تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 337 از 4105 اولاول ... 2372873273333343353363373383393403413473874378371337 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,361 به 3,370 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من 01 ارتشم گروهان افتادم 531 چطوره ؟
    خدا وکیلی ادم های خیلی با شعوری بودند کلا با اون چیزی که گفته بودند فرق می کرد . کسایی که تو 531 قراره اموزش بدن هم فکر کنم دیدیم . ادمای با شعوری بودند . امیدوارم رفتارشون تغییر نکنه . اگر 9 ام و10 ام هم که تعطیله مرخصی بدن باید دستشون رو طلا گرفت !
    راستی من بردم لباس ها رو اندازه و گتر و همه کار کرد فقط این نوار قرمزه رو گفته بودند کنار شلوار بزنید بردم امام حسین یارو خیاطه گرفت جیب کنارو کند ! گفت برای همه این کارو میکنه چون جیب که بره زیر نوار قرمز قابل استفاده نیست ! امیدوارم به خاطر این مورد گیر ندن چون واقعا تو این مورد مقصر نبودم ! یارو یک دفعه کند !

کسی از بچه ها 531 هست ؟

1-در شمال جنوب دیگه چیه ؟
    من از دری که تو سراه تختی بود رفتم تو(همونی که میایی بیرون کن روبروش اون پل هوایی است(دست راست وقتی از در میای بیرون !!!)) مگه از کجا باید بریم دفعه بعد ؟
    ؟

ممنون از همه
    Last edited by asemuna; 24-06-2011 at 10:26.

پروفشنال هشت بهشت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

شاید بشه گفت حسن آباد!!! متروی حسن آباد که پیاده بشی به سمت میدون حر بری کلی مغازه هست برای اینجور کارا!!

دیگه تو اموزشی بهتر از 01 هم مگه داریم؟؟؟
    من 01 ارتشم گروهان افتادم 531 چطوره ؟
    خدا وکیلی ادم های خیلی با شعوری بودند کلا با اون چیزی که گفته بودند فرق می کرد . کسایی که تو 531 قراره اموزش بدن هم فکر کنم دیدیم . ادمای با شعوری بودند . امیدوارم رفتارشون تغییر نکنه . اگر 9 ام و10 ام هم که تعطیله مرخصی بدن باید دستشون رو طلا گرفت !
    راستی من بردم لباس ها رو اندازه و گتر و همه کار کرد فقط این نوار قرمزه رو گفته بودند کنار شلوار بزنید بردم امام حسین یارو خیاطه گرفت جیب کنارو کند ! گفت برای همه این کارو میکنه چون جیب که بره زیر نوار قرمز قابل استفاده نیست ! امیدوارم به خاطر این مورد گیر ندن چون واقعا تو این مورد مقصر نبودم ! یارو یک دفعه کند !

کسی از بچه ها 531 هست ؟

1-در شمال جنوب دیگه چیه ؟
    من از دری که تو سراه تختی بود رفتم تو(همونی که میایی بیرون کن روبروش اون پل هوایی است(دست راست وقتی از در میای بیرون !!!)) مگه از کجا باید بریم دفعه بعد ؟
    ؟

ممنون از همه
    شما ها افتادین هنگ 1 و بهتون تبریک میگم .
    توی هتل 01 ، هنگ 1 هتله .

-
    01 دوتا درب داره . شمال و جنوب .
    درب جنوب از ساعت 4:30 صبح تا 6 صبح برای ورود بازه . بعدش از درب شمال باید تردد کنید تا ساعت 4 عصر . از 4 عصر تا 10 شب دوباره درب جنوب .

=

چرا رفتی جیبت رو کندی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    جیب کناری اینقده به درد میخوره که نگوووو
    عجب خری بوده خیاطه
    لازم نیست که نوار بیاد روی جیب . از زیر جیبی که دست میکنی توش تا بالای جیب کناری و از زیر جیب کناری تا دم پاچه شلوار

گیر که نمیدن اما حیف اون شلوار

3. 2 کاربر از هشت بهشت بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

شرمنده
    خیاطه خودش کند !
    دری که من ازش امدم بیرون ورفتم تو وقتی میامدم بیرون دست راستش یک پل هوایی بود نمی دونم شمالیه یا جنوبی ؟. حدود ساعت 3 و 4 بوده احتمالا پس در در شمال بوده حالا این دو تا در نزدیک هم هستند ؟ که اگه اشتباه رفتم 10 دقیقه ای برسم به اون یکی ؟
    جریان این حمومش چیه رسته می گن همش اب سرده ؟
    بعدشم ایا حمامش شلوغ میشه یا میشه رفت کی برم بهتره ؟

ممنون از همه

پروفشنال هشت بهشت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

شرمنده
    خیاطه خودش کند !
    دری که من ازش امدم بیرون ورفتم تو وقتی میامدم بیرون دست راستش یک پل هوایی بود نمی دونم شمالیه یا جنوبی ؟. حدود ساعت 3 و 4 بوده احتمالا پس در در شمال بوده حالا این دو تا در نزدیک هم هستند ؟ که اگه اشتباه رفتم 10 دقیقه ای برسم به اون یکی ؟
    جریان این حمومش چیه رسته می گن همش اب سرده ؟
    بعدشم ایا حمامش شلوغ میشه یا میشه رفت کی برم بهتره ؟

ممنون از همه
    اون در که پل هوایی نزدیکشه درب جنوبه .

توی خود پادگان از درب شمال تا جنوب تقریبا 5-6 دقیقه راهه
    از بیرون 10 - 15 دقیقه

هر یگانی برای خودش حمام داره . یه حمام مرکزی هم هست .
    حمام یگان رو اگه 10 - 12 نفر برن آبش سرد میشه . البته بستگی به موتورخونه یگان داره . بعضی یگانها آبش همیشه گرمه .

بعد از ساعت آموزش اگه حالش رو داشتی سریع برو حمام .
    آب داغه
    آخر شب حدود 8:30 - 9 هم خوبه

معمولا همیشه حمام شلوغه . به غیر از آخر شب

6. 2 کاربر از هشت بهشت بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    برای ما تا ساعت 7 روز 6م مرخصی دادن.
    بچه ها من یه جفت پوتین خودم خریده بودم که یه شماره تقریبا بزرگتر بود. الان پوتینی که اواز اونجا گرفتم فیت پامه. به نظرتون کدومو ببرم بهتره. تازه میخوام دو جفت جورابم بپوشم که پامو نزنه

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

اقا ممنون واقعا دارید اینجا شرمنده می کنید
    بازم
    یک سوال داشتم از ترمینال شرق چه جوری می تونم خودم رو برسونم به 01 ؟
    همین طور از ترمینال جنوب چطور میشه رفت . لطفا یه راه ارزونتر بگید . من مجبورم بعضی وقت ها از ترمینال جنوب برم بعضی وقت ها از شرق !
    دفعه اول
    ما 9 تا کچل وسرباز رو اقا نور پیاده کردند گفتند خودتوت بقیشو برید ! تا پیاده شدیم شخصیا ریختن 1500 گفتند بچه ها وحشت کردند ! پیاده رفتیم تا یه بریدگی فکر کنم جهاد از اونجا نفری 1000 گرفتند بردند تا در 01 . لطفا قیمت ها رو هم حدودی بزارید تا اونجا سر کیسه نشیم .

در ضمن رژه ها چه ساعته ؟

ممنون از همه
    Last edited by asemuna; 24-06-2011 at 11:54.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

بابا این جوادنیام عجب جای دورافتاده ایه ها. هتل پشت کوهه!
    فقط یه دست لباس دادن بهمون. من نمیدونم اگه قرار باشه بشوریمش تکلیف چیه!!!

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آقا شما میگفتین که حداقل 2-3 دست لباس با 2 تا پوتین میدن ؟! به ما یه دست لباس دادن که برای من تنگ بود ! کلاه هم ندادن ! پوتین هم تموم شده بود ! : ))
    سربازیه داریم ؟!

11. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

بابا این جوادنیام عجب جای دورافتاده ایه ها. هتل پشت کوهه!
    فقط یه دست لباس دادن بهمون. من نمیدونم اگه قرار باشه بشوریمش تکلیف چیه!!!
    سلام
    جیره ی سربازان امریه با عادی متفاوت هست
    +
    اینکه نصف کامنت هایی که بعضی دوستان میدن زمانی که شما خودتون در جو قرار بگیرین به خودتون پاسخش میرسه
    و در مورد سوال های پزشکی و .... هم بدونید کمیسیون پزشکی و نظام وظبفه پاسخ گوی بهتری ست تا دوستان سرباز .

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

آقا شما میگفتین که حداقل 2-3 دست لباس با 2 تا پوتین میدن ؟! به ما یه دست لباس دادن که برای من تنگ بود ! کلاه هم ندادن ! پوتین هم تموم شده بود ! : ))
    سربازیه داریم ؟!
    سلام
    شما اگه امریه نیستی باید طبق جیره ی مشخصی که هر سرباز داره به بخش ساتر مراجعه کنی و طلب حقت رو بکنی
    بدون کلاه نمیشه زیاد نترس لباس نظامی کامل نداشته باشی که نمیذارن اصلا خدمت کنی که حتی اگه مجبور باشی باید از جیب خودت بذاری بخری
    لباس هم سعی کن با کس دیگه عوض کنی وگرنه باید بسازی یا بدی برات گشاد کنند
    ====
    سربازی همینه دوستان لباس تنگ گشاد - پوتین و آبله زدن پا - خیس عرق شدن در تابستون و سرماخوردگی زمستون - نگهبانی و پاس بخشی و کم خوابی و .......
    دوران رو طی کنید مثلش توی زندگیتون تکرار نمیشه درسته برای خیلی ها علافی و بیکاری و بیگاری ست ولی تجربیاتی که از اون میتونید کسب کنید و محکم شدنتون بحثش جداست
    ==
    دوستان تهرانی وضع بسیار بهتری دارند اونایی که بهشون تا 18 اینا مرخصی دادند چون دیپلم یا پایین تر بودند و اونایی که فوق دیپلم به بالا بودند و گفتند برین 6 7 ام بیان واقعا شانس آوردند
    پادگان آموزشی باغرود که از بهترین پادگان های آموزشی سپاه توی کشور هست سرباز آموزشی رو به محض اینکه وارد پادگان شد و به گردان مربوطه فرستاد دیگه مرخصی دادن بهش که بره 7 8 ام بیاد اینا معنا نداره و از همون روز اول ( که برای ما اول ماه های زوج باشه ) کارهاش رو انجام میده و شروع کلاس ها .....
    پس جای این عزیزانی که این وضعیت رو دارند چی میگین ؟
    چون آموزشی شما با این وضع مرخصی که میدن یا روزهای اول گذاشتن برین خونه هاتون با توجه به مرخصی میان دوره اگه بهتون بدن 45 روز باشه سر جمع....
    ====
    آدم یاد خاطراتش میافته.....

14. 2 کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •