تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 337 از 720 اولاول ... 237287327333334335336337338339340341347387437 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,361 به 3,370 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

آره منظورم همون عکسایی که رزولوشن 1920x1080 دارن و هر کدومشون یه رنگ خاص دارن البته همه رنگارو نیاز نیست چک کنی فقط سبز و قرمز و آبی کافیه اگه روی همشون پیکسلا یه دست بود یعنی همه چی مرتبه...
    سرویس منو رو من نمیدونم باید سوال کنی ولی اگه خودت میخوای بزنی خیلی خیلی خیلی خیلی مواظب باش ولی احتمالش خیلی کمه که ندونن وقتی داری تی وی یو میخری شرط کن که یکی بیاد که واست چک کنه...اگه احیانا سرویس منوی دستگاهو چک نکردن دقت کن که کارتون آک بند یه چسب باشه یعنی چسب در کارتونو قبلا نکنده باشن یه چسب جدید زده باشن اگه دو چسب بود حتما سرویس منو رو چک کن.
    شکل و ترو تمیزی کارتون دستگاه زیادمهم نیست فقط یونولیتای داخل کرتونو چک کن که خراب نباشن یا اثر ضربه خیلی شدید روشون نباشه اگه روی کارتن سریال هست با سریال دستگاه چک کن البته این مورد واسه جنس دزدیه وقتی از نمایندگی میخری اون فاکتوری که میدن دستت مهمه...
    محتویاتم هرچی تو دفترچه تی وی نوشته باید تو جعبه باشه همونو چک کن...
    همین
    قیمت pt980 خبر ندارم ولی zt1 دوروبر 1200-300 هست این قیمت ماله 3-4 ماه پیشه.

ممنونم
    قیمت کردم zt1 نقره ای هستش و دو تا بلندگوش می شه 1200
    pt 980 هم در حدود 900

---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------

من PT980 دارم . 570 یا 580 خریدم.
    بدک نیست . خیلی از فایلا رو نمیخونه که مجبور شدم یه WD HD live هم خریدم . صداش بدک نیست ، نمیدونم یا من هنوز نتوستم درست درمون تنظیمش کنم یا کلا همینطوریه . ولی باریک بودن اسپیکراش خوش فرم و باحاله .
    اگه من بودم بجای Pt980 یه ست حرفه ای میگرفتم .
    فکر کنم Zt1 باید 1.200 یا 1.300 باشه .

pt980 رو کی گرفتی با این قیمت؟!! منم به فروشنده گفتم در حدود 600 می گن بعضی جاها ولی قیمتی که به من داد 880 تومنه
    تازه می گه چون ورود این سینماها (یعنی مدل های پاناسونیک) خیلی زیاد نیست چند ماه دیگه بالاتر هم می ره...

قیمت رو درست می گه؟!
    چه فایل هایی رو نمی تونه اجرا کنه؟

دوستان یه مدل هم هست به نام bt205 که حدود 900 تومن هست، نظرتون راجع به اون چیه؟!

2. 2 کاربر از papa2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

چاره pt980 را 660 میده :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 2 کاربر از unepus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sarafara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

تفاوت قیمت با گارانتی با بی گارانتی 200 هزار تومنه چطوری دلتون میاد واسه 200 تومن روی دو میلیون پول ریسک کنی؟
    حالا اگه اختلاف به 500 میرسید منطقی بود بازم.
    واقعا دويست تومن فرقشونه ؟..من قيمت نگرفته ام از بانه..شما قيمت دقيق بانه رو دارين ؟...لطف ميكنين همينجا اعلامش كنين ؟.....اگه اينطوريه كه شما ميگين از نمايندگي خريد مي كنم ..
    ------------------
    به همراه اين پلاسما چه چيزهاي ديگه اي لازمه كه بخرم ؟...كلا اطلاع زيادي ندارم ...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

چاره pt980 را 660 میده :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پایونیر bcs-717 یا 414 از این بهتر نیست؟

7. 2 کاربر از amin_g_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

1- هیچوقت توقعتون رو از سینماهای خانگی بالا نبرید کیفیت صدای این سیستمها در بهترین حالت از یک سینما خانگی که داری ----- و پلیر مجزا هست پائین تر هستش
    2- پانا سونیک در ارسال مستقیم بلوری پلیر ها برای ایران مقداری مشکل ایجاد کرده و غیر مستقیم وارد میشه و به کندی و حجم کم
    3- احتمالا توی دو سه هفته آینده بانیان توزیع گسترده تلوزیونهاشو تو بازار شروع میکنه

9. 3 کاربر از reza_amir54321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

12

1- هیچوقت توقعتون رو از سینماهای خانگی بالا نبرید کیفیت صدای این سیستمها در بهترین حالت از یک سینما خانگی که داری ----- و پلیر مجزا هست پائین تر هستش
    2- پانا سونیک در ارسال مستقیم بلوری پلیر ها برای ایران مقداری مشکل ایجاد کرده و غیر مستقیم وارد میشه و به کندی و حجم کم
    3- احتمالا توی دو سه هفته آینده بانیان توزیع گسترده تلوزیونهاشو تو بازار شروع میکنه
    بچه ها داستان این pt980 چیه؟! چاره یا البسکو و در کل این فروشگاه های اینترنتی حدود 600 الی 650 قیمت دادن اونوقت زنگ می زنی نمایندگی ها حدود 800 الی 900 قیمت می دن. کسی تو ماه اخیر گرفته این سینمارو؟! نمایندگی خوب و مطمءن می تونید بهم معرفی کنید تو تهران؟!

11. 3 کاربر از papa2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

بچه ها داستان این pt980 چیه؟! چاره یا البسکو و در کل این فروشگاه های اینترنتی حدود 600 الی 650 قیمت دادن اونوقت زنگ می زنی نمایندگی ها حدود 800 الی 900 قیمت می دن. کسی تو ماه اخیر گرفته این سینمارو؟! نمایندگی خوب و مطمءن می تونید بهم معرفی کنید تو تهران؟!
    نمایندگی پاناسونیک تو شریعتی بالاتر از حسینیه ارشاد اونجا یه سر بزن ولی یه نمایندگی تو پاساژ حافظ خیابون جمهوری داره اونجا دیگه کمترین قیمتو میده تو پاساژ حافظ از هر کی بپرسی مغازه توکلی کجاس که playstation و xbox میفروشه بهت نشون میدن وقتی مغازه توکلی رو پیدا کردی اون نمایندگیم خود به خود میبینی فکر کنم نمایندگی جهانه اسمش.

13. 4 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

نمایندگی پاناسونیک تو شریعتی بالاتر از حسینیه ارشاد اونجا یه سر بزن ولی یه نمایندگی تو پاساژ حافظ خیابون جمهوری داره اونجا دیگه کمترین قیمتو میده تو پاساژ حافظ از هر کی بپرسی مغازه توکلی کجاس که playstation و xbox میفروشه بهت نشون میدن وقتی مغازه توکلی رو پیدا کردی اون نمایندگیم خود به خود میبینی فکر کنم نمایندگی جهانه اسمش.

ممنون از لطفت
    می گم داستان این کارت هدیه چیه؟! توی جعبه تلویزیون هست یا ؟!

15. این کاربر از papa2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوستان قیمت st30 55 اینچ و اگر 65 هم داره میخواستم بدونم.

17. این کاربر از shayangiga بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بله می تونید فیلم MKV و 3 بعدی رو از usb پخش کنید فقط مو قع دیدن باید دکمه 3D روی کنترل رو بزنید تا 3 بعدی ببینید. البته با زیر نویس تست نکردم
    دكمه 3d روى كنترل؟!! من نديدم، ميشه مدل كنترلتونو بفرمائيد؟

19. این کاربر از farshid k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •