سلام دوستا ن
یکی گرفتم به نظر گوشی خوبی میاد اما همانطور که دوستان گفتند باطری زود خالی مبشه
سلام دوستا ن
یکی گرفتم به نظر گوشی خوبی میاد اما همانطور که دوستان گفتند باطری زود خالی مبشه
Last edited by feraidoon2000; 09-01-2012 at 10:12.
سلام
شما با ورود به منو اصلی و پیدا کردن ایکون ها یا همان برنامه مورد نظر و دلخواهتون با drag& drop کردن (یعنی با انگشتتون نگه میدارید و میذارید در گوشه دلخواتون) به آسانی میتونید هر برنامه ای رو که مد نظرتونه و کاربری زیادی داره به 4 گوشه برده و برای حذف با نگه داشتن آیکونی از چهار گوشه یه سط در پایین وسط ظاهر میشه که باز هم با drag &drop به سمت سطل اون ایکن حذف میشود.
Last edited by AMIRHJ; 08-01-2012 at 17:46.
سلام دوستان من میخواستم این گوشیو واسه خونه بخرم خواستم بدونم نکته ای واسه خرید هست؟
اینکه ساخت کجا باشه یا هر مشکلی که باید چک بشه و قیمت این روزاش چنده؟؟
نکته ی خاصی برای خریدش نیست فقط محتویات بستش به شانسه تو بعضیش قاب اضافه و محافظ صفحه داره که روی جعبش قاب اضافه رو نوشته بارنگ
قیمتشم با این وضع $ بالای 200 هست.
البته من دیگه بعنوان گوشی اندرویدی بروز اینو توصیه نمیکنم بهتره یه مدلی مثل اکسپریا مینی بگیرید - وگرنه اگر فقط قیمت پایین مدنظرتونه بهترین انتخاب x8 هست
Last edited by nihilnigritude; 08-01-2012 at 23:12.
ممنون و متشکر راهنمایی کردید
کاملا درست گفتید مشکلم حل شد
سلام
اقا GingerXperiaV21b رو چجوری نصب کنم ؟وقتی از زیپ در میارم 2 تا فایل داره به اسم META-INF و systemقبلا که GingerXperia.Odex.updateV15 نصب کرده بودم فایلهاش فرق داشت
اینا بود cache data nandroid.md5 system .یه کمکی بکنید من اینو نصب بکنم
![]()
مرسی
سلام
من شاید بخوام این گوشی را به یه آشنا پیشنهاد بدم
فقط میخواستم بدونم رام بدون عیب از جینجربرد براش هست؟
باید از طریق رکاوری نصب بشهسلام
اقا GingerXperiaV21b رو چجوری نصب کنم ؟وقتی از زیپ در میارم 2 تا فایل داره به اسم META-INF و system قبلا که GingerXperia.Odex.updateV15 نصب کرده بودم فایلهاش فرق داشت اینا بود cache data nandroid.md5 system .یه کمکی بکنید من اینو نصب بکنم
مرسی
من خودم این گوشیو دارمسلام
من شاید بخوام این گوشی را به یه آشنا پیشنهاد بدم
فقط میخواستم بدونم رام بدون عیب از جینجربرد براش هست؟
الان دیگه پیشنهاد نمیشه
رام رسمی فقط 2.1 هست
2.3 غیر رسمی زیاده
ولی هیچی رام رسمی نمیشه
دوستان کسی از برنامه اس ام اس مجانی استفاده میکنه واسه من دیگه کار نمیکنه
سلام دوست من 30000318 این برنامه ی اس ام اس مجانی دیگه چیه میشه لینک برنامه و یه توضیح از چگونگی کار با برنامه برا ما هم بزاری؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)