تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 337 از 1185 اولاول ... 237287327333334335336337338339340341347387437837 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,361 به 3,370 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminjigar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

بنا به درخواست دوست گلم علی آقا عکس ادکلن هامو اینجا میزارم
    خیلی هاشون رو اکثر دوستان باشون آشنایی دارن. ولی هر کدوم رو خواستید بگید تا در موردش توضیح بدم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دیشب اینجا چه خبر بوده.... از ساعتای 7 بعدازظهر که من سر زدم تا ساعتای 2:30 بامداد امروز این تاپیک

4 صفحه کانتر انداخته... خیلی جالب بود.

خب جناب فرید آقا به عنوان یک کسی که کلکسیون داره نظرت رو درباره وان میلیون بگو؟ (تو یکی دو جمله تشریح کنی خوبه واسه من)

بین اونایی که تا الان تست کردی یا داری بگو بهترین عطر مخصوص استفاده روزانه تو زمستون و تابستون رو چی می دونی؟

بهترین عطر مخصوص مجالس تو زمستون یا تابستون رو چی می دونی به نظرت؟ (اگه لازم می دونی یه توضیحی هم بدی بد نیست.)

واسه هر کدوم بیشتر از یک مورد نگو... (
    Last edited by aminjigar; 14-01-2012 at 09:56.

2. 5 کاربر از aminjigar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

حالا چرا این دو تا؟؟

تاباروم بوی خوبی داره و البته اریجینال سانتال هم یه عطر شیک هستش ولی من به شما عطرهای دیگه رو توصیه میکنم...
    اگر دنیال عطر چوب صندل خوب هستید به ایگویست شنل فکر کنید...به نظر من بهتر از سانتال هستش...ایگویست به نظر من بهترین کار شنل هستش...
    و البته اگر میخواهید مدرن هم باشه پلاتینیوم ایگویست رو هم تست کنید...

تاباروم رو تست نکردم ولی تعریفش رو شنیدم...البته عطرهای معروف تر و بهتری (هرچند کاملا بحث سلیقه ای هست) کرید داره...
    باید مشخص بکنید چی میخواهید از عطر تا بهتون بشه پیشنهاد داد...اکثر کارهای کرید خوب و دوست داشتنی هستند ولی بعضی هاشون شاهکارند مثل سیلور مانتین و آیریش تویید...و البته آونتوس...
    شما باتوجه به عطرهای مورد علاقه بنده ( تق هرمس- m7 - د وان - پیور هاوانا - بیژن - زینو - لالیک) از بین عطرهای کرید که تو ایران پیدا بشه کدوم رو پیشنهاد میدین.

4. 3 کاربر از saeed_goodboy63 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

شما باتوجه به عطرهای مورد علاقه بنده ( تق هرمس- m7 - د وان - پیور هاوانا - بیژن - زینو - لالیک) از بین عطرهای کرید که تو ایران پیدا بشه کدوم رو پیشنهاد میدین.
    البته دامنه سلیقه شما بزرگ هست...ولی با توجه به اینکه اکثر عطرهایی که دوست داشتید اسپایسی بوده اند به شما ویرجین ایسلند واتر رو توصیه میکنم...یه عطر اسپایسی با نوت های تند و جالب و بیس شیرین و نارگیلی...
    اکثر کارهای معروف کرید نوت میوه دارند که خیلی هم جالب هستش ولی عطرهای مورد علاقه شما بجز هرمس باقی به اون صورت مرکبات هم توشون نیست چه برسه میوه...
    اگر تونستید آونتوس رو گیر بیارید هم خوبه مخصوصا بچ نامبر هایی که بوی تیره تر دارند و بوی آناناس کمتر توشون مشهوده...
    با توجه به سلیقه شما خصوصا پیور هاوانا اگر کمی روی پولتون بذارید و یک توباکو وانیل از تام فورد بخرید فکر کنم بهتر باشه...و البته بلک ارکید هم احتمال زیاد مورد پسند شما خواهد بود...
    عطرهایی از کرید مثل رویال عود و سلکشن و .....هستند ولی خوب اونها خیلی گرون تر میشند و به نظرم با پول اونها همون عطرهای تام فورد بهتر هست برای شما...

6. 4 کاربر از mhek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اونی که من تست کردم بالکل فرق داشت.درش هم فرق داشت

راست میگی.چند بار دیور هوم اینتس هم تست کردم همچین حسی بهم داد ولی یبارش به شدت بهم حال داد.

به غیر سلیقه به نظرم زمان و مکان و حال خوده آدم هم خیلی توش تاثیر داره.

مثلا یه کاری مثله اوپیون یا افیون به نظرم اگه حسش رو نداشته باشی خوشت نمیاد ولی اگه تو هوایه خنک

بزنی خیلی باحال میشه.

البته قبلا هم گفتم که تو این کارهایه ایو سن لورن یه نتی هست که تو اکثرشون حس میشه و مثله امضا

میمونه.نمیدونم چی هست ولی با بعضیاشون زیاد جالب در نیامده .

خودم عاشقه لهوم(زرد) هستم.ولی متاسفانه موندگاری نداره.

من آدمه پیچیده ای هستم ولی چیزایی که خیلی پیچیده هستن دوست ندارم.مگر اینکه لطافت داشته

باشن

اکثره اوقات علتی که من از یه ادکلن خوشم میاد یا از یکی بدم میاد میتونه اون حسه بویایی باشه که ممکنه یک نت رو قوی تر حس کنم و همون رو دوست داشته باشم یا نداشته باشم.شرایطه آب و هوایی خیلی ادکلن ها رو عوض

میکنه.مثلا یه ادکلنی مثله ck one رو من تو عید در اهواز میزدم اصلا موندگاری نداشت و اون بویی هم که همیشه حس میکردم هم نمیداد.بعد که اومدم اراک دیدم به حالته قبل برگشت.یعنی رطوبت میتونه تاثیر منفی داشته

باشه رو یه سری چیزها.بالعکسش هم هست البته.
    به نظر من هم شرایط آب و هوایی تاثیر گذاره. من خیلی کار های ysl رو دوست دارم و به همراه ralph lauren همیشه انتخاب اولم بودن. به نظر من این دوتا برند یه سبکی رو دنبال میکنن که همیشه محصولاتشون خاص خودشون هست. و از جمله برند هایی هستند که سبک کاریشون رو تغییر ندادن. آخرین ادکلنهاشون باز اینا رو شاید از اسب بندازه ولی از اصل نمیندازه. حتی کارای اسپرتشون هم باز کمی سر و سنگین هستند. خلاصه یه تریپه خاصی دارن

8. 4 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دیشب اینجا چه خبر بوده.... از ساعتای 7 بعدازظهر که من سر زدم تا ساعتای 2:30 بامداد امروز این تاپیک

4 صفحه کانتر انداخته... خیلی جالب بود.

خب جناب فرید آقا به عنوان یک کسی که کلکسیون داره نظرت رو درباره وان میلیون بگو؟ (تو یکی دو جمله تشریح کنی خوبه واسه من)

بین اونایی که تا الان تست کردی یا داری بگو بهترین عطر مخصوص استفاده روزانه تو زمستون و تابستون رو چی می دونی؟

بهترین عطر مخصوص مجالس تو زمستون یا تابستون رو چی می دونی به نظرت؟ (اگه لازم می دونی یه توضیحی هم بدی بد نیست.)

واسه هر کدوم بیشتر از یک مورد نگو... (
    دوست گرامی وان میلیون به نظر من گرم و شیرین هست و ماندگاری مناسبی هم داره. بوی با کلاسی داره ولی به نظر من با این قیمت گزینه های بهتری هم هست. دیگه بستگی به سلیقه داره.

عطر روزانه
    زمستون: ambre
    تابستون: polo sport & polo blue
    برای مهمانی و مجالس:
    زمستون: opium
    تابستان: safari
    Last edited by f.t.g; 14-01-2012 at 13:22.

10. 6 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

امروز یه سری از کاغذ تست هامو که 2 هفته پیش( بلکه بیشتر)تست گرفته بودم رو داشتم بو میکردم.

M7 و آنجل a*man و یه مدل ferre هنوز ته بویی داشتن

12. 5 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

امروز یه سری از کاغذ تست هامو که 2 هفته پیش( بلکه بیشتر)تست گرفته بودم رو داشتم بو میکردم.

M7 و آنجل a*man و یه مدل ferre هنوز ته بویی داشتن
    اره m7 ماندگاری و پخش بوی بالایی داره و البته بعد از آرامیس

14. 2 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminjigar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

اگر میتونستید بگید از چه گرو بویایی و چه عناصری خوشتون میاد بهتر میشه نظر داد
    آقا ممنون... حقیقت من واسه مشاوره واسه خودم که نمی خواستم، می خواستم با حدود سلیقه شما آشناتر بشم؛ اما Polo ها رو حتما تست خواهم کرد...

16. 3 کاربر از aminjigar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

آقا ممنون... حقیقت من واسه مشاوره واسه خودم که نمی خواستم، می خواستم با حدود سلیقه شما آشناتر بشم؛ اما Polo ها رو حتما تست خواهم کرد...
    ببخشید من اشتباه متوجه شده بودم. پست قبلی رو اصلاح کردم

18. 2 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

کسی اوپیوم مردونه با غلظت پرفیوم رو جایی ندیده. قابش هم سورمه ایی هست. چند ساله دنبالش هستم. خیلی برام مهمه

20. 2 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •