در نسخه ی 2015 سبک هستش ولی هنگام اسکن سرعت سیستم رو بسیار کاهش میده
هم سبک هست، هم با امنیت، هم قدرتمند، هم آپدیت های کم حجم، هم دیوارآتش عالی
پیشنهادم به شما کاسپرسکی 2015 هست
Avast
Avira
Baidu
Bitdefender
Bull Guard
COMODO
DR.Web
ESET - NOD32
Emsisoft
F_Secure
G Data
Kaspersky
Mcafee
Microsoft
Norman
Panda
Qihoo
Quick Heal
Symantec - Norton
Trend Micro
Trustport
Viper
Webroot
ZoneAlarm
ضد بدافزار ایمن
در نسخه ی 2015 سبک هستش ولی هنگام اسکن سرعت سیستم رو بسیار کاهش میده
هم سبک هست، هم با امنیت، هم قدرتمند، هم آپدیت های کم حجم، هم دیوارآتش عالی
پیشنهادم به شما کاسپرسکی 2015 هست
فقط ترند میکرو یا همون پی سی سیلین Trend Micro
تو سبکی هم فقط وب روت webroot Secure Anywhere
![]()
کسپرسکی مهم نیست سبکه یا سنگینه . یا تو تستها اوله یا آخره .
سابقه شرکتش خیلی خیلی افتضاحه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شید ؟ چی هست ! نشنیدم !!
شید رو بهش میگن fake av یعنی ضد ویروس جعلی و تقلبی که اینها خیلی زیاد شدن .
البته کسپرسکی بهتره با همین ضد ویروسهای جعلی مثل شید مقایسه بشه .
شما از یه سوئیت امنیتی خوشت نمیاد دلیل نمیشه بیای اینجا اسپم بدی .شید هم سالها هست که داره منتشر میشه و اینکه شما نشنیدی نمیتونی بگی فیک هست یا نه !!!
دوست عزیز هیچ وقت یه سایت ایرانی(البته سایت که چه عرض کنم بیشتر شبیه وبلاگ می مونه)رو واسه خودتون منبع قرار ندید منم میتونم یه وبلاگ بزنم یه انتی خاص رو ببرم زیر سوال
هر آدم منطقی وقتی وارد این سایت میشه به راحتی متوجه میشه که این سایت عامدانه کسپر اسکای رو زیرسوال می بره و محصولات ترند میکرو-سیمانتک و وب روت رو تبلیغ میکنه
همه انتی ویروسها مشکلاتی داشتن همه انتی ویروسهای معروف آپدیت اشتباه داشتن سایتشون هــ ک شده باگهای فراوانی توی آنتی ویروسشون کشف شده و...
پس چرا از سایر آنتی ویروسها خبری درج نمیشه
داستان این سایت هم بر می گرده به زمانی که تعدا زیادی از لایسنسهای خریداری شده توسط شرکت(ِDuran- tash)به یکباره از سمت کسپر اسکای از کار افتادن و این شرکت مجبور شد به کاربرهاش خسارت بده
از اون زمان برای تلافی این وبلاگ رو راه انداختن که کاملا هم مشخصه اصلا موفق نبودن
من چندتا انجمن دیگه هم که عضو بودم و مشابه همین تایپک و نظر سنجی رو دارن نتایج دقیقا به همین شکله و کسپراسکای معمولا جزو 3 انتخاب اول کاربراهاست
Last edited by saeed ssd; 31-12-2014 at 12:26.
جدای بحث این دوستمون
چند سال پیش یوجین کسپرسکی که مدیر عامل و موسس این شرکت هست یک خاطراتی از راه اندازی شرکتش نوشته بود
چیزی که برای من جالب بود بیشتر جاهاش فقط به طراحی جعبه های آنتی ویروسش در سال های مختلف پرداخته بود. من اونجا بود که فهمیدم وقتی خاطرات مدیر عامل این شرکت، توجه به طراجی جعبه ها و تاریخچه این شرکت همینه، نیاز نیست خودمو درگیر سایر مسایل کنم![]()
دوستان من الان آنتی ویروس node32 که یک ساله اورجینال خریده بودم داره تمام میشه
به نظر مشا چه آنتی ویروسی بخرم؟؟
اورجینال یعنی
از کسپراسکای خیلی تعریف شنیدم
تو ایران آپدیت میشه؟؟؟
و اگر تاییدش میکنید میتونید لینکی از سایت خرید لاسنس اورجینال بی دردسر کلاهبرداری و هم قیمت مناسب بهم بدید؟؟
ممنون
همه اینا 30 روز تریال دارند. اول آزمایش کنید بعد خرید کنید
من امسی سافت رو توصیه می کنم
چون دو موتوره هست
سبکه
زبان فارسی داره
در ایران هم نماینده داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)