دوست عزیز تقریبآ تمام هدفونهای Custom را باید از خود تولید کننده بخرید چون باید اونها قالب گوش شما رو بگیرند و برای گوش شما هدفون جدید ساخته میشه و به این خاطر هست که توی قفسه فروشگاهها دیده نمی شه.
پیشنهاد میکنم که اگه با هدفونهای آماده مشکل خاصی از نظر فورم مکانیکی ندارید گزینه ارزانتری هستند و در غیر اینصورت Custom بهترین گزینه هست.
در حال حاضر اکثر هدفونهای پیش ساخته یا آماده با انواع سری یا پد یا فوم در اندازه های مختلف ارائه میشه که مثل چند سال پیش نیست که توی جعبه هدفون غیر خودش فقط نهایتآ یک دفترچه راهنمای ، نحوه قرار دادن هدفون در گوش بود(یک کمی به کنایه تکنولوژی سابق).
یادمون هم باشه که هدفونهای Custom (شاید این معنی "سفارشی" به فارسی براش مناسب باشه) تقریبآ با کیفیت مشابه هدفون آماده تفاوت قیمتی بیش از دو برابر دلاری دارند و تا به دست ما بخواد برسه میشه 4 برابر چون باید قالب گوشتون هم توسط متخصص گوش گرفته بشه و اونهم برای شرکت ارسال بشه البته با شرایط اونها
اینم یک لینک از شرکتهای خوش سابقه در این زمینه:
شما هم موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پیش میاد ، از این صلاح دیدها که ختم به خیر خواهند شد دوست من
100 تومن که زیاد نیست برای یک کارت صدا
طرف ایسوز نمیشه رفت به دلیل قیمت بالا و یک گارانتی نه چندان . . . بقیه برندها هم بیشتر دنبال مشتری خاص برای میکس و مسترینگ و از اینجور کاربردها هستند می مونه کریتیو که سالی به چند سالی یک تکونی به خودش میده و یه باره چهارتا کارت مثل هم میده بیرون که بیشتر توی تعداد ورودی و خروجی با هم اختلاف دارند ولی انصافآ کارتهای خوبی هستند و قیمت مناسب.
نوچ نوچ نوچ ، گران هست متاسفانه و موجودی مثل قبل زیر خط فقر نمی دونم کی حاضره بابت 650 بیاد و 750 تومن هزینه کنه
جدآ 8 تایی دارند عالیه پس باید مشتری براشون بفرستم و برم پورسانتم هم ازشون بگیرم(به شوخی)
نه دوست عزیز شماره اکثرشون رو دارم این سوال و جوابها بیشتر جهت اینه که همه دور هم باشیم و از تجربیات هم استفاده کنیم دیگه.
شما هم موفق باشید.
خوب مشکل ما هم همینه که از کجا و چطوری بخریم؟؟؟؟؟
آخه من یکی حتی حاضرم پول پست هم اضافه بر اون درصد سود فروشنده حساب کنم اما اون مدلی که مناسب کاربردم هست موجود کنند و نخواستیم که موجود داشته باشند صبر میکنم برای یکی دو ماه اما باز هم ناز میکنند و تاقچه بالا میزارند مثلآ همین نمایندگی Ultrasone یک هفته طول کشید تا یک جواب دادند که حالا هدفون چند قیمت در میاد و یک شماره مبایل ایرانسل دادند که با اون تماس بگیرم و یک شماره تلفن داخلی که معلوم نیست باید به کجا زنگ بزنم تا حالا بشه به اون داخلی وصل شد و خلاص تا اطلاع ثانوی . . . . . . .
آخه چقدر میشه به این آشنا و اون آشنا رو زد که تورو خدا رفتی فلان جا این هم آدرس فروشکاه این هم کروکی فروشگاه این هم شماره مبایل فروشند و . . . ، جان من یادت نره این مدل هدفون رو اگه تونستی برام بگیر و با خودت بیار حالا اشکالی هم نداره که 6 ماه دیگه میایی و یا 9 ماه دیگه فقط رسیدی اینو بگیر و . . . التماس التماس و خواهش و خواهش و بعد اینقدر زنگ میزنی و طرف هم از قربت دلش گرفته و هی با مبایل صحبت میکنی و قبض مبایل هم که رقمش ماشالا به جای افزایش رقم افزایش صفر داره که بیا و بین و سر ماه که نگاه میکنی صفرهای فیش حقوقی با صفرهای قبض نمی دونم چرا همخونی ندارند لامسب.
چاره ای غیر از این نیست بازار ما با بازار جهانی یک فاصله جهانی داره
شما هم موفق باشید.