تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 337 از 827 اولاول ... 237287327333334335336337338339340341347387437 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,361 به 3,370 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنونم از راهنمایی شما
    فقط قربان میشه لطفا قیمت حدودی مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بفرمایید و میشه لطفا بگید که منو اینو از کجا میتونم پیدا کنم و بگیرم
    و یه سوال دارم ایا اداپتور e-sata که برای این مدل از هاردهای سیگیت قابل استفاده هست و شما فرمودین که من میتونم به طور جداگانه تهیه کنم مشکل خاصی احیانا نداره؟یعنی خودش مشکل ساز نمیشه؟ کلا مشکل خاصی که نداره چون راستش نمیخوام خود این اداپتور مشکل جدیدی ایجاد کنه و اصلا ایا این کارتریج ها و اداپتورها در تهران قابل دسترسی هستن؟ اگر هستن میشه بفرمایید کجا؟ میشه قیمت حدودی این اداپتورهارو هم بفرمایید.

راستش من دو روز پیش رفتم یه هارد اکسترنال پورتابل seagate expansion 1tb گرفتم ولی الان میخوام ردش کنم برم یک هاردی بگیرم که بشه بدون دردسر از اینترفیس e-sata استفاده کرد باهاش (واسه رسیورم میخوام)
    واسه همین میخوام تمام جنبه هارو بسنجم که دیگه پشیمون نشم راستش میترسم این تعویض کارتریج و نصب اداپتور e-sata بهش, خودش یه دردسر جدید ایجاد کنه

پیشاپیش سپاس گزارم از کمکتون.
    سلام
    برای FreeAgent GoFlex Ultra portable Drive یک ترا بایت حدوداً 155 هزارتومن و برای 500 گیگ حدوداً 125 هزارتومن هست .
    این مدل از فراوانترین مدلهای موجود در بازار هست ، اگر در تهران هستید پیشنهاد میشه که به مرکز کامپیوتر ایران واقع در خیابان ولیعصر مراجعه کنید .

کارتریج esata برای این مدل از هارد کمیاب هست و باید از خود شرکت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که گارانتی کننده هست بخرید ، یعنی بر خلاف خود هارد که فراوان هست این کارتریج به راحتی پیدا نمیشه . پیشنهاد میشه که قبل از خرید این مدل اول کارتریج رو بخرید و بعد هارد را !!! قیمت کارتریج هم حدوداً 30 هزارتومن هست .
    در مورد مشکل احتمالی این کارتریج esata من بعید میدونم که مشکلی داشته باشند ، ولی با توجه به گرانیهای اخیر به نظرم بصرفه نیست که بخواهید هارد expansion رو رد کنید و بجاش goflex رو بخرید .

2. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

ممنونم ازتون
    فقط قربان لطفا قیمت حدودی مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بفرمایید و میشه بگید که من اینو از کجا میتونم بگیرم؟و یه سوال دارم ایا اداپتورe-sataکه برای این مدل از هاردهای سیگیت قابل استفاده هست و شما فرمودین که من میتونم به طور جداگانه تهیه کنم مشکل خاصی احیانا نداره؟یعنی خودش مشکل ساز نمیشه؟ راستش نمیخوام خود این اداپتور مشکل جدیدی ایجاد کنه و اصلا ایا این اداپتورها در تهران قابل دسترسی هستن؟ اگر هستن میشه بفرمایید کجا؟ میشه قیمت حدودی این اداپتورهارو هم بفرمایید. ایا شما ادرس سایتی رو میشناسین که قابل اعتماد باشه و بشه ازش این مدل هارد رو با اون اداپتور e-sata خرید و سفارش داد؟
    پیشاپیش سپاس گزارم از کمکتون

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این هم یه بررسی جدید هست که نرم افزار نموداریش کرده !

برای هارد داخلی :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای هارد اکسترنال :

طبق ریاضیات و دروس مختلفی که خوندم . ای ننمودار نباید با افت و خیز زیاد همراه باشه ! با این حساب هارد اکسترنال وضعیت بسیار ایده الی داره ! ولی هارد داخلی لپ تاپ ! در یک کلا داغونه !
    یعنی مشکل از هارد لپ تاپه ! ایا با تعویض آن مشکل لپ تاپ حل میشود ؟
    سلام
    شما به قسمت health همین نرم افزار مراجعه کنید و ببینید برای هارد مشکلی اعلام نکرده ؟؟ (مثلا بدسکتوری) همانطوری هم که فبلا گفتم پیشنهادم اینه که فایلها اضافی و زائد رو با استفاده از نرم افزارهای مناسب مثل tune up utility پاک کنید بعبارت دیگه هارد رو clean کنید . پس از clean کردن هارد ، آنرا دفرگمنت کنید .

5. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

با سلام
    میشه لطفا قیمت حدودی free agent goflex ultra portable drive رو بفرمایید وایا در این مدل وقتی اداپتور e-sata رو براش تهیه کنم احیانا مشکلی پیدا نمیکنه؟کلا مدل خوبی هست من دنبال یه هارد اکسترنال با اینترفیس e-sata هستم و فهمیدم که این مدل امکان اینو داره که به ای-ساتا تبدیل بشه. و سوال بعدیم اینه که ایا این اداپتور e-sata تو تهران قابل دسترس هست؟قمیت حدودیش چنده؟ میشه لطفا ادرس جا و پاساژی رو که میتونم این مدل هارد و اداپتور ای-ساتا رو بگیرم بفرمایید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام
    برای FreeAgent GoFlex Ultra portable Drive یک ترا بایت حدوداً 155 هزارتومن و برای 500 گیگ حدوداً 125 هزارتومن هست .
    این مدل از فراوانترین مدلهای موجود در بازار هست ، اگر در تهران هستید پیشنهاد میشه که به مرکز کامپیوتر ایران واقع در خیابان ولیعصر مراجعه کنید .

کارتریج esata برای این مدل از هارد کمیاب هست و باید از خود شرکت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که گارانتی کننده هست بخرید ، یعنی بر خلاف خود هارد که فراوان هست این کارتریج به راحتی پیدا نمیشه . پیشنهاد میشه که قبل از خرید این مدل اول کارتریج رو بخرید و بعد هارد را !!! قیمت کارتریج هم حدوداً 30 هزارتومن هست .
    در مورد مشکل احتمالی این کارتریج esata من بعید میدونم که مشکلی داشته باشند ، ولی با توجه به گرانیهای اخیر به نظرم بصرفه نیست که بخواهید هارد expansion رو رد کنید و بجاش goflex رو بخرید .
    اخه راستش به خاطر سرعت بالای e-sata میخوام این کارو بکنم راستش چون رسیورم usb 2 و e-sata رو ساپورت میکنه و از اونجایی که احتمال مشکل با usb 2 وجود داره یعنی هم سرعتش پائینتر هست هم از نظر ولتاژ برق و منبع تغذیه واسه همین میخوام مدلی بگیرم که e-sata رو داشته باشه تا هم سرعت بهتر بشه و هم دیگه نگرانی از کمبود ولتاژ که تو مدل فعلی که دارم(usb 2 هست) به حد زیادی برطرف میشه؟ درست دیگه؟یعنی سرعت و تغذیه در ای-ساتا بهتر و روون تر و سریعتر از یو اس بی 2 هست درسته؟
    شما میفرمایید که باید از خود نمایندگی این کابل رو تهیه کنم؟ایا شما ادرسی ازش دارید؟
    اخه نگرانم نکنه این مدل expansion مشکل ساز بشه با دستگاهم بازم شما اگه نظرتون رو بفرمایید خیلی ممنون میشم

پروفشنال amin_pwa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

wdc نماد هارد وسترن هست ! تو اینترنت گشتم دیدم نوشته باید هارد وسترن جدید رو بعد پارتیشن بندی algin کرد .
    بعضی ها گفتن خوب می شه !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

بی نهایت ممنونم از راهنماییاتون
    اخه راستش ----- من یو اس بی 2 و ای-ساتا رو ساپورت میکنه ولی مدل هارد فعلی که دارم یعنی expansion یو اس بی 2 هست فقط و خب نگرانم که نکنه از نظر ولتاژ یا سرعت مشکل پیدا کنه من یه هارد با اینترفیس e-sata میخوام برای رسیورم
    راستی یه سوال:وضعیت سرعت انتقال اطلاعات و ولتاژ برق در اینترفیس e-sata بهتر و مناسب تر از usb 2 درسته یا خیر؟
    اگه ----- در اخنیارم بود یه تست میکردم تا ببینم اصلا مشکی هست یا نه ولی چون هنوز به دستم نرسیده واسه همین نمیتونم مطمئن باشم
    امکانش هست که یه مدل معرفی کنید که اداپتور داشته باشه و یو اس بی 2 باشه؟
    شما از نظر اقتصادی می فرمایید که رد کردن expansion و خرید goflex جالب نیست یا از نظر کیفیت کار؟یعنی expansion بهتر از goflex هست؟
    Last edited by Dim0; 29-12-2011 at 01:01.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

wdc نماد هارد وسترن هست ! تو اینترنت گشتم دیدم نوشته باید هارد وسترن جدید رو بعد پارتیشن بندی algin کرد .
    بعضی ها گفتن خوب می شه !
    سلام
    WD نماد وسترن هست و اون C اضافه هست .
    تا اونجایی که میدونم فقط هاردهای وسترن 3.5 اینچی از سری GREEN نیاز به algin دارد .

11. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اخه راستش به خاطر سرعت بالای e-sata میخوام این کارو بکنم راستش چون رسیورم usb 2 و e-sata رو ساپورت میکنه و از اونجایی که احتمال مشکل با usb 2 وجود داره یعنی هم سرعتش پائینتر هست هم از نظر ولتاژ برق و منبع تغذیه واسه همین میخوام مدلی بگیرم که e-sata رو داشته باشه تا هم سرعت بهتر بشه و هم دیگه نگرانی از کمبود ولتاژ که تو مدل فعلی که دارم(usb 2 هست) به حد زیادی برطرف میشه؟ درست دیگه؟یعنی سرعت و تغذیه در ای-ساتا بهتر و روون تر و سریعتر از یو اس بی 2 هست درسته؟
    شما میفرمایید که باید از خود نمایندگی این کابل رو تهیه کنم؟ایا شما ادرسی ازش دارید؟
    اخه نگرانم نکنه این مدل expansion مشکل ساز بشه با دستگاهم بازم شما اگه نظرتون رو بفرمایید خیلی ممنون میشم
    بی نهایت ممنونم از راهنماییاتون
    اخه راستش ----- من یو اس بی 2 و ای-ساتا رو ساپورت میکنه ولی مدل هارد فعلی که دارم یعنی expansion یو اس بی 2 هست فقط و خب نگرانم که نکنه از نظر ولتاژ یا سرعت مشکل پیدا کنه من یه هارد با اینترفیس e-sata میخوام برای رسیورم
    راستی یه سوال:وضعیت سرعت انتقال اطلاعات و ولتاژ برق در اینترفیس e-sata بهتر و مناسب تر از usb 2 درسته یا خیر؟
    اگه ----- در اخنیارم بود یه تست میکردم تا ببینم اصلا مشکی هست یا نه ولی چون هنوز به دستم نرسیده واسه همین نمیتونم مطمئن باشم
    امکانش هست که یه مدل معرفی کنید که اداپتور داشته باشه و یو اس بی 2 باشه؟
    شما از نظر اقتصادی می فرمایید که رد کردن expansion و خرید goflex جالب نیست یا از نظر کیفیت کار؟یعنی expansion بهتر از goflex هست؟
    سلام

تا اونجایی که میدونم دوجور esata داریم . یه جور فقط esata هست که در واقع هیچ منبع تغذیه ای ندارد و صرفاً مناسب برای هاردهای 3.5 اینچی یا هاردهایی که یه منبع تغذیه مجزا دارن (دسکتاپی) و نوع دومی هم eSATAp هست که دارای برق 5 و 12 ولت برای راه اندازی هاردها هست .
    بعبارت دیگه لپتاپها و یا سایر دستگاههایی که eSATAp هستن هم برای کار با usb طراحی شده و هم برای کار با esata . یعنی پورتهایی که eSATAp دارند دوکاره هستند . مثل عکس زیر . مثلا لپتاپ بنده که asus n61 jv هست فقط esata دارد و نمیتواند برق رسانی کند .
    پس شما اول ببینید رسیورتان eSATAp هست یا esata . اگر از نوع اول باشه میتوان هارد پرتابل رو خرید و بدون مشکلی آنرا راه اندازی کرد ولی اگر از نوع دوم باشه خرید هارد پرتابل با اینترفیس esata باعث دور ریختن پول هست !!! من تا 90 درصد مطمئنم که رسیورتان از نوع esata هست و نه esatap .

از لحاظ ولتاژ هم نگران نباشید اگر برق usb ----- هم مشکل داشته باشه قطعاً برق esata هم مشکل خواهد داشت . مزیت esata نسبت به usb سرعت بالای ترانسفر دیتا هست . اگر شما کانالهای full hd نگاه میکنید برای record کردن شاید به هارد esata لازم داشته باشید در غیر اینصورت همان usb2 کافی هست .

در عکس زیر تفاوت esata با esatap با usb1 و usb2 و usb3 هم از لحاظ سرعت و هم از لحاظ ولتاژ مشخص هست .

دقت بفرمایید کارتریج نه بلکه کابل .

منظورم از لحاظ بودجه هست . در غیر اینصورت هاردهای سری goflex به مراتب بهتر از expansion هست .

هیچ عجله نکنید ، صبر کنید تا دستگاه شما برسد و سپس تست کنید اگر مشکلی بود اعلام کنید تا بررسی شود .

عکس از انواع کارتریج
    Last edited by ata.royalfalcon; 29-12-2011 at 12:39.

13. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    میشه لطفا قیمت حدودی free agent goflex ultra portable drive رو بفرمایید وایا در این مدل وقتی اداپتور e-sata رو براش تهیه کنم احیانا مشکلی پیدا نمیکنه؟کلا مدل خوبی هست من دنبال یه هارد اکسترنال با اینترفیس e-sata هستم و فهمیدم که این مدل امکان اینو داره که به ای-ساتا تبدیل بشه. و سوال بعدیم اینه که ایا این اداپتور e-sata تو تهران قابل دسترس هست؟قمیت حدودیش چنده؟ میشه لطفا ادرس جا و پاساژی رو که میتونم این مدل هارد و اداپتور ای-ساتا رو بگیرم بفرمایید
    سلام
    برای یکترابایت 155 هزارتومن و برای 500 گیگ 125 هزارتومن . قیمت کارتریج هم حدوداً 30 هزارتومن باید باشه .

در مورد مشکل احتمالی همانطور هم که در پست بالایی هم گفتم باید مطمئن بشید که پورت esata لپتاپ یا رسیورتان شما قابلیت برق رسانی رو داره در غیر اینصورت اگر پورت esata لپتاپ یا رسیورتان قابلیت برق رسانی رو نداره از خرید این مدل هارد پرتابل با کارتریج esata خودداری کنید .پورت esata لپتاپها و رسیورهایی که قابلیت برق رسانی رو ندارن مناسب هاردهای دسکتاپی و یا آداپتوری هستند . پورتهای esata که قابلیت برق رسانی رو ندارند در واقع بطور مستقیم به پورت ساتا مادربرد متصل هستند .

این کارتریج کمیابه . خودم یه زمانی دنبالش بودم که پیدا نکردم . برای خرید باید به نمایندگی سازگار مراجعه کنید . ولی برای خرید هارد میتونین به مرکز کامپیوتر ایران که در خیابان ولیعصر و پایینتر از سفارت عراق هست مراجعه کنید .

15. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •