین
    و 4جی از چه زمانی نصب تجهیزاتش شرو میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه tavassoli.farfani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بی زحمت درمورد پوشش تهران هم توضیح بدین
    و 4جی از چه زمانی نصب تجهیزاتش شرو میشه
    چی چی میگی حاجی
    انگار درد دل بچه ها را نشنیدی

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtabaghanidel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

چی چی میگی حاجی
    انگار درد دل بچه ها را نشنیدی
    نه عزیزم
    و از اینکه توی کرمان،مشهد،گلستان وجاهای دیگه هنوز سیگنال نداریم ناراحتم
    اما هرکسی در مورد پوشش شهری که داخلش هست سوال میپرسه

10. این کاربر از mojtabaghanidel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نه عزیزم
    ما که بیخیالش شدیم نمیپرسیم فقط گوش میدیم
    رفتیم سراغ همراه اول چون پوشش تو شهر کامله . با سرعتشم یجوری میسازیم

شما هم بیخودی خودتونا خسته نکنید از این سوالا ما زیاد پرسیدیم کسی جواب نمیده
    البته کسایی که الان مرتبط با اونا هست جواب نمیدن وگرنه دست بچه های فروم درد نکنه فوری جواب میدند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نه عزیزم
    من خوشحال میشم پایتخت کشورم که "دانشجو ها و نخبه ها و دیپلمات های کشورها" رو در خودش جای داده،پوشش سراسری داشته باشه!
    ولی ناراحت میشم وقتی میبینم شهری مثل قم نسل سوم راه اندازی کردن،اخه طلاب نسل سوم به چه دردشون میخوره یکی بیاد به من بگه چرا قبل از مشهد و شیراز و اصفهان رفتن سراغ بقیه ی شهر ها!

Last edited by mehrabooni; 10-09-2014 at 16:47.

13. 6 کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام مردم تبریز فقط :| اینجا تاپیک مردم تبریز نیست...یه سلام به همه ی کاربرا کنی به جایی بر نمیخوره والا،همه هموطنیم

چرا هنوز مشهدو راه اندازی نکردن،رفتن سراغ تبریز اخه

سلام دوست عزیز . کل ایران به 8 مشاور ارشد سپرده شده است که بنده سرپرست 3 استان شمال غربی هستم و این هشت نفر که بنده یکی از انها هستم فردا عازم ترکیه هستیم و کار در فاز یک تمام است و بعد از ان کار به مشاوران چینی چینا تله کام سپرده خواهد شد. از طرف دیگر ظرفیت مسافر در مشهد در تابستان بالا است و سعی شده از اخر شهریور تجهیز سایتها شروع شود . دوست عزیز ناراحت نباش به زودی و برق اسا پوشش تکمیل میشود . با صحبتی که با سرپرستی داشتم 80 ماژول طی چند روز به مشهد رسیده وکارنصب ان به زودی اغاز خواهد شد.

من خودم مشهدی نیستم،ساکن مشهد هم نیستم ولی اول باید پوشش تهران و مشهد و اصفهان شیرازو کامل میکردن بعد میرفتن سراغ شهرستان های دیگه

جواب کاملتر را بعدا خواهم داد.
    Last edited by rezarain88; 10-09-2014 at 16:52.

15. 6 کاربر از rezarain88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام دوست عزیز . کل ایران به 8 نفر مشاور سپرده شده است که بنده یکی از ان 8 نفر میباشم که فردا ایران را به مقصد ترکیه ترک خواهیم کرد. بعد از ان کار به شرکت چینا تله کام سپرده خواهد شد . مشهد به دلیل حجم بالای مسافر قرار شده است از اخر شهریور ماه کار تجهیز اغاز شود . 85 ماژول وارد مشهد مقدس شده که چند سایت نصب و راه اندازی شده است وبه صورت برق اسا کار تجهیز شروع خواهد شد.
    اصفهان چی
    بازم مشهد بعضی مناطقش ساپورت میشه ولی اصفهان یه سایت بیشتر نیست
    فک کنم خدمات تو اصفهان با آب رودخونه زاینده رود ارتباط مستقیم داشته
    آب که رفت خدمات هم تعطیل شده
    اصفهان پیمانکارش اینجاها نیست
    ?

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •