تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام مدل تندر نسبت به قیمتش مناسب تر است

راي دهنده
620. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • e0

26 4.19%
  • e0/ac

15 2.42%
  • e1

31 5.00%
  • e1/cp

40 6.45%
  • e1/cpsp

61 9.84%
  • e2

92 14.84%
  • e2/lp

355 57.26%
صفحه 337 از 386 اولاول ... 237287327333334335336337338339340341347 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,361 به 3,370 از 3857

نام تاپيک: تـــنـــــدر 90 ( L90 )

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

دوستان بنده روغن ها رو پس دادم.
    دیگه پشت دستم رو داغ کنم روغن هیدرولیک واسکازین روغن موتور خارجی بریزم. پول بیشتر باید بدی دغدغه تقلبی بودن یا پر شدن در ایران یا هر جای دیگه با روغن نامعلوم هم داشته باشی. حداقل شرکتای ایرانول و بهران و پروفی و... هستن که روغن با استاندارد تایید شده بزنن. دیگه دور خارجی رو به کل خط کشیدم چون معمولا هم گرون هستن سودآوری بیشتری برای دلالان و تقلب کار ها داره.

راجع به تعویض روغن هیدرولیک و گیربکس:
    دلیل اول که اگه واقعا حقیقت داشته باشه باید همون اول عوض کنی . اینه که امکان داره واسکازین خوب کارخونه نریخته باشه!! پس چطور راننده مطمئن باشه!
    دلیل دوم اینه که هر چیزی تاریخ انقضا و فاسد شدن حین کارکرد داره. شاید عوضش نکنی موردی نداشته باشه اما تعویضش میتونه تاحدی به روانکاری عین روز اول کمک کنه.

بعضی هام دلیل میارن که بنز 15 سال پیش فلان کس داره روغن هیدرولیکش به عمر عوض نکرده و... بله شاید کارکرده باشه اما افت راندمان یا صدا الان تولید کنه .دلیل نمیشه. شما هر سیالی داری باید توی ماشین یه روزی عوشض کنی.
    به نظرم 2 سال یا حداکثر 3 سال برای واسکازین خوب باشه. که اگه رسید به 3 سال دیگکه با همون تعویض کلاچ اونم تعویض میکنید.
    روغن هیدرولیک هم که 2 سال خوندم. ولی خودم نظری راجع بهش ندارم. ولی فک نکنم بالای 3 سال ویسکوزیته و روانکاری روز اولش رو داشته باشه. حالا چه شفاف باشه چه نباشه.

خودم روغن ترمز رو تعویض کردم یه مقداری رگ به رگ داخل روغنه بود اما شفاف بود. روغن ترمز شدیدا به 2 سال یا 60 کیلومتر حتما باید تعویض شه و بحثی توش نیست.
    من 5 ساله روغن ترمز عوض نکردم البته 40 هزارتا بیشتر کار نکرده هنوز حتی لنتهای فابریک جلوم هم تموم نشده چندجا هم رفتم گفت نیازی به تعویض روغن ترمز فعلا نیست ترمزم هم خوب کار میکنه. واسکازین هم تا گیربکس تعمیر نشه نیاز به تعویض نداره به نظرم.اگر نیاز بود کمپانی با شما تعارف که نداشت توی دفترچه اش مینوشت باید عوض بشه(مثل روغن موتور که دائما باید عوض بشه)

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

من 5 ساله روغن ترمز عوض نکردم البته 40 هزارتا بیشتر کار نکرده هنوز حتی لنتهای فابریک جلوم هم تموم نشده چندجا هم رفتم گفت نیازی به تعویض روغن ترمز فعلا نیست ترمزم هم خوب کار میکنه. واسکازین هم تا گیربکس تعمیر نشه نیاز به تعویض نداره به نظرم.اگر نیاز بود کمپانی با شما تعارف که نداشت توی دفترچه اش مینوشت باید عوض بشه(مثل روغن موتور که دائما باید عوض بشه)
    عزیز روغن گیربکس در خودرو ال ۹۰،طبق گفته ی کمپانی مادام العمر هست،البته بنده ترجیح میدم طبق استانداردهای بین المللی،حداکثر هر ۱۰۰ هزاتا تعویض بشه،به این دلیل که دفترچه خودرو،دقیقا ترجمه شده از رو دفترچه ی اصلیه،ولی گیربکس ال ۹۰ ساخت شرکت نیرو محرکه در قزوین ! و به احتمال قوی واسکازین مورد استفاده هم داخلی ! پس ....
    و اما روغن ترمز،کار شما بسیار اشتباهه.روغن ترمز خودرو،به دلیل جذب رطوبت محیط پس از حدود ۲ سال(فارغ از کیلومتر طی شده) یا ۴۰ هزار کیلومتر،هرکدام که زودتر برسه.نقطه ی جوشش کاهش پیدا میکنه،بنابراین در ترمز گیری های طولانی مدت سریعتر ترمز زیر پاتون سفت میشه و اصطلاحا میگن چوب شده
    روی قوطی های روغن ترمز هم نوشته شده که هر ۲ سال یکبار حتما تعویض بشه،البته درمناطق پر رطوبت و شرجی مثل شمال ایران،حتی توصیه سالی یک بار هم شده
    بنده هم مثل شما اطلاع از این مساله نداشتم،بعد از حدود ۸۰ هزار کیلومتر روغن ترمز رو عوض کردم،البته به صورت کامل،نه اینکه فقط روغن تو مخزن خالی بشه،به وضوح ترمز زیر پام نرم تر شد
    این رو بدونید که تمامی سیالات مورد استفاده در خودرو باید در کیلومتر یا مدت مشخصی تعویض بشن

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk
    Last edited by pooria-ir; 20-02-2014 at 10:54.

3. 2 کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

رفیقمون درست میگه. بنده هم روغن ترمز رو کامل تعویض کردم فومن شیمی آبی DOT 4 ریختم. ترمز نرم شده بود و بازه حرکتیش هم کم شده بود. شاید سیستم ترمزم هوا داشته. ولی نرمیش ربطی به هوا نداره.
    این مواردی که گفتن هست + اینکه روغن ترمز که رطوبت جذب کنه و مونده بشه باعث زنگ زدگی سیلندر و لوله ها میشه که این از همه بدتر هست و علت تعویض جلوگیری از این امر هست.
    روغن ترمز elf frelub دونه ای 35 تومنه! واصلا نمیصرفه. ضمن اینکه تاریخ تولید هم ننوشته روش.

5. این کاربر از becareful بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

رفیقمون درست میگه. بنده هم روغن ترمز رو کامل تعویض کردم فومن شیمی آبی DOT 4 ریختم. ترمز نرم شده بود و بازه حرکتیش هم کم شده بود. شاید سیستم ترمزم هوا داشته. ولی نرمیش ربطی به هوا نداره.
    این مواردی که گفتن هست + اینکه روغن ترمز که رطوبت جذب کنه و مونده بشه باعث زنگ زدگی سیلندر و لوله ها میشه که این از همه بدتر هست و علت تعویض جلوگیری از این امر هست.
    روغن ترمز elf frelub دونه ای 35 تومنه! واصلا نمیصرفه. ضمن اینکه تاریخ تولید هم ننوشته روش.
    DOT 5 چطوره ؟ میشه ریخت ؟ الان قیمتا چجوریه ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

DOT 5 چطوره ؟ میشه ریخت ؟ الان قیمتا چجوریه ؟
    روغن ترمز فومن شیمی ایرانی بریزید و با خیال راحت استفاده کنید
    سیالات ایرانی که در کارخانه های معتبر ساخته میشن،به جرات میگم که از همتایان اروپایی کیفیت بالاتری دارن
    نمونش روغن موتور بهران سوپرپیشتار 10-40 API SL یا بهران سوپر رانا با رده کیفی SM
    از نظر کیفی حرف ندارن و از elf و امثالهم خیلی بهترن

8. این کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

روغن ترمز فومن شیمی ایرانی بریزید و با خیال راحت استفاده کنید
    سیالات ایرانی که در کارخانه های معتبر ساخته میشن،به جرات میگم که از همتایان اروپایی کیفیت بالاتری دارن
    نمونش روغن موتور بهران سوپرپیشتار 10-40 API SL یا بهران سوپر رانا با رده کیفی SM
    از نظر کیفی حرف ندارن و از elf و امثالهم خیلی بهترن

اتفاقا امسال روغن موتور بهران رانا ریختم و از لحاظ نرمی موتور عالی است و تایید میکنم حرف شما رو .بهران از نمونه های خارجیش که معلوم هم نیست چی توشون پر کردن و توی کدوم کشور ساخته شده بهتر هست حداقل میدونی که دیگه بهران تقلبی نیست.روغن ترمز و هیدرولیک رو هم میخوام ایرانی بریزم.فقط اگر دوستان راهنمایی کنن کدوم بهتره ممنون میشم.

10. این کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

برای ال90 همون 10-40 کفایت میکنه و نیازی به امثال روغن رانا نیست..درضمن همون گرید SLکافیه چون برخی گریدهای بالاترش مثل SM و...موادی که باعث فرسایش در موتور میشن وجود داره که خوب نیست...در ضمن روغن های بهران هم تقلبی هست (توی تلویزیون یک بار یک کارگاه پرکردن روغن تقلبی نشون داد دقیقا بهران سوپرپیشتاز هم توش بود!!!!)و زیاد مطمئن نباشین،فقط از فروشنده مطمئن خرید کنید....

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

روغن ترمز dot 5 به هیچ عنوان نباید بریزید.
    در صورت اقدام به تعویض روغن کلیه روغن قبل باید تخلیه بشه.
    روغن ترمز دات 4 فقط کراپ هست که بسته بندی ایران خودرو همین کراپ هست و فومن شیمی. که فومن شیمی قدیمی تر هست و به نظرم بهتره که بریزیم.
    3 عدد 250 میل میخواید برای تخلیه کامل و هواگیری هم که میشه یه مقداری از روغن جدید هدر میره. 3 تا 250 میلی لیتر. هر کدام فومن شیمی 5 تومنه.
    سعی بشه بعد از هواگیری پدال بزنید که روغن جدیده هم بیاد بیرون هواگیری بشه هم روغن مانده در جدار لوله ها شسته بشه بیاد بیرون چون سومین قوطی که باز میشه تهش میمونه و به درد هم نمیخوره چون نباید دوباره استفاده بشه غیر از اینکه تا چند روز بعد مصرف شه پس دست دل بازی کنید و خوب هواگیری کنید و ابتدای روغن هر چرخ رو دور بریزید تا سومی هم کامل استفاده شه.

روغن هیدرولیک هم بنده رفتم برای تعویض و پسر تعویض کاره که قبولش دارم و حرف الکی نمیزنه بهم گفت که بیا بوش کن و رنگش رو نگاه کن گفت حالا نو رونگاه کن و بو کن. دیدم راست میگه خواصیتش عوض شده.
    پسر تیزی هست و به حرفش اعتماد دارم و روغن گیربکس هم پروفی ریختم. هر سری که میرم ازش میپرسم قبلا یه بار 10000 تا روغن موتور نشده بود حدود 6000 تا رفتم گفتم چطوره داشت تخلیه میکرد گفت این 5 تا بیشتر کارنکرده. سری دیگه هم رفتم موتور تابستون تا مرز جوش رفتن چندین بار پیش رفت بهش گفتم چطوره گفت این روغن چند بار جوش آورده .شاخم درومد!!

در صورت تعویض روغن هیدرولیک حتما زیر تایر جلو روغنی یا خیس باشه و دوم اینکه وقتی روغن هیدرولیک رو ساکشن کرد از منبع و گفت فرمون رو اینور اونور بکنید تا بقیه روغن بیاد توی منبع تا بتونه ساکشن کنه زیاد اینطرف اونطرف نکنید چون هوا گرفته و نمیتونه پمپ کنه پمپ هیدرولیک آسیب می بینه.
    اگه دیدید صدای لرزش داد دیگه تاب ندید فرمون رو و روغن مونده در لوله رو بیخیال شید و روغن جدید بریزید توی منبع که دیگه کامل ساکشن و تخلیه شده.
    Last edited by becareful; 25-02-2014 at 22:43.

13. این کاربر از becareful بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

روغن گیربکس اصلا تعویضش لازم نبود...توی دفترچه هم در مورد تعویض اصلا اشاره نکرده و اکثریت هم نظرشون اینکه مادام العمره....در مورد روغن موتور هم زیر8-9 هزار عوض کردن حرووم کردن پوله..

15. این کاربر از aminkhan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

روغن گیربکس اصلا تعویضش لازم نبود...توی دفترچه هم در مورد تعویض اصلا اشاره نکرده و اکثریت هم نظرشون اینکه مادام العمره....در مورد روغن موتور هم زیر8-9 هزار عوض کردن حرووم کردن پوله..
    این دفترچه ای که دست شماس ترجمس،معلوم نیست توی ایران چه روغن گیربکسی میریزن
    بهتره که عوض بشه
    ال ۹۰ پدرم فعلا ۳۰ هزارتا کار کرده ووقتش نشده،اما ریو خودم،یه بار ۴۵ تا و یه بار ۸۵ تا،حدودا یک ماه پیش عوض کردم،عملکرد گیبکس فوق العاده مناسبه،دنده ها نرم جا میرن،روغن گیربکس هم پیشنهادم اینه که بهران بریزید،و گرید ۷۵-۹۰ که بیشترین بازه سرما و گرما رو پوشش بده
    ایرانی بریزید
    برای ریو روغن گیربکس مخصوص هم وجود داره که من همیشه همون رو میریزم و خیلی هم از کیفیتش راضیم.فک کنم گرید GL4 بود اگه اشتباه نکنم،
    این به موقع عوض کردن ها و به اندازه مناسب و دقیق ریختن،باعث شده که ۸۷ هزار کیلومتر ماشینم حرکت کرده اما دریغ از کوچکترین نشتی یا ایراد در موتور و گیربکس
    ضمنا حداقل ماهی یک بار هم با ماشین میرم تست شتاب و کشش،و تا دلتون بخواد فشار بهش میارم،اما ماشین کاملا مثل اولش مونده
    به سیالات ماشین و زمان و حجم تعویضشون بسیار اهمیت بدید،
    روغن موتور هم فارغ از کیلومتر طی شده،هر ۶ تا تا حداکثر ۸ ماه باید تعویض بشه،بحثش مفصله،اما همین قدر بدونید که اگر مدت طولانی عوض نشه تو کارتل رطوبت ایجاد میشه و رسوب میکنه

17. این کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •