تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 337 از 444 اولاول ... 237287327333334335336337338339340341347387437 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,361 به 3,370 از 4431

نام تاپيک: FIFA 14

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دقت کردین چقدر تاکتیکها توی فیفا بی اثرن ؟
    یعنی اثر دارن اما اثرشون در حد شیوه بازی خود پلیر نیست . یعنی میشه تاکتیک رو بزاری رو ضدحمله اما حفظ توپ مثل بارسا کار کنی و حتی برعکس .
    و این باعث شده مثلا تاکتیک ها خیلی تفاوتی ایجاد نکنن . در واقع دلیل محبوبیت قسمت انلاین فیفا هم همینه . چون فیفا یه بازی ایه که فقط گیم پلی توپ داره و در زمینه هوش مصنوعی و تاکتیکهای مختلف ضعف داره . توی یکی از این فرومهای خارجی در مورد فیفا نوشته بودن Just Start and Play که یعنی احتیاجی به هیچ تاکتیکی نداره

2. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه AlirezaLamLam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

بازیش واقعا برای من یکی از نسخه های قبلی بهتر بوده
    هم خود Gameplay هم پشرفت های گرافیک
    منوهاش خیلی زیبا و جذاب کار شده

کاش رقیبش هم یک فکری به اون اوضاعش میکرد
    آره منم باهات موافقم نظر من نیستا نظر خیلی از آدمای دنیای که میگن این نسخه فیفا بهترین نسخه اون توو این مدت بوده.

4. این کاربر از AlirezaLamLam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

شوخی میکنی ؟
    نگو که شما تا الان فکر میکردی دیتابیس ها گیم پلی رو هم اپدیت میکنن ؟

امیدوارم ناراحت نشده باشی . دیگه ما ترول بازا زیادی شوخیم
    ولی محض اطلاع بگم که بازی فیفا ارجینالش دیتابیس نقل و انتقالات رو به صورت هفتگی و کاملا جدا از اپدیت گیم پلی عرضه میکنه . اپدیت گیم پلی از طریق اریجین انجام میشه . همون اپدیتهایی که اسکیدرو تا الان سه تا داده . اپدیت نقل و انتقالات یا همون دیتابیس رو از تو خود بازی قسمت download rosters میشه انجام داد که این دیتابیسی که میگم رو پچ مودینگ وی همراهش داره و فقط با تغییر این دیتابیس هستش که فایل کریر خراب میشه .
    عزيزم ميشه اينقدر شما نظر ندي درباره حرف افراد؟ فرصت بده اونايي كه اهلشن و داراي صلاحيت كافي هستن بيان حرف بزنن و حرف منو نقد كنن تو همه جا داري نظر ميدي. ميشه خواهش كرد حد اقل درباره حرفاي من يكي نظر ندي ممنونت ميشم. اين بحثم ديگه كش نده. هر چي ميگيم يه چيز در مياري ميگي ما نميخوايم مثل شما پيشرفته باشيم تو زمينه بازي فوتبال! شير فهم شد؟

قبلا تاپيك هاي مخصوص بازي فوتبال خيلي پربار تر بودن بحثاي خيلي خوبي توش ميشد ادم ميومد چيزي ياد ميگرفت ولي بعضي افراد هستن كه فقط بلدن صفحه تاپيك پر كنن و اون اطلاعات مفيدي هم كه برخي افراد تو تاپيك ميزارن تو صفحات زيادي كه اين جماعت ايجاد ميكنن گم بشن
    Last edited by ragbar12; 17-01-2014 at 03:12.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    تو خونمون

پيش فرض

سلام دوستان.چیجوری یه reply رو جوری کنم که شما بتونین ببینن(چیجوری فرمتش رو عوض کنم؟)
    علوووو....کلا مثل اینکه پست های ما رو هیچ کس نمیبینه

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

همون خیلی وقته فیفا نزدی اینجوری تعریف می کنی . یکم جام یا کریر بازی کن همه چی دستت میاد که چه فاجعه ای است این فیفا 14 با اون هوش مصنوعیش .
    امسال از PES بهتر ظاهر شده به نظر من!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    تو خونمون

پيش فرض

به نظرم بلاک کردن های مدافعان خیلی غیر طبیعی کار شده.تو رو برگشت کرنر ها هر جوری شوت بزنی باز هم یکی از مدافعان خودش رو کش میاره و توپ رو بلاک میکنه.خیلی ضایعه...
    2ستاره شدن خودم رو هم به خودم تبریک میگمذوق کردم...

9. این کاربر از sh79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

فیفا بازی خوبی هستش....حداقل از پیس سرگرم کننده تر بوده...

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

عزيزم ميشه اينقدر شما نظر ندي درباره حرف افراد؟ فرصت بده اونايي كه اهلشن و داراي صلاحيت كافي هستن بيان حرف بزنن و حرف منو نقد كنن تو همه جا داري نظر ميدي. ميشه خواهش كرد حد اقل درباره حرفاي من يكي نظر ندي ممنونت ميشم. اين بحثم ديگه كش نده. هر چي ميگيم يه چيز در مياري ميگي ما نميخوايم مثل شما پيشرفته باشيم تو زمينه بازي فوتبال! شير فهم شد؟

قبلا تاپيك هاي مخصوص بازي فوتبال خيلي پربار تر بودن بحثاي خيلي خوبي توش ميشد ادم ميومد چيزي ياد ميگرفت ولي بعضي افراد هستن كه فقط بلدن صفحه تاپيك پر كنن و اون اطلاعات مفيدي هم كه برخي افراد تو تاپيك ميزارن تو صفحات زيادي كه اين جماعت ايجاد ميكنن گم بشن
    خوب من فقط قصدم اطلاع رسانی بود که یه شوخی کوچیک هم کردم که بابتش عذرخواهی میکنم اگه ناراحت شدید
    شما سوالی نپرسیدین و فقط اینو گفتین :

با توجه به اينكه راه براه داره پچ مودينگ وي براي بازي مياد واحتملا بازم بزودي يك پچ ديگه خواهد امد بهتون پيشنهاد ميكنم كه همه پچ ها رو مو به مو دانلود كنيد. ولي بعد از مدتي پچ ها رو نصب كنيد. چون با اين اوصاف نميشه اصلا كرير مود بازي كرد(همون طور كه همه ميدونيد با ريختن پچ ذخيره كرير مودتون از بين ميره) من الان از پچ 1.2.0 به بعدو هنوز نصب نكردم به شما هم توصيه ميكنم هر پچي رو كه دانلود ميكنيد فورا به بازي اضافه نكنيد.
    که دارین با این پستتون یه سری افراد رو به اشتباه میندازین و گمراه میکنین و جالبه خودتون رو هم حرفه ای نمیدونین و همچین پیشنهادهایی میدین .
    خوب من واجب دونستم که در جواب شما بگم که هیچ مشکلی پیش نمیاد اگه فقط پچ رو نصب کنن و و دیتابیس رو اپدیت نکنن .
    ولی باز شما ول کن نیستی و همون حرف خودت رو میخوای به کرسی بنشونی . دیگه اگه حرف منی که این همه تو فروم های فیفا و پچ ها و مود هاش گشتم و از فیفا 12 هم ارجینال داشتم رو قبول نداری خود دانی . این همه ادم مثل من . از یکی دیگه بپرس ببین جواب فرق میکنه ؟

امسال از PES بهتر ظاهر شده به نظر من!

اون رو که بی خیال . اصلا جزو موجودات نیست
    JUST FIFA
    Last edited by Gregar; 17-01-2014 at 12:50.

12. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

علوووو....کلا مثل اینکه پست های ما رو هیچ کس نمیبینه
    بی خیال آپلود ماپلود بشو . حجم ویدئو های فیفا خیلی بالاست . مگه اینکه کیفیت رو در حد گوشکوب بیاری پائین ؛ که اونم ارزششو نداره .

14. این کاربر از pc-game بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

دوستان من الان تا نسخه 1.5.1 نصب کردم تم جام جهانی اومده و کلا بازی فرق کرده رو دیتابیس جام جهانی گذاشتم الان فقط می تونم تورنمنت برم و بازی دوستانه . اگر رو دیتابیس 4 بزارم هم تیم های باشگاهی میان اما مشکل این کریر مود نمی تونم برم . ولی جام جهانی با ایران رفتم از نیجریه سه بر یک باختم آرژانتین رو بردم الان چه راه حلی هست که بتونم کریر مود برم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •