سلام
خدمت از ماست.
خدمت از بنده است.
سلام
خدمت از ماست.
خدمت از بنده است.
درود
وقتی چیز خاصی نیست ، بگو قربان شما ، ممنون![]()
سلام
دوستان یه اتفاق حال گیری دیروز اتفاق افتاد منم حالا هم میخواهم حال طرف مقابلم رو بگیرم(که تا حدودی فکر کنم گرفتم) و هم این که یه کاری کنم که انتخابش رو کنار بزاره و بیاد به طرف من کلا
یه دختری بود که من خیلی جذبش شده بودمیه جیزی حدود 6-7 ماه هم باهم حرف میزدیم و نمیدونم اینا بعد دیروز یه نمایشگاه بود من همش میترسیدم که اون شماره ای چیزی بده و دلهره رو داشتم ولی بعد حدود ساعت 8 فهمیدم این کار رو کرده انگار دنیا رو سرم خراب شد هیچی هنوزم اوراقم
البته باید عرض کنم تو این 6-7 ماه هیچ وقت من نگفتم که ازش خوشم میاد چون یه بار بهم گفت که من تو رو جزو دوستای عادیم حساب میکنم (رو حساب فامیلی و ... هم فکر کنم این کار رو کرد) بعد منم هیچی نگفتم حتی هنوز هم نمیدونه
و دیشب تا ساعت 4 هم بازم حرف زدیم من خیلی سعی کردم بپیچونمش دیگه نرم طرفش ولی خودش میگفت که نه این مورد برام مهم نیست و ... منم اون موقع فقط میخواستم حالشو بگیرم
گفتم تو هیچ سودی برات ندارم و ... حداقل برو پیش اون یه چیزی شاید داشت ولی قبول نکرد
بازم منم بهش گفتم من راحت میرم یه زمانی خاص بودی و ... داشتم میووردمت تو جزو دوستای خیلی نزدیک و ... ولی خوب بعد فهمیدم که نباید این کار رو بکنم
و اشتباه کردم این جا به نظرم حالش گرفت چون دیگه هیچی نگفت
بعدم گفتم شبدون به خیر من رفتم بخوابم صبح موقعی که بیدار شدم به نظرم رسید که من موقعیتی درست کنم که اون پشیمون بشه از کرده خودش و خودش برگرده جالب میشه حالا میخواهم این کار رو بکنم دوستان یاری برسونید این مورد رو تجربه ندارم بلد نیستم
اینایی که میرید نمایشگاه مخ میزنید بهتون همین جا میگم ازتون متنفرم![]()
من نمیدونم چرا بعضی پسر ها و دختر ها برای خودشون هم غرور دارند هم با خودشون هم تعارف دارند
اولا معلومه که شما از طرف خیلی خیلی خوشت امده.که میخوای هر جوری شده برگرده پیش شما.و نه تنها از اونیس که به قول شما مخ زده که از همه ی کسانی که توی نمایشگاه مخ میزنند متنفر شدی....
برادر من غرور و تعارف رو بذار کنار.
شما اون موقع که فرصت داشتی و طرف پیشت بود بهش نگفتی علاقه داری.
نکته ی جالبش هم اینجاست.بعضی ها دوست معمولی اند.بعضی ها مثل خواهر برادرند.بعضی ها فقط یه دوست صمیمی ساده اند.ولی اگر یکی از طرفین همین رابطه ی مثلا ساده رو قطع کنه طرف مقابل کلی ناراحت میشه و میخواد هر جور شده طرف برگرده و...
به نظر من نمیشه شما هم غرورت رو داشته باشی هم طرفت رو
یا قید غرور رو بزن و برو بهش بگو عاغا من ازت خوشم اومده.دلم نمیخواد با هیچ کسی دیگه دوست بشی
یا بیخیال دختره بشو.به قول معروف میگن کسی رو که دوست داری رهاش کن بره.اگر برگشت مال توئه.اگر برنگشت از اول هم مال تو نبوده
سلامت باشید
مگه کفتره بگم ولش کن بره اگر برگشت مال منه
همین الانم این قدرت رو دارم که به پسره که باهاش دوست شده میدون ندم اصلا به هر حال من فقط به ۶ ماه هم نگاه کنم من از اون کلی جلو ترم
دختره فامیل نزدیکه میترسم بهش بگم و از اون جایی هم که بهم گفته که تو یه دوست عادی و یا یه چیزی تو این مایه ها هستی با استفاده از تاریخچه گذشته همون طرف میدونم احتمال این که کاملا ازم دور بشه و ... خیلی خیلی زیاده برای همین من پیشنهاد ندادم و مشکل بعدی اینه که یه دوگانگی وجود داره یه نقطه امید و یه مشکل بزرگ همین دیشب گفتم امیدوارم تو اون ناحیه ای که رفتی بچه های ما نیومده باشن سراغت چون واقعا عوضی هستن گفت نه سن شما کمه برای من(اعتراف میکنم طرف ۴ سال بزرگ تره) گفتم به هر حال معلوم میشه و ادامه ندادیم و تقریبا یه ۲-۳ روز پیش یه بار بحثمون شد سر سن اون گفت من مشکلی ندارم من بزرگ تر باشم[emoji52] و بحث سر این بود که من میگفتم بیشتر از ۵ سال نباشه اون میگفت که نه مهم نیست حتی اگر بیشتر از ۵ سال باشه (الان من کدوم رو باید قبول کنم؟[emoji15] )
مشکل دیگه این طور که من فهمیدم اون از همون اول که طرف رو میبینه براش نقش تعیین میکنه که الان این چیه دوست پسره یا نه معمولیه یا هر چیزی انگار شانس انتخاب برای خود طرف نمیده که خودش انتخاب کنه
خلاصه که الان به اینا دارم فکر میکنم و نمیدونم باید چیکار کنم واقعا گیر کردم تنها چیزی که به فکرم میرسه اینه که خودم خراب کاری کنم
دیشب واقعا داغون بودم شامی که خوردم هنوز هضم نشده حالمم خوب نیست اینم این شکلی شد خلاصه که من فعلا هنگم
قاعده ای بین مردم رایج است همیشه میگویند ان که معروف تر است بهتر است ان که طرفدار دارد بهتر است
اما شاید اشتباه میکنند بهترین در جای دیگر و چیز دیگر است بهترین را شما انتخاب میکنید
ممنون. ولی اگه خود طرف بگه که دیگری سلام میرسونه از پشت تلفن . این منظورم هست . جواب باید چی گفت .
به نظرم همون بازم جواب میده
قاعده ای بین مردم رایج است همیشه میگویند ان که معروف تر است بهتر است ان که طرفدار دارد بهتر است
اما شاید اشتباه میکنند بهترین در جای دیگر و چیز دیگر است بهترین را شما انتخاب میکنید
اینجوری هم میشه!:
ممنون،شما هم سلام برسونید
Sent from my C5303 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)