تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 337 از 449 اولاول ... 237287327333334335336337338339340341347387437 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,361 به 3,370 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

دوستان، شما برای آپدیت، CIS رو کامل حذف می کنید و ورژن جدید رو نصب می کنید یا از بخش Updater اقدام می کنید؟ سخته هر بار ورژن جدید میاد، CIS رو Reinstall کنم...
    من واسه نسخه 5.9 از یه سایت دیگه دانلودش کردم و فکر کردم اگه همینجوری نصبش کنم آپدیت میشه ولی تمام اطلاعات نسخه 5.8 از جمله آپدیتش از بین رفت و حالا باید از نو آپدیتشو دانلود کنم
    ضمن اینکه پی سی رو هم فول اسکن کرده بودم که اون ارور مسخره زرد رنگ رو دیگه نیاره ولی از قرار معلوم اونم باید دوباره انجام بدم!

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

COMODO Internet Security 5.9.219747.2195

اینم لینک دانلود از سرور کمودو، قابل نصب بر روی ویندوزهای 32 و 64 بیتی:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    1- ابتدا قبل از حذف نسخه 5.8 از دیتابیس کمودو یعنی فایل bases.cav کپی بگیرید و بعد از نصب ورژن جدید آپدیت آفلاین را انجام بدید ...

2- بعد از نصب ورژن جدید اگر حوصله انجام فول اسکن را ندارید میتوانید کل هارد را در بخش استثناعات آنتی ویروس اضافه کنید و بعد یکبار سیستم را فول اسکن کنید، اینجوری اسکن کل سیستم خیلی سریع انجام میشه. بعد از اسکن برید و درایوهایی که به بخش استثناعات اضافه کردید را از لیست حذف کنید.
    Last edited by Jadda; 20-12-2011 at 18:10.

3. 6 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

جناب Jadda میشه لطف کنید و مورد 2 رو تصویری بگین؟؟

5. این کاربر از alone_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

کد:
    1- ابتدا قبل از حذف نسخه 5.8 از دیتابیس کمودو یعنی فایل bases.cav کپی بگیرید و بعد از نصب ورژن جدید آپدیت آفلاین را انجام بدید ...

2- بعد از نصب ورژن جدید اگر حوصله انجام فول اسکن را ندارید میتوانید کل هارد را در بخش استثناعات آنتی ویروس اضافه کنید و بعد یکبار سیستم را فول اسکن کنید، اینجوری اسکن کل سیستم خیلی سریع انجام میشه. بعد از اسکن برید و درایوهایی که به بخش استثناعات اضافه کردید را از لیست حذف کنید.

---------- Post added at 06:03 PM ---------- Previous post was at 06:02 PM ----------

کد:

با تشکر من آپدیت 5.8 رو کپی کردم توی هارد و بعد از نصب ورژن 5.9 خواستم که با آموزش پست یک آپدیتش کنم دوباره میخواست که 90 مگ دانلود کنه که مشکلی نبود و گزاشتیم واسه دانلود اما من همیشه از خود نرم افزار آپدیتش میکنم و کامل هم آپدیت میشه اما اینبار توی صفحه قبل هم گفتم یه مشکلی پیش اومد که پاکش کردم....از طرفی هم این geekbudy و مسئولین آنلاینش آدم رو میپیچونن میگن برو لایسنس همین نرم افزار رو بخر ...

7. این کاربر از roteal2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

جناب Jadda میشه لطف کنید و مورد 2 رو تصویری بگین؟؟
    مثلا میتونید مثل عکس زیر عمل کنید. قسمتهایی که دوست ندارید اسکن بشه اضافه کنید. وارد بخش آنتی ویروس بشید و قسمت Scanner Settings و سربرگ Exclusions.

(اسکن حدود یکی دو دقیقه طول میکشه و بعد از اتمام اسکن حتما برید و اون قسمتهایی را که اضافه کردید را حذف کنید)

9. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کرماشان

پيش فرض

کد:

علی جان این نسخه با نسخه قبلیش چه فرقی کرده؟

11. 2 کاربر از AMIR.KIK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

1- با تشکر من آپدیت 5.8 رو کپی کردم توی هارد و بعد از نصب ورژن 5.9 خواستم که با آموزش پست یک آپدیتش کنم دوباره میخواست که 90 مگ دانلود کنه که مشکلی نبود و گزاشتیم واسه دانلود2- اما من همیشه از خود نرم افزار آپدیتش میکنم و کامل هم آپدیت میشه اما اینبار توی صفحه قبل هم گفتم یه مشکلی پیش اومد که پاکش کردم....3-از طرفی هم این geekbudy و مسئولین آنلاینش آدم رو میپیچونن میگن برو لایسنس همین نرم افزار رو بخر ...
    1- کمودو گفته آپدیت ورژن 5.8 روی این نسخه کار میده. چون تغییری در بیس داده نشده.

2- بله میتونید برای دریافت ورژن جدید از طریق نرم افزار CIS هم اقدام بکنید. ولی من معمولا ورژن قبلی را حذف و ورژن جدید را نصب میکنم. احساس میکنم اینجوری بهتره و ضمنا به فایل نصبیش هم احتیاج دارم.

3- یه چیزهایی در مورد گیگ بادی در این ورژن شنیده بودم..... کلا وقتی با تکنسینهای کمودو هم صحبت بشی پیشنهاد میکنند که نرم افزار را بخرید.... ولش کن خیلی مهم نیست.

13. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

علی جان این نسخه با نسخه قبلیش چه فرقی کرده؟
    سلام

باور کن هنوز نصبش نکردم.....تازه اومدم الانم دارم میرم بیرون..

البته قبلا گفته بودم که خیلی شاهد ویژگیهای جدیدی نیستیم .... کمودو تغییرات را اینجوری اعلام کرده:

[?LEFT]What's New in Version 5.9
    -------------------------------------------
    NEW! Seamless Trustconnect integration: CIS now detects unsecured wireless connections and lets you use your trust connect account seamlessly
    NEW! Smart Scan: We have introduced one of the smartest quick scans in the world based on COMODO Autorun Analyzer Technology.
    IMPROVED!Malware deletion: Some files were not able to be deleted by CIS even after reboot
    IMPROVED!We have moved some of the settings in from More->Preferences to their releveant sections in Firewall Settings etc.
    IMPROVED!Dragon is included with CIS setup(Optional like GB)
    FIXED!CAV causes some applications e.g. Nero to load too late[/LEFT]

15. 2 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

NEW! Seamless Trustconnect integration: CIS now detects unsecured wireless connections and lets you use your trust connect account seamlessly

17. 4 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arashaga's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان حرفه ای کاربر CIS ، به نظرتون این CIS به تنهایی بهتره یا مثلاً Free Avast + فایروال کومودو؟ لطفاً نگید سلیقه ایه! برام سلیقه خودم مهم نیست، می خوام حداکثر کار آیی رو داشته باشم........

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •