تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 337 از 555 اولاول ... 237287327333334335336337338339340341347387437 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,361 به 3,370 از 5541

نام تاپيک: I9100 Galaxy S II » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android و پردازشگر ا Dual Core ا

داره خودمونی میشه soheiloooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

آقا وحید خیلی باحال و تودل برویی...!!!!
    معلومه اصلا دنیا عین خیالت نیستا...!!!
    به شخصه خیلی با عکس و امضات حال کردم....!!!

عکس آواتارت که معرکه هستش....
    داداش چش مایی....
    وودافون که لاکه؟بحث سره گوشیهای آنلاکه

2. این کاربر از soheiloooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Bahman.M86's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    In Your Heart

پيش فرض

بهمن جان این مشکلات مختلف گوشی همچنان منو به Sony Ericsoon Xperia Arc نزدیک تر میکنه آخه هرروز یه مشکل جدید....
    دوستان شما فرمودید که این گوشی مشکلات زیر رو داره وقبل ازخریدباید تست کنین:
    1-زردی روی صفحه وهاله های مختلف.
    2- مشکل دوربین در پسزمینه سفید.
    3-پیکسل سوخته روی صفحه.
    4-لکه های بسیار کوچیک روی صفحه به رنگ زرد
    اصلاًبقیه مشکلات برای من مهم نیست مثل داغ کردنو شارژشو و...
    من کلاًیه جور آدمیم که بهترین چیزم شاید راضیم نکنه...
    ولی بچه مایه دارم نیستم روزی یه گوشی بخرم.
    خب خودتون ببینینن دیگه این گوشی من واقعاًنیدونم چیش ازیه لپ تاپ کمتره؟
    ماشا...خودش یه لپ تاپه خودتون گفتین که کابلHDMIمیخوره خودتون گفتین که کیبوردو فلش و....رو میشه بهش وصل کردخب16گیگابایت حافظه هم داره یه32گیگ میندازی تندگشمیشه48گیگ باکم کردن بافررم ها میشه45گیگ درست خب دیگه یه لپ تاپه دیگه.....
    من X6نوکیا داشتم یه زمینه ای برام پیش اومد که بایه قیمت باور نکردنی بفروشمش منم سریع فروختم چون اصلاًنمیشد باهاش کار کرد هنگ بازار بود حالا کلی تحقیق کردم راجع به این گوشی کلی ویدیو دیدم دررابطش کلی پرسو جو کردم دریروزم میخواستم بگیرم نزدیک یه ماهه دارم روش تحقیق میکنم وقتی خواستم بگیرم این چهار تا موردسد راهم شد.
    خب حالا واسه یکی که ازSymbian اومده به این Android اونم باقیمت800تومن خب میخواد یه چیزی100%ok بخره که یه چند سالی راحت باشه.
    ببین علی آقا اگه با این دید میخوای این گوشی رو بخری واقعا میتونی 700وخورده ای که میخوای پول این گوشی رو بدی یه لپ تاپ خوب بخری...
    حالا شاید بگی که شما خودت خریدی و از ذوق و شوق افتادی که این حرفهارو میزنی ولی جدی میگم من اصلا و ابدا با HTC حال نمیکردم... از واسط کاربری اندروید Arc (فکرکنم اسمش TimeScape بود) حالم به هم میخورد و نوکیا رو که دیگه خدابیامرزتش(N8 رو نو خریدم ولی ظرف کمتر از یک ساعت دلمو زد و همون روز با 150 ضرر فروختم!) و مدلهای آندرویدی سامسونگ هم هرکدوم ایرادهایی داشتند که نتونستم باهاشون کنار بیام(i9001 فلاش نداشت و Galaxy Ace صفحه اس LCD بود و فیلمبرداریش QVGA !!! و گوشی های سری Wave هم که با اون سیستم عامل مذخرف و محدود بادا واسه ی خودشون سرطانی بودند) و چاره ای نداشتم بجز Galaxy S II...
    خلاصه اینکه ان شاا... میخری و خودت متوجه میشی...این گوشی همچین آش دهن سوزی نیست که بخوای اینهمه درمورد خریدنش و ایرادات احتمالیش نگرانی بخرج بدی....
    اگه میتونی با Arc کنار بیای ( اینطوری که از فهوای کلامت معلومه بدت هم نمیاد) برو و یه Arc بگیر...شاید هم کلاس با GS II نباشه ولی در حد خودش گوشی قابل اعتناییه...حدود 300ای هم که میمونه برات بعدا یه چیزی هم بزار روش و یک لپ تاپ مناسب بخر...

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

سلام بچه ها این روزا مریضم که نمیام
    التماس دعا...
    راستی اون عکس لکه خاکستری که یکی از بچه های فروم گذاشته بود رو هم تو اون پست نکات قبل از خرید گذاشتم واسه دوستان

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. 2 کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hossein-sam81's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بهمن جان این مشکلات مختلف گوشی همچنان منو به Sony Ericsoon Xperia Arc نزدیک تر میکنه آخه هرروز یه مشکل جدید....
    دوستان شما فرمودید که این گوشی مشکلات زیر رو داره وقبل ازخریدباید تست کنین:
    1-زردی روی صفحه وهاله های مختلف.
    2- مشکل دوربین در پسزمینه سفید.
    3-پیکسل سوخته روی صفحه.
    4-لکه های بسیار کوچیک روی صفحه به رنگ زرد
    اصلاًبقیه مشکلات برای من مهم نیست مثل داغ کردنو شارژشو و...
    من کلاًیه جور آدمیم که بهترین چیزم شاید راضیم نکنه...
    ولی بچه مایه دارم نیستم روزی یه گوشی بخرم.
    خب خودتون ببینینن دیگه این گوشی من واقعاًنیدونم چیش ازیه لپ تاپ کمتره؟
    ماشا...خودش یه لپ تاپه خودتون گفتین که کابلHDMIمیخوره خودتون گفتین که کیبوردو فلش و....رو میشه بهش وصل کردخب16گیگابایت حافظه هم داره یه32گیگ میندازی تندگشمیشه48گیگ باکم کردن بافررم ها میشه45گیگ درست خب دیگه یه لپ تاپه دیگه.....
    من X6نوکیا داشتم یه زمینه ای برام پیش اومد که بایه قیمت باور نکردنی بفروشمش منم سریع فروختم چون اصلاًنمیشد باهاش کار کرد هنگ بازار بود حالا کلی تحقیق کردم راجع به این گوشی کلی ویدیو دیدم دررابطش کلی پرسو جو کردم دریروزم میخواستم بگیرم نزدیک یه ماهه دارم روش تحقیق میکنم وقتی خواستم بگیرم این چهار تا موردسد راهم شد.
    خب حالا واسه یکی که ازSymbian اومده به این Android اونم باقیمت800تومن خب میخواد یه چیزی100%ok بخره که یه چند سالی راحت باشه.
    خب حالا ماکه خوب بلد نیستیم این مشکلاتو ببینم وجود داره یانه باید چیکار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    برادر عزيز گزينه 1 و 4 شما يك مشكله 2 تا مشكل نيست
    مشكل دوربين نرم افزاري سخت افزاري نيست
    پيكسل سوخته مربوط به همه گوشيها هست نه مختص گلكسي2
    عزيز داغ كردن مربوط به رامهاي قديمي هست و رام هاي جديد اين مشكل رو نداره
    در مورد نگه داشتن شارژ يگه گوشي با مانيتور 4.3 و اين همه امكانات و كارايي دوست داري مثل 1100 برات شارژ نگه داره قطعا اونجوري نيست من خودم هروروز كلي استفاده از واي فاي و كاراي ديگه دارم تا شب حدود30 درصد شارژ ميمنوه وهر شب شارژش ميكنم
    اين همه امكانات دل شمارو ميزنه واقعا
    قابليت موس كيبورد وهارد اكسترنال فلش و HDMI ديگه چي ميخواين
    البته اگر دوست دارين برين ارك بخريد تا حسرت گلكسي رو بخورين
    اين گوشي از نظر من هيچ كم و كاستي نداره و همچيش كامله
    زردي صفحه هم خيلي كم تو گوشيها يافت ميشه و اصلا توي ديد مانيتور هيچ تاثيري نداره

7. 2 کاربر از hossein-sam81 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بهمن این نکته ای که گفتی دقیقا چی میشه گوشی؟؟؟ واسه بعضی ها مثل من خیلی مهمه ولی : دی چون من آخرای شب توی تخت نور صفحه رو 0 میکنم (چراغ ها همه خاموش : دی) و فیلم میبینم (99% فیلم هام هم فضاشون کلا تاریکه)...

سوالی که هنوز باقیه اینه که چرا سامی قبل از ارائه محصولش یه کم صفحه نمایش رو تست نکرده؟؟؟ به هر کی میگم برو GS2 بخر (جماعت بیسواد هاا : دی) میگه صفحش زرده چرته :-دبلیو

اگه نباشه جاش خالی می مونه saver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    سرزمین شیاطین

پيش فرض

بهمن این نکته ای که گفتی دقیقا چی میشه گوشی؟؟؟ واسه بعضی ها مثل من خیلی مهمه ولی : دی چون من آخرای شب توی تخت نور صفحه رو 0 میکنم (چراغ ها همه خاموش : دی) و فیلم میبینم (99% فیلم هام هم فضاشون کلا تاریکه)...

سوالی که هنوز باقیه اینه که چرا سامی قبل از ارائه محصولش یه کم صفحه نمایش رو تست نکرده؟؟؟ به هر کی میگم برو GS2 بخر (جماعت بیسواد هاا : دی) میگه صفحش زرده چرته :-دبلیو
    منم مثل شما به همه این چیزها حساسم در ضمن بگم که x10 سنسور تنظیم نور داره چون قبلا پرسیده بودی

تو هم مثل من وسواس داری من خودم توی سه مدل گوشی موندم
    galaxy s2 امکانات انتقال فایل به گوشیهای دیگر با wifi direct قابلیت usb on the go دو هسته ای
    atrix دو هسته ای رزولوشن qhd قفل finger touch
    arc s تک هسته ای اورکلاک قابلیت usb on the go

وقتی نگاه کنی میبین امکانات s2 یه سر و گردن از همه بالاتره
    ولی من به شخصه تا پایان سال میلادی صبر میکنم تا هم iphone 5 بیاد هم ببینم دعواهای دادگاهی بین این شرکتها به کجا میرسه

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا من دوتا لپ تاپ دارم مدل لامبورگینی12اینچی ایسوس ومدل j73jh-usb3دیگه لپ تاپ میخوام چیکار من خودم بازار رضا کار میکنم اینا همش حالیمه منتاها حرف من همنیه که تو پرو فایلتون گفتم....:دئ
    اصلاًابداًدنبال لپ تاپ نیستم دوتاسیستمpc داریم ودوتا لپ تاپ دیگه بسه نوبت گوشیه منم عمراًبخرم چون مشکلاتشو تو دست ندیدم همش عکسه تجربه هم ندارم مگه اینکه بایکی ازدوستان گالاکسی 2داربرم خرید!

---------- Post added at 02:51 PM ---------- Previous post was at 02:49 PM ----------

آقا ماآخر نگرفتیم کدوم تو ایرانه؟
    بزرگه بهتره یاکوچیکه؟

---------- Post added at 02:53 PM ---------- Previous post was at 02:51 PM ----------

آقا من دوتا لپ تاپ دارم مدل لامبورگینی12اینچی ایسوس ومدل j73jh-usb3دیگه لپ تاپ میخوام چیکار من خودم بازار رضا کار میکنم اینا همش حالیمه منتاها حرف من همنیه که تو پرو فایلتون گفتم....:دئ
    اصلاًابداًدنبال لپ تاپ نیستم دوتاسیستمpc داریم ودوتا لپ تاپ دیگه بسه نوبت گوشیه منم عمراًبخرم چون مشکلاتشو تو دست ندیدم همش عکسه تجربه هم ندارم مگه اینکه بایکی ازدوستان گالاکسی 2داربرم خرید!

---------- Post added at 02:51 PM ---------- Previous post was at 02:49 PM ----------

آقا ماآخر نگرفتیم کدوم تو ایرانه؟
    بزرگه بهتره یاکوچیکه؟
    برادر عزيز گزينه 1 و 4 شما يك مشكله 2 تا مشكل نيست
    مشكل دوربين نرم افزاري سخت افزاري نيست
    پيكسل سوخته مربوط به همه گوشيها هست نه مختص گلكسي2
    عزيز داغ كردن مربوط به رامهاي قديمي هست و رام هاي جديد اين مشكل رو نداره
    در مورد نگه داشتن شارژ يگه گوشي با مانيتور 4.3 و اين همه امكانات و كارايي دوست داري مثل 1100 برات شارژ نگه داره قطعا اونجوري نيست من خودم هروروز كلي استفاده از واي فاي و كاراي ديگه دارم تا شب حدود30 درصد شارژ ميمنوه وهر شب شارژش ميكنم
    اين همه امكانات دل شمارو ميزنه واقعا
    البته اگر دوست دارين برين ارك بخريد تا حسرت گلكسي رو بخورين
    اين گوشي از نظر من هيچ كم و كاستي نداره و همچيش كامله
    زردي صفحه هم خيلي كم تو گوشيها يافت ميشه و اصلا توي ديد مانيتور هيچ تاثيري نداره
    ببین عزیز من انتخابمو کردم مشکل موقع خریده خب مشکلم اینه که متاسفانه موقع خرید نمیتونم این مشکلاتو ببینم چون تجربه آندرویید رو متاسفانه ندارم....

---------- Post added at 02:57 PM ---------- Previous post was at 02:53 PM ----------

اگه میتونی با Arc کنار بیای ( اینطوری که از فهوای کلامت معلومه بدت هم نمیاد) برو و یه Arc بگیر...شاید هم کلاس با GS II نباشه ولی در حد خودش گوشی قابل اعتناییه...حدود 300ای هم که میمونه برات بعدا یه چیزی هم بزار روش و یک لپ تاپ مناسب بخر...
    نه باآرک نمیتونم کنار بیام خیلی دیگه مجبور شدم آرک میگیرم من10روز دیگه مطمئن باش این گوشی رو میگیرم ولی با یکی باید برم که منو ازاین سدهای لعنتی زردی صفحه وتست های سخت افزاری و...رد کنه همین فهمیدم منظورم خیلی سخته.....
    من بجزاین گوشی باهیچی نمیتونمکنار بیام....

---------- Post added at 02:57 PM ---------- Previous post was at 02:57 PM ----------

دوست عزیز شما عکسی از کابلی که میگین فلش میخوره دارین من هرچی گشتم پیدا نکردم....

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

ﺟﻌﺒﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﻮﭼﯿﮏ ﻣﻌﻤﻮﻻ ﺳﻔﺎﺭﺵ ﺍﺭﻭ~ﺍ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﻭﻟﯽ ﺍﻟﺰﺍﻣﺎ ﮐﺮﻩ ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺴﺘﻦ ﻭﻟﯽ ﺟﻌﺒﻪ ﻫﺎﯼ ﺑﺰﺭﮒ ﺍﮐﺜﺮﺍ ﺳﻔﺎﺭﺵ ﺧﺎﻭﺭﻣﯿﺎﻧﻪ ﻣﯿﺎﻧﻪ ﻫﺴﺘﻨﺪ.
    ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺩﺭ ﻫﻤﻪ ﻣﻮﺍﺭﺩ ﺻﺪﻕ ﻧﻤﯽ‌ﮐﻨﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﭼﯿﺰﯼ ﮐﻪ ﻣﯽ ﺗﻮﻧﻢ ﺑﮕﻢ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﭼﺎ~ﺧﻮ ﺩ ~ﮎ ﻫﺎﯼ ﮐﻮﭼﯿﮏ ~ﺍﯾﯿﻦ ﺗﺮ ﺍﺯ ~ﮎ ﻫﺎﯼ ﺑﺰﺭﮒ ﻫﺴﺘﻦ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺧﻮﺩ ﺟﻌﺒﻪ ﻣﯽ‌ﮔﻢ ﻭﻟﯽ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﮔﻮﺷﯽ ﻓﺮﻗﯽ ﻧﺪﺍﺭﻩ
    Last edited by PersiAndroid; 12-09-2011 at 14:13.

12. این کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hossein-sam81's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببین عزیز من انتخابمو کردم مشکل موقع خریده خب مشکلم اینه که متاسفانه موقع خرید نمیتونم این مشکلاتو ببینم چون تجربه آندرویید رو متاسفانه ندارم....

باور كن اصلا موضوع مهمي نيست زردي صفحه اگه واقعاً دقت كني نور صفحه رو پايين بياري از زاويه خاصي نگاه كني معلوم ميشه
    ولي توي كيفيت تصوير هيچ تاثيري نداره حتي تو بازي ها و فيلمها برو دلو بزن به دريا و بخرش غصه هيچي رو نخور اگر هم داشت كه فداي سرت اگر هم نداشت چه بهتر اگر زردي داشت اينقدر امكانات داره كه اصلا يادت نميموه زردي صفحه رو

در مورد كابلش
    يه كابل مخصوص نوكيا N8 بگير بغلشو سوهان بزن به گالكسي ميخوره توپست هاي قبلي بچه ها عكسشو گذاشتن كاري نداره با 8 تومن رديف ميشه

داره خودمونی میشه Bahman.M86's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    In Your Heart

پيش فرض

پارسا جان اگه نوع مصرفت اینه برو حالشو ببر... چون من خودمو کشتم نه توی موزیک پلیر ، نه توی فیلم نگاه کردن ، نه توی بازی اصلا و ابدا خودشو نشون نمیده...!!
    فقط و فقط در برخی زمینه های خاص (مثلا در پایین لیست آلارم ها در اون قسمت قهوه ای تیره...خودشو نشون میده تازه اگه گوشیت مشکل داشته باشه)
    وجالب اینه که هرجاخودش رو نشون داد حتی با کمترین نوری که به صفحه بتابه مثلا حتی با نور ساعت مچی!! ناپدید میشه... هم حرصم میگیره هم خندم میگیره...!!! احساس میکنم یکی جلوم زبون درازی میکنه و شکلک درمیاره و تا میخام بگیرمش فرار میکنه...!!! خواستم ازش عکس بگیرم نشد!

اگه از این بابت نگرانی خیالت تخته تخت ، توی فیلم خودشو نشون نمیده ، من که نتونستم توی فیلم ببینم...

درمورد جماعت بی سواد هم که خودت داری میگی بی سواد...!!! بی سواد چه میفهمه رم DDR3 چیه...! بیسواد چه میفهمه DUAL CORE چیه...! بی سواد چه میفهمه FULL HD چیه...! ولشون کن بابا !!!خلایق هرچه لایق...
    این زردی نامحسوسی هم که توی گوشیمه در روز و بیرون از خونه اصلا وجود نداره و در شب هم اینقدر سرم گرم بازی و فیلم دیدن باهاش میشه که یادم میره برم توی NOTIFICATION AREA و داغ دلمو تازه کنم...!!

Last edited by Bahman.M86; 12-09-2011 at 15:00.

15. این کاربر از Bahman.M86 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •