تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 337 از 752 اولاول ... 237287327333334335336337338339340341347387437 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,361 به 3,370 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من الان با این1964 sound آشنا شدم ! حالا موضوع اینه که اینا رو تو مغازه هم میشه پیدا کرد یا حتما باید از خود شرکتش سفارش داد ؟! آخه تو amazon هم نیست ! به نظر خیلیییی شاخ میان .
    دوست عزیز تقریبآ تمام هدفونهای Custom را باید از خود تولید کننده بخرید چون باید اونها قالب گوش شما رو بگیرند و برای گوش شما هدفون جدید ساخته میشه و به این خاطر هست که توی قفسه فروشگاهها دیده نمی شه.

پیشنهاد میکنم که اگه با هدفونهای آماده مشکل خاصی از نظر فورم مکانیکی ندارید گزینه ارزانتری هستند و در غیر اینصورت Custom بهترین گزینه هست.

در حال حاضر اکثر هدفونهای پیش ساخته یا آماده با انواع سری یا پد یا فوم در اندازه های مختلف ارائه میشه که مثل چند سال پیش نیست که توی جعبه هدفون غیر خودش فقط نهایتآ یک دفترچه راهنمای ، نحوه قرار دادن هدفون در گوش بود(یک کمی به کنایه تکنولوژی سابق).

یادمون هم باشه که هدفونهای Custom (شاید این معنی "سفارشی" به فارسی براش مناسب باشه) تقریبآ با کیفیت مشابه هدفون آماده تفاوت قیمتی بیش از دو برابر دلاری دارند و تا به دست ما بخواد برسه میشه 4 برابر چون باید قالب گوشتون هم توسط متخصص گوش گرفته بشه و اونهم برای شرکت ارسال بشه البته با شرایط اونها

اینم یک لینک از شرکتهای خوش سابقه در این زمینه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شما هم موفق باشید.

اِ... پس نفرین شما بود!
    پس با این اوصاف باید یه 100 تومن دیگه هم پیاده بشم برای کارت صدا
    در رابطه با سنایزر هم بله یه چند مورد رو پرسیدم. اینا:
    HD 280 Pro = 235 T
    HD 650 = 750 T
    HD 800 = 1800 T
    یه چند مدل دیگه هم گفت که متاسفانه الان یادم نیست
    در مورد DT 770 هم والا اونجایی که من رفتم فکر میکنم موجود داشت حداقل یه 7، 8 تایی! حالا باز اگه خواستید می تونم زنگ بزنم بپرسم. شمارشم گرفتم اگه خواستید.
    پیش میاد ، از این صلاح دیدها که ختم به خیر خواهند شد دوست من

100 تومن که زیاد نیست برای یک کارت صدا
    طرف ایسوز نمیشه رفت به دلیل قیمت بالا و یک گارانتی نه چندان . . . بقیه برندها هم بیشتر دنبال مشتری خاص برای میکس و مسترینگ و از اینجور کاربردها هستند می مونه کریتیو که سالی به چند سالی یک تکونی به خودش میده و یه باره چهارتا کارت مثل هم میده بیرون که بیشتر توی تعداد ورودی و خروجی با هم اختلاف دارند ولی انصافآ کارتهای خوبی هستند و قیمت مناسب.

نوچ نوچ نوچ ، گران هست متاسفانه و موجودی مثل قبل زیر خط فقر نمی دونم کی حاضره بابت 650 بیاد و 750 تومن هزینه کنه

جدآ 8 تایی دارند عالیه پس باید مشتری براشون بفرستم و برم پورسانتم هم ازشون بگیرم(به شوخی)

نه دوست عزیز شماره اکثرشون رو دارم این سوال و جوابها بیشتر جهت اینه که همه دور هم باشیم و از تجربیات هم استفاده کنیم دیگه.

شما هم موفق باشید.

خیلی گرون میدن خود آدم بخره بهتره
    خیلی گرون میدن!!
    خوب مشکل ما هم همینه که از کجا و چطوری بخریم؟؟؟؟؟
    آخه من یکی حتی حاضرم پول پست هم اضافه بر اون درصد سود فروشنده حساب کنم اما اون مدلی که مناسب کاربردم هست موجود کنند و نخواستیم که موجود داشته باشند صبر میکنم برای یکی دو ماه اما باز هم ناز میکنند و تاقچه بالا میزارند مثلآ همین نمایندگی Ultrasone یک هفته طول کشید تا یک جواب دادند که حالا هدفون چند قیمت در میاد و یک شماره مبایل ایرانسل دادند که با اون تماس بگیرم و یک شماره تلفن داخلی که معلوم نیست باید به کجا زنگ بزنم تا حالا بشه به اون داخلی وصل شد و خلاص تا اطلاع ثانوی . . . . . . .

آخه چقدر میشه به این آشنا و اون آشنا رو زد که تورو خدا رفتی فلان جا این هم آدرس فروشکاه این هم کروکی فروشگاه این هم شماره مبایل فروشند و . . . ، جان من یادت نره این مدل هدفون رو اگه تونستی برام بگیر و با خودت بیار حالا اشکالی هم نداره که 6 ماه دیگه میایی و یا 9 ماه دیگه فقط رسیدی اینو بگیر و . . . التماس التماس و خواهش و خواهش و بعد اینقدر زنگ میزنی و طرف هم از قربت دلش گرفته و هی با مبایل صحبت میکنی و قبض مبایل هم که رقمش ماشالا به جای افزایش رقم افزایش صفر داره که بیا و بین و سر ماه که نگاه میکنی صفرهای فیش حقوقی با صفرهای قبض نمی دونم چرا همخونی ندارند لامسب.

چاره ای غیر از این نیست بازار ما با بازار جهانی یک فاصله جهانی داره

شما هم موفق باشید.
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 00:39. دليل: پست متوالی

2. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

انگار این نوع هدفونها سال ۹۵ توسط UE درست شده(مطمئن نیستم.) و مخاطب این هدفون ها بیشتر خواننده ها و نوازنده ها هستش و افرادی که کار میکس و.... میکنند.
    من باشم به یه فردی که فقط قصد گوش دادن به موسیقی رو داره توصیه نمیکنم.
    یه مقداری از موضوع کیفیته هستش ولی همه دلیل این نیست بیشتر یه وسیله کاره تا entertament.
    روی استیج و تو استدیو خیلی به کار میاد.
    یه فیلم تو سایت این شرکت هست که نحوه قالب گیری این نوع هدفونها رو نشون میده.
    کد:
    Last edited by peaceful1; 23-06-2011 at 07:40.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hashemi_ali_reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

سنهایزرها خیلی خیلی تقلبیش هستش
    با سپاس ،
    ديشب يه سر رفتم پايتخت .
    Sennheiser مدل 238 رو مي داد 70 تومن ولي تو سايت Sennheiser آمريكا قيمتش رو 170 دلار زده!!!
    به نظر شما اين هدفون كه من در پايتخت ديدم تقلبيه؟؟؟
    جعبش رو هم تو مغازه ديدم كه بسيار با كيفيت بود و نمي شد گفت كه اصليه يا تقلبي!

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

با سپاس ،
    ديشب يه سر رفتم پايتخت .
    Sennheiser مدل 238 رو مي داد 70 تومن ولي تو سايت Sennheiser آمريكا قيمتش رو 170 دلار زده!!!
    به نظر شما اين هدفون كه من در پايتخت ديدم تقلبيه؟؟؟
    جعبش رو هم تو مغازه ديدم كه بسيار با كيفيت بود و نمي شد گفت كه اصليه يا تقلبي!

این برند تقلبیش خیلی زیاده اصلا ریسک نکن فروشنده ها از پخش های چینی خرید میکنم خودم لیست قیمتشون رو دارم از درجه 1 تا 4 فکر میکنی دلیل این که dr.dre میفروشند چیه؟!
    چون تو سبک کالای همه پخش کننده های چینی هست در کنار برندهایی مثل AKG و نهایتا Sennheiser که قربونش برم از همه اوضاعش بد تره وگرنه هیچ دلیل دیگه ایی نداره که روی این برندهای خاص تو بازار کار میشه. حتی بعضی از این مدلها وجود خارجی ندارند!!!!
    خودم از توضیع کننده های چینی لیست قیمت برام میاد (خرید عمده) ولی چون شماره تماس و این ها داره نمیزارم که بدتر نشه!
    کلا بدون که موضوع اینه حالا میخوای بخری ...... با خوت دیگه ...
    این اولین باری بود که این موضوع رو بعد دو سال که تو گلوم مونده بود رو میگم!

6. 5 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

این برند تقلبیش خیلی زیاده اصلا ریسک نکن فروشنده ها از پخش های چینی خرید میکنم خودم لیست قیمتشون رو دارم از درجه 1 تا 4 فکر میکنی دلیل این که dr.dre میفروشند چیه؟!
    چون تو سبک کالای همه پخش کننده های چینی هست در کنار برندهایی مثل AKG و نهایتا Sennheiser که قربونش برم از همه اوضاعش بد تره وگرنه هیچ دلیل دیگه ایی نداره که روی این برندهای خاص تو بازار کار میشه. حتی بعضی از این مدلها وجود خارجی ندارند!!!!
    خودم از توضیع کننده های چینی لیست قیمت برام میاد (خرید عمده) ولی چون شماره تماس و این ها داره نمیزارم که بدتر نشه!
    یادمه اون موقع ها که میگفتی "من از بعضی قضایای بشت دخل این فروشنده ها با خبرم که حالا نمی خوام بگم "
    بس بالاخره وقتش شد مقداری از حقیقت آشکار بشه .

8. 2 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

سالام برهمه اساتید....
    من یه هدفون creative aurvana live دارم ..وقتی باهاش دارم با صدای 60% به بالا اهنگ گوش میدم حروف "پ" و "چ" به شدت میرن تو گوشم و اعصابم خورد میشه....میخواستم بگم شما دلیلش رو میدونین و تا حالا به چنین نکته ای برخوردین؟(با دستگاههای مختلف امتحان کردم)
    بعد هم اگه میشه یه هدفون خوب داخل گوش تا قیمت 100 تومن کریتیو هم نباشه و مشکل بالا رو هم نداشته باشه بهم معرفی کنین.
    ممنون
    Last edited by milad_takjoo; 24-06-2011 at 09:23.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hashemi_ali_reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

با سپاس ،
    شما خودتون چه برند و چه مدلی رو به من پیشنهاد می فرمایید؟؟؟
    می خوام از نظر کیفیت صدا خیالم کاملا راحت باشه.
    فقط حتما on ear باشه . (مثل همین سنایزر 238)

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سالام برهمه اساتید....
    من یه هدفون creative aurvana live دارم ..وقتی باهاش دارم با صدای 60% به بالا اهنگ گوش میدم حروف "پ" و "چ" به شدت میرن تو گوشم و اعصابم خورد میشه....میخواستم بگم شما دلیلش رو میدونین و تا حالا به چنین نکته ای برخوردین؟(با دستگاههای مختلف امتحان کردم)
    بعد هم اگه میشه یه هدفون خوب داخل گوش تا قیمت 100 تومن کریتیو هم نباشه و مشکل بالا رو هم نداشته باشه بهم معرفی کنین.
    ممنون
    سلام به شما
    دوست عزیز شما به دو چیز بیشتر دقت کن:
    1. حساسیت گوش هر انسانی مثل خود او منحصر به فرد هست و ممکن صدایی هر چند نرمال برای همه و همه و همه برای او به هیچ عنوان خوشایند نباشه و اگه اینطور نبود که موسیقی با این همه سروصدای متفاوت با این همه ساز و با این همه سبک مختلف ساخته نمیشد دیگه .

2. کریتیو برند هدفونهایی هست که بیس قوی دارند.

با این شرایط هم گوش شما به صدای بیس یک کمی حساس هست و هم اینکه از هدفون کریتیو استفاده میکنید و چقدر خوب شد که مثال زدید که بشه شما رو بهتر راهنمایی کرد برای رفع این اشکال باید با استفاده از اکولایزر پلیرتون سطح فرکانسهای بین100 الی 800 هرتز را کم کنید. البته این تنظیم را زمانی انجام بدید که به همون صدا گوش میکنید تا نتیجه بگیرید.
    برای آشنایی با نحوه تنظیم اکولایزر هم به اینجا یک نگاهی بندازید:
    کد:
    خوب با شرایط شما بهترین برند سونی هست که اگه بتونید گیر بیارید Sony MDR-EX500 مناسب کاربرد شماست اما هیچ وقت شما از کریتیو هدفون خرید نکن چون جنس صدای اونها برای شما مناسب نیست (البته با توجه به توضیحاتی که دادید).

شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 03:23 PM ---------- Previous post was at 03:20 PM ----------

یادمه اون موقع ها که میگفتی "من از بعضی قضایای بشت دخل این فروشنده ها با خبرم که حالا نمی خوام بگم "
    بس بالاخره وقتش شد مقداری از حقیقت آشکار بشه .
    اما یک دفعه زد و افشاگری کرد که راه برگشت و لاپوشونی هم برای کسی نزاشت

12. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

ممنون دوست عزیز ..خیلی مفید بود....
    میدونین چیه من نمیدونم مشکل اصلی از کجاست...اخه من تو هدفون های غیر کریتیو هم این مشکل را دارم....من بیشتر مشکلم تیزی صدا هست ...یعنی صدا که از یه حدی بیشتر میشه چندتا کلمه و چند نوع نت تیز میشن و میرن تو اعصابم...حالا به نظرتون مشکل از نوع پلیر هست یا نوع هدفون؟اگه از نوع هدفون هست چه نوع هدفون هایی به درد من میخورن؟(مثلا فول سایز یا داخل گوش)
    میگم شاید مشکل از ریپ کردن باشه ؟شما آهنگ ها رو چطوری ریپ میکنین؟
    Last edited by milad_takjoo; 24-06-2011 at 17:38.

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ممنون دوست عزیز ..خیلی مفید بود....
    خواهش میکنم دوست من

میدونین چیه من نمیدونم مشکل اصلی از کجاست...
    خوب ما هم به شما کمک میکنیم که مشکل برطرف بشه

اخه من تو هدفون های غیر کریتیو هم این مشکل را دارم....
    خوب ای کاش گفته بودید با چه مدل هدفونی

من بیشتر مشکلم تیزی صدا هست ...
    دوست من تیزی صدا توی حرف های "س" و "ث" و "ص" و یک کمی هم "ش" ، نمود پیدا میکنه نه حرف "پ" و "چ"

یعنی صدا که از یه حدی بیشتر میشه چندتا کلمه و چند نوع نت تیز میشن و میرن تو اعصابم...
    تعریف نت با کلمه خیلی متفاوته بهتره همون مثال ساده قبلی زده بشه که دیگران به راحتی بتونن شما رو راهنمایی کنند. البته تا اینجا حدس میزنم مشکل شما با Harsh باشه که باید دقیقآ متوجه اون شد.

حالا به نظرتون مشکل از نوع پلیر هست یا نوع هدفون؟
    دقیقآ چهار حالت داره:
    1. فقط از هدفون
    2. فقط از پلیر
    3. از هر دو
    4. از هیچکدام
    هر چند ممکن گزینه چهارم ما رو یاد سوالهای اشتباه زمان کنکور بندازه ولی در واقع بشتر به خاطر حساسیت گوش یک فرد هست که این گزینه اضافه شده.
    اما مدل پلیر شما رو نتونستم حدس بزنم ، چون نگفتید.

اگه از نوع هدفون هست چه نوع هدفون هایی به درد من میخورن؟(مثلا فول سایز یا داخل گوش)
    اگه دقیقآ مشخص میشد که چه نوع صدایی "تیزی" یا "بمی" که عنوان کردید بهتر میشد نظر داد
    اما تفاوت صوتی مدلهای مختلف هدفون و همچنین انواع هدفون پیشنهاد رو یک کمی سخت میکنه پیشنهاد میکنم برای شروع پیگیر خرید یک Earbud باشید که دقیقآ متوجه اشکال بشید و برای این تست زیادی هزینه نکرده باشید.

میگم شاید مشکل از ریپ کردن باشه ؟شما آهنگ ها رو چطوری ریپ میکنین؟
    دوست عزیز مشکل Rip به راحتی قابل حل هست کافی شما توی نت دنبال تراکهایی با کیفیت Flac باشید هر چند اون سبک مورد پسند شما نباشه البته با توجه به مشکل فعلی بهتره از سبک متال فاصله بگیرید چون دقیقآ این سبک صدایی داره که مشکل شما رو تشدید خواهد کرد و آن هم بدون نتیجه گیری صحیح.

دوست عزیز ، من نوعی که اگه آهنگ (تراک) دستم برسه اون رو گوش میکنم و هیچ دلیلی نداره که بخوام از اون Rip بگیرم اما چندین سال هست که گه گاهی با استفاده از این برنامه این کارهای نه چندان حرفه ای رو انجام میدم.البته این یکی از بهترین و حرفه ای ترین این قبیل برنامه ها هست:
    کد:
    شما هم موفق باشید.

15. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •