سلام
شید را با کومودو نصب نکردم ببینم داستان چیه....
ولی هر فایلی که کومودو بهش گیر میده و شما مایل به این نیستید، را میتونید دستی اونو به لیست فایلهای امن کومودو اضافه کنید
سلام
شید را با کومودو نصب نکردم ببینم داستان چیه....
ولی هر فایلی که کومودو بهش گیر میده و شما مایل به این نیستید، را میتونید دستی اونو به لیست فایلهای امن کومودو اضافه کنید
چگونه اینکارو بکنم
البته من تو قوانین برنامه امدم برای فایروال تعریف کردم و مجاز گذاشتم اما همچنان وقتی شید اجرا میشه به فایلهاش گیر میده
با سلام خدمت دوستان جدیدا هر وقت میخوام فایلی رو به کومودو ارسال کنم این ارور رو میده
the ystem cannot find the file specified0
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
در بخش اعتبار سنجی فایلها وارد لیست فایلهای امن بشوید و دستی فایلهای مربوطه را وارد کنید
ایراده.
با عرض سلام خدمت اساتید محترم سئوالی داشتم در صورت امکان راهنمائیم نمایید.بر روی سیستمم کمودو اینترنت سکیوریتی نصب کرده بودم در درایو Eبه دلیل بروز مشکل ویندوز سیتم را از XPبه 7ارتقا دادم از آنروز دیگر کمودو فعال نیست از سایت کمودو هم چند نسخه از آنرا دانلود کردم ولی آنتی ویروس و فایر والش در هیچکدام از ورژنها نصب نشد .در صورت امکان محبت کنید راهنماییم نمایید . پیشاپیش سپاسگزارم.
با سلام خدمت اساتید میخواستم بدونم privdog چه اطلاعاتی رو بین سیستم وسرور هاش ردو بدل میکنه اخه دیدم مودم همش داره چشمک میزنه نگاه کردم ترافیک مصرفی مربوط به privdog میشد با این ای پی 206.188.193.187
بچهها چجوری می شه این واژهها رو برای شرکت کومودو بفرستیم. من یک فهرستی از واژه ها رو گردآوری کردم که به سادگی می تونند جایگزین واژه های عربی و انگلیسی و ... توی نرم افزار بشن. راه ارتباط با کودمو چجوری هست؟
آپدیت = بهروزرسانی
اکسن = جستجو
مسدودی دسترسیها = بازداشتن دسترسیها
مسدودی شبکه = بازداشتن شبکه
خطر = هشدار
آخرین آپدیت = واپسین بهروزرسانی
توصیه میشود = پیشنهاد میشود
این گزینه فایروال را فعال ساخته = این گزینه فایروال را بهکار میاندازد
تمامی = همگی
کامپیوتر - رایانه
پیغام اطلاع رسانی = پیام آگاهیرسانی
پسورد = گذرواژه
ثبت وقایع = ثبت رخدادها
ارسال = فرستادن
سرفصل جدید = سرفصل تازه
انتقال بده = جابجا کن
دیتا = داده
از این قسمت = از این بخش
انتخاب = گزینش
بعد از راه اندازی = پس از راهاندازی
شروع به کار = آغاز به کار
استفاده از = بهکارگیری
اسکن کامل = جستجوی فراگیر
اسکن سریع = جستجوی پُرشتاب
هیچ وقت = هیچگاه
اسم = نام
در حین اسکن = در هنگام اسکن
مشاهده میکنید = میبینید
پورت = درگاه
لیستها = فهرستها
مخرب = بدافزار (اگر منظور اینه!)
سلام دوستان بعد از آپدیت کومودو با این پیام روبرو شدم که وقتی fix رو هم میزنم درست نمیشه
![]()
سلام دوستان من امروز از NIS کوچ کردم به COMODO ولی با آپدیت مشکل دارم هی وسطش قطع میشه جایی هستش که بشه فایل رو آفلاین دانلود کرد ؟
پایین صفحه گزینه قرمز رنگ اولی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)