دوستان بنده روغن ها رو پس دادم.
دیگه پشت دستم رو داغ کنم روغن هیدرولیک واسکازین روغن موتور خارجی بریزم. پول بیشتر باید بدی دغدغه تقلبی بودن یا پر شدن در ایران یا هر جای دیگه با روغن نامعلوم هم داشته باشی. حداقل شرکتای ایرانول و بهران و پروفی و... هستن که روغن با استاندارد تایید شده بزنن. دیگه دور خارجی رو به کل خط کشیدم چون معمولا هم گرون هستن سودآوری بیشتری برای دلالان و تقلب کار ها داره.
راجع به تعویض روغن هیدرولیک و گیربکس:
دلیل اول که اگه واقعا حقیقت داشته باشه باید همون اول عوض کنی . اینه که امکان داره واسکازین خوب کارخونه نریخته باشه!! پس چطور راننده مطمئن باشه!
دلیل دوم اینه که هر چیزی تاریخ انقضا و فاسد شدن حین کارکرد داره. شاید عوضش نکنی موردی نداشته باشه اما تعویضش میتونه تاحدی به روانکاری عین روز اول کمک کنه.
بعضی هام دلیل میارن که بنز 15 سال پیش فلان کس داره روغن هیدرولیکش به عمر عوض نکرده و... بله شاید کارکرده باشه اما افت راندمان یا صدا الان تولید کنه .دلیل نمیشه. شما هر سیالی داری باید توی ماشین یه روزی عوشض کنی.
به نظرم 2 سال یا حداکثر 3 سال برای واسکازین خوب باشه. که اگه رسید به 3 سال دیگکه با همون تعویض کلاچ اونم تعویض میکنید.
روغن هیدرولیک هم که 2 سال خوندم. ولی خودم نظری راجع بهش ندارم. ولی فک نکنم بالای 3 سال ویسکوزیته و روانکاری روز اولش رو داشته باشه. حالا چه شفاف باشه چه نباشه.
خودم روغن ترمز رو تعویض کردم یه مقداری رگ به رگ داخل روغنه بود اما شفاف بود. روغن ترمز شدیدا به 2 سال یا 60 کیلومتر حتما باید تعویض شه و بحثی توش نیست.